we don't dance we are the dance
Czyli temat, dla maniaków tańca.
Podyskutujmy ........
może zacznę od pytania, który taniec osobiście wywiera na Was największe wrażenie gdy go oglądacie i dlaczego ?
jak rozumiecie termin 'TANIEC' i nie chodzi mi tu o regułki książkowe tylko o Wasze osobiste zdanie.
tańczycie ? jeśli tak to CO jak długo , masz jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie Pochwal nam Się tutaj :)
lista tematów
Taniec strona 4 z 4
ruch ciała

Konto usunięte: może zacznę od pytania, który taniec osobiście wywiera na Was największe wrażenie gdy go oglądacie i dlaczego ?
taniec hinduski.
Konto usunięte: tańczycie ? jeśli tak to CO jak długo , masz jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie Pochwal nam Się tutaj :)
tańczyłam, teraz już nie. aktualnie brak wolnego czasu, a w wakacje się mi nie chce. taniec nowoczesny w De-em ;P
Konto usunięte: może zacznę od pytania, który taniec osobiście wywiera na Was największe wrażenie gdy go oglądacie i dlaczego ?
Modern jazz i jazz, bo bardzo emocjonujące
Konto usunięte: jak rozumiecie termin 'TANIEC' i nie chodzi mi tu o regułki książkowe tylko o Wasze osobiste zdanie.
Według mnie, nie da się określić słowa TANIEC, jakbym miala powiedziec wlasnymi slowami to taniec jest tym co kocham
Konto usunięte: tańczycie ? jeśli tak to CO jak długo , masz jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie Pochwal nam Się tutaj :)
Tańczę hip-hop od dwóch lat :) osiągnięcia : II miejsce na sucholeskich mistrzostwach, II miejsce na Ogólnopolskim turnieju tańca
i teraz zaczynam tańczyć breakdace
jak rozumiecie termin 'TANIEC' i nie chodzi mi tu o regułki książkowe tylko o Wasze osobiste zdanie.
tańczycie ? jeśli tak to CO jak długo , masz jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie Pochwal nam Się tutaj :)
1 - wszystkie
2. sposob na zycie
3. tancze hip hop . ale mailam dcozynienia z modernem , jazzem. dance hallem, breakdancem, lockingiem, hausem, klasyyką. tancze od roku.
jak patrzę na ludzi tańczących salsę to aż sama mam ochotę potańczyć

są w nim emocje, pasja, zaangażowanie
szkoda tylko, że nie mam gdzie nauczyć się tańczyć salsy

Dlatego "przeniosłam się" na taniec nowoczesny :zakochany !
Moja jedyna, prawdziwa miłość. Wyzwala we mnie wszystko, gdy jestem zła, gdy nie mam humory, gdy cały tydzień byłam bardzo spięta jest po prostu lekiem na wszystko.