lista tematów
Jak zdobyc faceta?
Ostatnio dyskutowalismy o tym jak zainteresowac soba plec piekna. Dzis odwracamy role i zastanowimy sie jak spodobac sie facetowi. Jezeli macie jakies pomysly, podzielcie sie nimi nizej, a oto moje 5 sposobow : 1. Nigdy nie pisz pierwsza : Co tu duzo mowic, wiadomo ze chcesz byc zdobywana. Aby facet poczul, jak trudno miec twoje zaufanie, zawsze czekaj na jego pierwszy krok. I drugi i trzeci i czwarty. Jezeli zastanawiasz sie czasami "odpisac mu za tydzien czy za dwa?", to jestes na dobrej drodze. 2. Pokaz mu ilu masz adoratorow : Na bank dobrym pomyslem bedzie pochwalenie sie, ilu innych facetow do ciebie "zarywa". Slowa "dzisiaj dostalam 20 wiadomosci, 5 zdjec przyrodzenia, 2 zdjecia nagiego torsu, 2 wiersze i 11 zapytan co tam", sprawia ze facet poczuje ze jest szczesciarzem, ze darzysz uczuciem wlasnie jego. 3.Wymuszaj na nim komplementy : Kazdy czlowiek je lubi. Co jednak jesli twoj wybranek nie komplementuje cie wystarczajaco czesto? Spraw sama by to zrobil. Teksty ktore dzialaja najlepiej to np. "Boze jestem tak gruba, ze nie mieszcze sie w zadne spodnie" (przewidywana odpowiedz : nie jestes gruba, masz idealna figure , a spodnie pewnie skurczyly sie w praniu) czy "Chcialabym miec wieksze piersi" (przewidywana odpowiedz : sa ekstra, takie akurat w dlon [swoja droga nie mam pojecia, dlaczego faceci tak czesto to mowia, jezeli ty wiesz, napisz na PYTANIABEZODPOWIEDZI@gmail.com 4. Zachowuj sie jak rozpieszczona ksiezniczka : Zaslugujesz na wszystko co najlepsze, to jasne. Ale aby zademnostrowac to facetowi, musisz czesto strzelac tzw. "fochy". Im czesciej, tym lepiej. Smial sobie z ciebie zazartowac? Foch. Powiedzial ze Taco to slaby raper? Oj meeeega foch.
Dodam od siebie.
1.Wrzucaj pierdyliard roznegliżowanych fotek na dwa pierdyrialdy społecznościówek. Niech każdy zobaczy jaka jesteś piękna i co on może stracić.
2. Napisz na FB: pracuje w szlachta nie pracuje, uczyła się w szkoła robienia hałasu
3. Określ jasno kogo szukasz. Jesteś madka 2 dzieci i szukasz poważnego faceta A nie ciotę. Takiego który zaopiekuje się Tobą i twoimi dziećmi.
Murowany sukces na znalezienie tego jedynego. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Haha
Muszę przyznać, że to właśnie ja pierwsza napisałam do faceta, który mi się spodobał. Teraz jest moim mężem. Dziewczyny, warto pisać. :-D
Lol, któraś to trakuje jako "adoratorów"? raczej jak odruchy desperacji czy mega-nieciekawych zaczepek. :-D
Bo faceci są strasznie niedomyślni! Dlatego jak chcę jakiś komplement, mówię: "powiedz mi jakiś komplement".
Tak szczerze, to nie mogę znaleźć przykładu księżniczki-fochatki w swoim otoczeniu. Może 10 lat temu tak, znało się takie osoby, ale mam wrażenie, że z czasem człowiek jednak dojrzewa umysłowo.

Lol, któraś to trakuje jako "adoratorów"? raczej jak odruchy desperacji czy mega-nieciekawych zaczepek. :-D
Bo faceci są strasznie niedomyślni! Dlatego jak chcę jakiś komplement, mówię: "powiedz mi jakiś komplement".

Tak szczerze, to nie mogę znaleźć przykładu księżniczki-fochatki w swoim otoczeniu. Może 10 lat temu tak, znało się takie osoby, ale mam wrażenie, że z czasem człowiek jednak dojrzewa umysłowo.

Konto usunięte: Haha Muszę przyznać, że to właśnie ja pierwsza napisałam do faceta, który mi się spodobał. Teraz jest moim mężem. Dziewczyny, warto pisać. :-D
Prosze nie podwazac moich metod :D, a tak serio gratuluje odwagi
Konto usunięte: Bo faceci są strasznie niedomyślni! Dlatego jak chcę jakiś komplement, mówię: "powiedz mi jakiś komplement".
Jak widac jestes osoba, ktora nie boi sie powiedziec, czego chce. Ale z tym lepiej nie ryzykowac, bo moze byc jak w tym dowcipie
"Zona przeglada sie w lustrze i mowi do meza : - Jestem taka gruba i brzydka, powiedz mi jakis komplement
- Masz dobry wzrok
Konto usunięte: Tak szczerze, to nie mogę znaleźć przykładu księżniczki-fochatki w swoim otoczeniu. Może 10 lat temu tak, znało się takie osoby, ale mam wrażenie, że z czasem człowiek jednak dojrzewa umysłowo.
Ciesz sie, przebywasz w fajnym otoczeniu :D
Nic nie szkodziło napisać, można było tylko zyskać, c'nie.

Konto usunięte: "Zona przeglada sie w lustrze i mowi do meza : - Jestem taka gruba i brzydka, powiedz mi jakis komplement
- Masz dobry wzrok

Jakby mi tak powiedział to najpewniej byłby to żart. No chyba, że faktycznie bym się spasła, to byłby dobry motor do tego, by w końcu wziąć się za siebie

A jak u Ciebie z tym? znasz dużo takich różowiutkich księżniczek? ;-D
Konto usunięte: Jakby mi tak powiedział to najpewniej byłby to żart. No chyba, że faktycznie bym się spasła, to byłby dobry motor do tego, by w końcu wziąć się za siebie Tylko no, mógłby to powiedzieć łagodniej ;-D
Sprawdzilem, sama skora i kosci, wiec nie masz sie czego obawiac :D
Hej rozowy to moj ulubiony kolor, nie przypisujmy go do ludzi, za ktorymi nie przepadamy.
A ja mam koszulę zrobioną z białego i czerwonego ściegu. Z daleka wygląda jak różowa, choć nie jest taka.
Co do tematu to napisany dla żartu bo żadna z przedstawionych 5 metod na mnie nie zadziała. Kobieta ma być dla mnie wyjątkowa a nie zachowywać się jak każda inna.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
DyktatorMody: A ja mam koszulę zrobioną z białego i czerwonego ściegu. Z daleka wygląda jak różowa, choć nie jest taka.
Twoja koszula igra zatem z osobami, które znajdują się w znacznej odległości od Ciebie. Wprowadza ich w błąd! Ktoś chciałby się pośmiać, że różowa, podchodzi bliżej, a tu wcale nie! :-D Ha, całkiem zacny trolling. :-D
Konto usunięte: jak spodobac sie facetowi. oto moje 5 sposobow : 1. Nigdy nie pisz pierwsza : Co tu duzo mowic, wiadomo ze chcesz byc zdobywana. Aby facet poczul, jak trudno miec twoje zaufanie, zawsze czekaj na jego pierwszy krok. I drugi i trzeci i czwarty. Jezeli zastanawiasz sie czasami "odpisac mu za tydzien czy za dwa?", to jestes na dobrej drodze. 2. Pokaz mu ilu masz adoratorow : Na bank dobrym pomyslem bedzie pochwalenie sie, ilu innych facetow do ciebie "zarywa". Slowa "dzisiaj dostalam 20 wiadomosci, 5 zdjec przyrodzenia, 2 zdjecia nagiego torsu, 2 wiersze i 11 zapytan co tam", sprawia ze facet poczuje ze jest szczesciarzem, ze darzysz uczuciem wlasnie jego. 3.Wymuszaj na nim komplementy : Kazdy czlowiek je lubi. Co jednak jesli twoj wybranek nie komplementuje cie wystarczajaco czesto? Spraw sama by to zrobil. Teksty ktore dzialaja najlepiej to np. "Boze jestem tak gruba, ze nie mieszcze sie w zadne spodnie" (przewidywana odpowiedz : nie jestes gruba, masz idealna figure , a spodnie pewnie skurczyly sie w praniu) czy "Chcialabym miec wieksze piersi" (przewidywana odpowiedz : sa ekstra, takie akurat w dlon [swoja droga nie mam pojecia, dlaczego faceci tak czesto to mowia, jezeli ty wiesz, napisz na PYTANIABEZODPOWIEDZI@gmail.com 4. Zachowuj sie jak rozpieszczona ksiezniczka : Zaslugujesz na wszystko co najlepsze, to jasne. Ale aby zademnostrowac to facetowi, musisz czesto strzelac tzw. "fochy". Im czesciej, tym lepiej. Smial sobie z ciebie zazartowac? Foch. Powiedzial ze Taco to slaby raper? Oj meeeega foch.
Całe szczęście, że chociaż te gimnazja zamykają . Galopująca idiokracja mnie przeraża .
Tutaj może jeszcze się zgodzę. Jeśli jednak facet wysyła ci uśmiech a tobie się spodoba, to napisz do niego, widocznie w danym momencie nie miał pojęcia jak tu ciekawie zagaić.
Im większa konkurencja tym większy strach u faceta, że się nie przebije. Jak mu odpiszesz to pewnie z litości bo przecież masz tylu przystojniaków w znajomych.
Ta rada jest tak głupia, że szkoda gadać.
Tu autorkę tematu chyba powaliło. Czym takim się zasłużyłaś że facet ma koło ciebie skakać?

Swoją drogą, ciekawe dlaczego autorka tematu nie dała tu swojego zdjęcia tylko obrazek owoców.
olek163