Wiem ze laski lubia szpilki ale codziennie chyba w nich nie beda chodzic prawda? Pytanie do kobiet czy wzrost odgrywa duze znaczenie?
lista tematów
Czy facet 169 cm wzrostu ma szanse u ładnej dziewczyny 175 cm wzrostu?
Nie wszystkie "laski" lubią szpilki. Serio. Ja pomykam w trampkach mimo tego, że jestem bestialsko niska. Szpilki są niewygodne i nie pasują do dresu.
Nie ma na to reguły chyba. Moja przyjaciółka jest wyższa od swojego męża o 10 cm i im to nie przeszkadza. Wydaje mi się, że jak dwoje ludzi lubi się, dogaduje i im ze sobą miło, to nie zwracają uwagi na takie drobiazgi. Mi osobiście nie przeszkadzałoby, gdyby partner był ode mnie niższy.
Analityk21: Wiem ze laski lubia szpilki ale codziennie chyba w nich nie beda chodzic prawda? Pytanie do kobiet czy wzrost odgrywa duze znaczenie?
Jeżeli sam siebie akceptujesz a tym samym znasz swoją wartość, to co Ciebie interesuje zdanie innych o Twoim wyglądzie, szczególnie Kobiet? Jeżli coś sobą reprezentujesz, to spokojna Twoja rozczochrana
..chyba, że Twoje pytanie dotyczy atrakcyjnych, ale tępych jak Petru panienek, to wtedy ..a zresztą, jajników nie posiadam, to po co się w ogóle produkuję w tym temacie.
.....nabijam posty.....