lista tematów
Utrwalacz strona 2 z 2
Niebawem studniowka. Makijaz zrobie sobie sama, dlatego potrzebuje jakiegos utrwalacza dzieki ktoremu makijaz mi sie nie rozmaze i utrzyma dosc dlugo. Jaki polecacie?
pomijając wszelakie uczulenia, to może się błyszczeć, porobić plamy lub przeciwnie, zrobi się ziarnisty.
gołym okiem mooooże tego nie być widać, ale na zdjęciu wyjdzie wszystko. szczególnie profi:], aczkolwiek z tym na studniówkach raczej jest średnio więc w rękach amatora będzie jeszcze gorzej, bo złe światło, tryby i tak dalej.
inglot cienie i sleek i baza hean np lub inglota i cienie mi trzymaly se cala noc od godziny 18 do rana jak wstalam hahaha:D wczoraj mialam studniowke i chodz mam powieki tluste a po pierwsze lakier nie rob tego bedziesz miala straszna twarz..
bez pzesady hahaha
bez pzesady hahaha
Cienie I-Sleek są super, bardzo trwałe i wyraziste! Uwielbiam je. ^^
Serio pryskacie twarz lakierem do włosów?!
Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, myślałam, że to jakiś żart! Moim zdaniem to przesada.
Koniecznie baza pod jakiekolwiek cienie. Ja używałam z Inglota i Joko Virtual, ta druga tańsza i osobiście nie czuję różnicy (no, chyba że w portfelu:D)
Testowałam ją nawet na najtańszych cieniach ze sklepu "wszystko za 4,50" i super się trzymały.:D
W ogóle tak mi teraz przyszło do głowy, żeby kupić sobie dobry utrwalacz do szminki. Nigdy nie używałam. Jaki polecacie? Wszystkie tak wysuszają usta?
Czytam opinie w necie i jak sobie myślę, że z ust ma się zrobić nieestetyczna popękana skorupa, to już wolę sobie taki utrwalacz darować.;/
Serio pryskacie twarz lakierem do włosów?!
Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, myślałam, że to jakiś żart! Moim zdaniem to przesada.Koniecznie baza pod jakiekolwiek cienie. Ja używałam z Inglota i Joko Virtual, ta druga tańsza i osobiście nie czuję różnicy (no, chyba że w portfelu:D)
Testowałam ją nawet na najtańszych cieniach ze sklepu "wszystko za 4,50" i super się trzymały.:D
W ogóle tak mi teraz przyszło do głowy, żeby kupić sobie dobry utrwalacz do szminki. Nigdy nie używałam. Jaki polecacie? Wszystkie tak wysuszają usta?
Czytam opinie w necie i jak sobie myślę, że z ust ma się zrobić nieestetyczna popękana skorupa, to już wolę sobie taki utrwalacz darować.;/