Aloha!
Idę na imprezę przebieraną: tematyka dowolna.
Ostatnio nie jestem w ogóle kreatywna, nie mam pojęcia za kogo się przebrać (w grę nie wchodzą podpaski i inne wedżajny jakby co.) Help! Chciałabym uniknąć również typowych pomysł jak policjantka, wampirzyca, wróżka, pielęgniarka etc.
Pozdrawiam z uśmiechem!
lista tematów
Przebranie karnawałowe.
Konto usunięte: jedynie na zakonnice by się znalazło hah, ale nie wiem, to dosyć odważne, obawiam się że ludzie by to zbyt dosłownie potraktowali, że niby zniesławiam religię czy coś ;/
Zależy w jakim gronie jest ta impreza, bo jak w gronie sztywniaków to cienko to widzę ;D.
Ja jestem osobą niewierzącą i jakoś nie bardzo mnie interesowało czy ktoś się poczuje urażony czy też nie :), ba na imprezie sylwestrowej było dwóch przebieranych księży, i było całkiem zabawnie:).
Tak własnie myślę, i bym nie miała nic w szafie z czego by mozna było coś fajnego stworzyć na taki rodzaj zabawy. Nie mam pomysłów więc więcej :D.

Chyba nie.
Czarny i biały materiał, kawałek gumki by się dobrze chusta trzymała.
Małą czarną na pewno masz.
Z materiału możesz wyciąć jakiś krzyż, i do sukienki go doszyć w kilku miejscach, cienką igłą by dziury nie zostały.
Jeżeli kołnierza nie zrobisz, to jakiś wisior z krzyżem pewnie też znajdziesz w domu.
Ja sobie oko podkreśliłam mega czarnym cieniem z brokatem.
Kabaretki i szpila i gotowe, możesz nawracać grzeszników

A i koniecznie czerwony pazur i usta ;D.
Ja sobie oko podkreśliłam mega czarnym cieniem z brokatem.

@MaqdaIena:
sexy wygladasz w tym przebraniu :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
MaqdaIena: Małą czarną na pewno masz.
Z materiału możesz wyciąć jakiś krzyż, i do sukienki go doszyć w kilku miejscach, cienką igłą by dziury nie zostały.
Jeżeli kołnierza nie zrobisz, to jakiś wisior z krzyżem pewnie też znajdziesz w domu.
tak już mam pomysł w głowie, jakbym niczego innego nie wymyśliła:
mała czarna + narzuta koronkowa. Wiszący krzyż, na szyję obroża z koronki, czarne rajstopy tak z 15den, na nie zakolanówki z przyczepionymi białymi kokardkami no i ta chusta ;)
makijaż taki jak napisałaś z wyłączeniem ciemnych oczu (czerwona szminka jak dla mnie chyba będzie wystarczającym akcentem, jedynie kreska eyelinerem na górnej powiece ).
Może mi uszyje ktoś taką chustę kurcze.
Za Indiankę
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
przebierz się za kowbojkę!
ja dzisiaj idę na jakiś bal do jakiegoś ministerstwa, żeby było śmieszniej ja będę marią antoniną, mój partner będzie miał loczki i rajtuzy, jego matka - francuską królową, a ojciec napoleonem. będzie jazda.
przykro mi, nie przebiorę się za to

pamiętam jak Ty się przebrałaś ;)
Konto usunięte: ja dzisiaj idę na jakiś bal do jakiegoś ministerstwa, żeby było śmieszniej ja będę marią antoniną, mój partner będzie miał loczki i rajtuzy, jego matka - francuską królową, a ojciec napoleonem. będzie jazda.
oooo koniecznie zdjęcie prosimy!
znalazłam dzisiaj w biedronce fajną maskę karnawałową, myślałam więc o jakimś tajemniczym przebraniu ;> co Wy na to?