Pvccio
Pvccio
  12 января 2009 (pierwszy post)

Mam do Was kilka pytań :)

1. Czy na początku spotkania ze starszą kobietą, rękę pierwszy powinien podać mężczyzna, czy kobieta?
2. Czy wypada, aby młody mężczyzna, powitał co najmniej dwukrotnie starszą kobietę pocałunkiem w dłoń?
3. Co myślicie o wyrazie szacunku jakim jest pocałunek w dłoń? (pytanie tylko do kobiet)

P.S. "Nabijacze" darujcie sobie odpowiedzi :)

BooCo
BooCo
  13 января 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: pocałunkiem w dłoń?

zaraz zaraz .. w dłoń ?? a po co 2 razy ?
AvengedLove
AvengedLove
  14 января 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy na początku spotkania ze starszą kobietą, rękę pierwszy powinien podać mężczyzna, czy kobieta? 2. Czy wypada, aby młody mężczyzna, powitał co najmniej dwukrotnie starszą kobietę pocałunkiem w dłoń? 3. Co myślicie o wyrazie szacunku jakim jest pocałunek w dłoń? (pytanie tylko do kobiet)

Myślę, że mężczyzna.
Nie, myślę, że nie. Już nie te czasy.
Nie te czasy, uznałabym kogoś, kto by to zrobił, za dziwaka.
xApple
xApple
  15 января 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Pvccio: pocałunkiem w dłoń? zaraz zaraz .. w dłoń ?? a po co 2 razy ?

Konto usunięte
Konto usunięte: powitał co najmniej dwukrotnie starszą kobietę

kobieta jest 2krotnie starsza, a pocałunek jeden ... chyba, ze to ja źle czytam a wszyscy się mylą ;p
4Pure
4Pure
  16 января 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Czy na początku spotkania ze starszą kobietą, rękę pierwszy powinien podać mężczyzna, czy kobieta?

Kobieta ;-).

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Co myślicie o wyrazie szacunku jakim jest pocałunek w dłoń? (pytanie tylko do kobiet)

To bardzo miłe.
Zomciaa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Zomciaa
  16 января 2009

1.Mężczyzna
2.Kiedyś by wypadało, ale teraz już raczej nie ;)
3.To zależy dla której kobiety, ja osobiście tego strasznie nie lubie, ale to jest spowodowane niemyłymi wspomnieniami ^^

YoANGELoY
YoANGELoY
  17 января 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy na początku spotkania ze starszą kobietą, rękę pierwszy powinien podać mężczyzna, czy kobieta?

Kobieta teoretycznie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o wyrazie szacunku jakim jest pocałunek w dłoń? (pytanie tylko do kobiet)

zalezy kto ma całować. czasem to jest po prostu obleśne..

Ps. masz cudowny avatar.. patrze i patzre a nacieszyć oka nie moge ;P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.