irbit
irbit
  25 июня 2017 (pierwszy post)

Czy pewnie płeć piękna powie że to przez nas ?

irbit
irbit
  26 июня 2017

Koleżankę dopiero wstałem i nie zdążyłem ogolic oczu hehe

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  26 июня 2017

Wskaż mi w kórym miejscu stwierdziłem, że okres to żadne wytłumaczenie. Jeśli już mnie cytujesz to zwracaj się bezpośrednio do mnie,a nie do tego Twojego całego "wora". Bo ja mam może akurat odmienne zdanie. Jak dla mnie to jest właśnie jeden z głównych powodów, dlaczego kłócisz się tu praktycznie z każdym. Drugim może być to, że jako osoba obdarzona ponadprzeciętną inteligencją panujesz w pełni nad swoimi hormonami w realnym życiu. Ale gdzieś agresja musi ujść i pada na fotkowe forum. Liczę, że potwierdzisz moją hipotezę jakimś pożądnym pociskiem ;)

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  26 июня 2017

Od złośliwości do zdrady...to sie normalnie Wam temat rozszerzył

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Panthera
Panthera
  27 июня 2017
Adrian3303
Adrian3303: Jak dla mnie to jest właśnie jeden z głównych powodów, dlaczego kłócisz się tu praktycznie z każdym.

tiaaa, kłóce się z każdym 24h na dobe/365 dni na rok i przyczyną jest damska przypadłość :D
Nie znam nikogo kto by miał to bez przerwy przez rok :D
Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  27 июня 2017

Czytaj ze zrozumieniem, miałem tu na myśli , że zwracasz się do faceta w drugiej osobie liczby mnogiej jakby to on miał reprezentować całą swoją płeć. I wychodzi potem takie cudo, że oskarżasz mnie o zdradzanie żony, której nie mam :D
BTW całkiem niezłe nowe profilowe :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.