Witam :)
Kilka pytań odnośnie filmowego plakatu promocyjnego.
1. Czy uważacie plakat filmowy za pewien rodzaj sztuki, czy może tylko za narzędzie promocyjne?
2. Czy jest on w stanie skłonić Was do obejrzenia filmu, chodzi mi czy wywiera na Was jakiś większy wpływ?
3. Najlepszy Waszym zdaniem plakat filmowy?
i od razu mój faworyt którego przed chwilą zauważyłem
Peace
lista tematów
Plakat strona 2 z 4
Qbkens: Czy uważacie plakat filmowy za pewien rodzaj sztuki, czy może tylko za narzędzie promocyjne?
według mojego skromnego zdania.. to jest już sztuka..
plakat ma zachęcać do obejrzenia filmu.. wiec musi być dobry a wszystko co dobre to sztuka

Qbkens: . Czy jest on w stanie skłonić Was do obejrzenia filmu, chodzi mi czy wywiera na Was jakiś większy wpływ?
hmmm zazwyczaj wiem co chce ogladac.. ale lubie plakty i zbieram je

fajny pasował by kolorem do mojej sciany
Konto usunięte: Chyba nie mam takiego, choć może Egzorcyzmy Emily Rose, ten plakat miał w sobie coś.
wisi u mnie w pokoju :)
Qbkens: 1. Czy uważacie plakat filmowy za pewien rodzaj sztuki, czy może tylko za narzędzie promocyjne?
Jak najbardziej uważam, że jest to swego rodzaju sztuka.
Qbkens: 2. Czy jest on w stanie skłonić Was do obejrzenia filmu, chodzi mi czy wywiera na Was jakiś większy wpływ?
To tak samo jak z okładką książki. Jak jest ciekawa to wiadomo, że przyciągnie większą ilośc czytelników.
Qbkens: 1. Czy uważacie plakat filmowy za pewien rodzaj sztuki, czy może tylko za narzędzie promocyjne?
narzedzie promocyjne ;)
Qbkens: 2. Czy jest on w stanie skłonić Was do obejrzenia filmu, chodzi mi czy wywiera na Was jakiś większy wpływ?
jesli jest akis ciekawy moment przedstawiony albo cos takiego to jeste skłonna pojsc ;)
do harego pottera oczywiscie