Analityk21
Reputacja: 8 | BluzgometrTM: 27
Analityk21
  10 октября 2017 (pierwszy post)

Wiem ze laski lubia szpilki ale codziennie chyba w nich nie beda chodzic prawda? Pytanie do kobiet czy wzrost odgrywa duze znaczenie?

CuteNinja
CuteNinja
  10 октября 2017
Analityk21
Analityk21: Wiem ze laski lubia szpilki

Nie wszystkie "laski" lubią szpilki. Serio. Ja pomykam w trampkach mimo tego, że jestem bestialsko niska. Szpilki są niewygodne i nie pasują do dresu.
Analityk21
Analityk21: Pytanie do kobiet czy wzrost odgrywa duze znaczenie?

Nie ma na to reguły chyba. Moja przyjaciółka jest wyższa od swojego męża o 10 cm i im to nie przeszkadza. Wydaje mi się, że jak dwoje ludzi lubi się, dogaduje i im ze sobą miło, to nie zwracają uwagi na takie drobiazgi. Mi osobiście nie przeszkadzałoby, gdyby partner był ode mnie niższy.
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  10 октября 2017
Analityk21
Analityk21: Wiem ze laski lubia szpilki ale codziennie chyba w nich nie beda chodzic prawda? Pytanie do kobiet czy wzrost odgrywa duze znaczenie?

Jeżeli sam siebie akceptujesz a tym samym znasz swoją wartość, to co Ciebie interesuje zdanie innych o Twoim wyglądzie, szczególnie Kobiet? Jeżli coś sobą reprezentujesz, to spokojna Twoja rozczochrana
..chyba, że Twoje pytanie dotyczy atrakcyjnych, ale tępych jak Petru panienek, to wtedy ..a zresztą, jajników nie posiadam, to po co się w ogóle produkuję w tym temacie.

.....nabijam posty.....
CuteNinja
CuteNinja
  10 октября 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: nabijam posty

To nieładnie nabijać posty :ninja:
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  10 октября 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: To nieładnie nabijać posty

Chciałbym wykrzyczeć (parafrazując tytuł pewnego filmu):
ZBANUJ mnie Modzie!
-BAN od Ciebie były prawie zaszczytem d83dde01.
Nie każdy Mod jest burakiem tak jak to kiedyś myślałem d83dde1c.
CuteNinja
CuteNinja
  10 октября 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ZBANUJ mnie Modzie!

Przecież widzę, że obiecujesz poprawę :D
Konto usunięte
Konto usunięte: BAN od Ciebie były prawie zaszczytem

Omg! d83ddc99
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie każdy Mod jest burakiem

My wszyscy jesteśmy bardzo sympatyczni i pomocni, każdy chce dostać nominację do tytułu Moderator Roku 2017 d83dde0f
BenThomas
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 0
BenThomas
  11 октября 2017

znam parę, w której kobieta jest trochę wyższa, są już bardzo długo ze sobą tak więc szansa jest ;-)

Analityk21
Reputacja: 8 | BluzgometrTM: 27
Analityk21
  11 октября 2017

A ładna ta dziewczyna?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.