we don't dance we are the dance
Czyli temat, dla maniaków tańca.
Podyskutujmy ........
może zacznę od pytania, który taniec osobiście wywiera na Was największe wrażenie gdy go oglądacie i dlaczego ?
jak rozumiecie termin 'TANIEC' i nie chodzi mi tu o regułki książkowe tylko o Wasze osobiste zdanie.
tańczycie ? jeśli tak to CO jak długo , masz jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie Pochwal nam Się tutaj :)
lista tematów
Taniec strona 2 z 4
byłam niedawno w Sczecinie kurcze

Ale mnie ciezko nauczyć tanczyć w parze,jestem indywidualistką, został mi ten egoizm po balecie

hehe,
nie, nie mam,
Byłam na rocokowisku zwyczajnie ;)
Nie naleze do zadnej subkultury

W glanach poza tym za ciepło

moaj definicja tańca;]
Jest to mowa ciała wyrażana podczas usłyszanego przez nas rytmu ;], która jest odzwierciedleniem naszych emocji;]
Konto usunięte: byłam niedawno w Sczecinie kurcze
Ale mnie ciezko nauczyć tanczyć w parze,jestem indywidualistką, został mi ten egoizm po balecie
Ja dokaldnie nie mieszkam w szczecinie, ale moze tez wtedy akurat bylem:P
Walca nauczylbym Cie w 10 minut bo sam sie w tyle nauczylem, a raczej tez indywidualista jestem:)
Konto usunięte: Ja dokaldnie nie mieszkam w szczecinie, ale moze tez wtedy akurat bylem:P
Walca nauczylbym Cie w 10 minut bo sam sie w tyle nauczylem, a raczej tez indywidualista jestem:)
Hmm, jak będe w pilnej potrzebie to może

Ale wiesz..ja nie tylko ten podstawowy krok chce, te wszystkie bajery rówżnież ;)
Szczerze Ci powiedziawszy, to ma racje nie robiąc tego ;)
Konto usunięte: spokojnie:P calego tanca sie nauczylem w 15 minut:D
Biorac pod uwage, ze ja nie umiem tanczyc tancow towarzyskich to nauczysz sie w 10 minut:P
Tez nie umiem, zostanmy przy 15 minutach :D Ja jedynie rumbę mogę nauczyć i to nawet przez internet, w skrócie wystarczy, że bedziesz wykonywac seksowne ruchy i udwać indyka w trakcie godów