Może ktoś zajmuje się fotografowaniem...?
i strzela niezłe fotki proponuję wstawiać najlepsze zdjęcia abyśmy mogli podziwiać amatorską sztukę fotografii...
Mam nadzieję że mi tego nie zamkną.
Miło byłoby popatrzeć.
lista tematów
Zdjęcia strona 4 z 13
Konto usunięte: dokładnie próbowałem to rozkręcić zakładałem tematy ale sam sobie nie radzę.
Pomóżcie
Zakladanie tematow nic nie da jesli malo osob sie w nich udziela :/
...ten temat jest fajny, niby nic wyszukanego a jednak dotyczy tematyki ktora lubie, chetnie obejrzalem i obejrze zdjecia innych i podziele sie tym co sam zrobilem...a tu dupa, 5 osob na krzyz cos pokazalo i dalej cisza :(
zajefajne....te ludziki-Life is brutal bardzo mi się spodobało.
Jak widac nawet gumki od ołówków moga być sztuką trzeba umieć tylko wyeksponowac w nich to co przyciąga ludzki wzrok.
Wszystkie wasze prace są ciekawe i interesujące.
Zapraszam do dodawania więcej zdjęć zrobimy tu malą galerie waszych foto.
Konto usunięte: Zakladanie tematow nic nie da jesli malo osob sie w nich udziela :/
...ten temat jest fajny, niby nic wyszukanego a jednak dotyczy tematyki ktora lubie, chetnie obejrzalem i obejrze zdjecia innych i podziele sie tym co sam zrobilem...a tu dupa, 5 osob na krzyz cos pokazalo i dalej
Bo jak ktoś zakłada temat to trzeba o jednym określonym. I trzeba się na tym znać. Nie ma tematów na których mozna podyskutować. Jeśli są pytania do syskusji to musisz wiedieć np w jakich fimach grał jakiśtam aktor, czy znać większośc utworów jakeigośtam kompozytora ;).
Poetss zaczęła zakładać fajne tematy o subkulturach ale nie wiem czemu przestała

temat powinien być o czymś ogólnym a nie konkretny aktor konkretny film. Przecież nie każdy ma możliwość żeby się tym bardzo zajmować.
Z kolei tez zbyt ogóle "ulubiony aktor" też są do kitu..
Złoty środek trzeba znaleźć ;)
@7Luker7:
Ćwicz, Ćwicz, Ćwicz... i poczytaj troszke o kompozycji itp a bedzie coraz lepiej
podrecz i nas
Dzieki, to autoportret :)

homoseksualista, i spoko, ja tez nie jestem homoseksualista :)
Leonard Cohen 30 lat temu :P
Dzieki, to mile.
No niby fajne...ale jakos tam tez rozmowa sie srednio kleila...ja osobiscie sie tam nie udzielalem bo co ja tam wiem o hippisach itp :)
Mityczny zloty srodek, sam go szukam od dawna w wielu dziedzinach i cos srednio mi chyba idzie :(
dla przykladu:
http://s2.photoblog.pl/photos/66/2D/22316857.jpg
to ty zrobilas komus takie zdjecie i poddalas je obrobce czy to zdjecie zdjecia albo obrazu albo czegos tam?
Konto usunięte: tylko nie wszystko tam oczywiscie to zdjecia takie 'no' nie ktore dla przyjemnosci są po prostu.
zakladam ze zdjecie swinskiej dupy bylo robione dla przyjemnosci

Konto usunięte: Coś trzeba zrobic aby to rozkrecić co do tego nie ma wątpliwości.....
myslmy wszyscy
myslcie myslcie, jak wpadne na jakis fajny temat to zaloze.