we don't dance we are the dance
Czyli temat, dla maniaków tańca.
Podyskutujmy ........
może zacznę od pytania, który taniec osobiście wywiera na Was największe wrażenie gdy go oglądacie i dlaczego ?
jak rozumiecie termin 'TANIEC' i nie chodzi mi tu o regułki książkowe tylko o Wasze osobiste zdanie.
tańczycie ? jeśli tak to CO jak długo , masz jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie Pochwal nam Się tutaj :)
lista tematów
Taniec strona 1 z 4
Wspólczesny, modern jazz, bo najbardziej emocjonujące. Poza tym chodzilam na balet i taka technika jest mi dosyć bliska ;)
Poza tym oczywiście fukny, hip-hop, ale to już raczej tylko oglądać ;)
Osiągnięcia jako takie są, ale nieistotne, bo w kategoriach do lat 13 Juz nie tańcze, odbijalo się to na mojej nauce.
Konto usunięte: może zacznę od pytania, który taniec osobiście wywiera na Was największe wrażenie gdy go oglądacie i dlaczego ?
ta no macarena, bo mi się lata młodości przypominają

Konto usunięte: jak rozumiecie termin 'TANIEC' i nie chodzi mi tu o regułki książkowe tylko o Wasze osobiste zdanie.
taniec to doskonały sposób na rozładowanie emocji oraz zniwelowanie upojenia alkoholowego
Konto usunięte: może zacznę od pytania, który taniec osobiście wywiera na Was największe wrażenie gdy go oglądacie i dlaczego ?
Taniec Hip hop.Swietne ruchy i do tego ta muzyka:)
Konto usunięte: tańczycie ? jeśli tak to CO jak długo , masz jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie Pochwal nam Się tutaj :)
Nie tancze.Umiem Cha Che,Walca angielskiego i wiedenskiego, ale to zadne osiagniecie dla mnie:D wolalbym sie nauczyc Tanca hip hop:P a ostaatnio troche c-walk probuje:P
Niestety, u nas na dyskotekach, to tylko jakiś połamaniec kroluje, nic mi to nie przypomina, a na pewno nie fukny

Konto usunięte: Nie tancze.Umiem Cha Che,Walca angielskiego i wiedenskiego, ale to zadne osiagniecie dla mnie:D wolalbym sie nauczyc Tanca hip hop:P a ostaatnio troche c-walk probuje:P
naucz mnie

bardzo latwe:P przyjdz ot cie naucze:)
Ty mnie koles pouczasz o hip hopie? ogarnij sie. siedze w tym 11 lat

Taniec mnie nie interesuje to skad moglem znac jak sie nazywa?