Aloha!
Idę na imprezę przebieraną: tematyka dowolna.
Ostatnio nie jestem w ogóle kreatywna, nie mam pojęcia za kogo się przebrać (w grę nie wchodzą podpaski i inne wedżajny jakby co.) Help! Chciałabym uniknąć również typowych pomysł jak policjantka, wampirzyca, wróżka, pielęgniarka etc.
Pozdrawiam z uśmiechem!
lista tematów
Przebranie karnawałowe.
chyba zostanę przy zakonnicy, dzisiaj się dowiedziałam że jest nagroda za najlepsze przebranie, więc trzeba się postarać ;> zastanawiałam się jeszcze nad przebraniem z udziałem maski karnawałowej, czyli coś eleganckiego i tajemniczego, ale obawiam się że nie ja jedyna będę z tym pomysłem a na prawdę nie chciałabym by ktoś się ubrał tak jak ja ; )
hm, ja sie przebieralam dwa razy, za kota i fione ze shreka
a zakonnica to dobry, zawsze trafiony pomysl
1. Daphne (Scooby doo):
2. Jasmine (Alladyn):
3. Dzwoneczek (Piotruś Pan)
4,5,6.. etc
Może arlekin, ta panna z rodziny adamsów, lady gaga, kierowca F1, postać z avatara
Konto usunięte: Aloha!
Ostatnio nie jestem w ogóle kreatywna, nie mam pojęcia za kogo się przebrać (w grę nie wchodzą podpaski i inne wedżajny jakby co.) Help! Chciałabym uniknąć również typowych pomysł jak policjantka, wampirzyca, wróżka, pielęgniarka etc.
Pozdrawiam z uśmiechem!
A może...
http://www.wiocha.pl/320812,Hanka_Hanka_Hanka
tanio... domowym sposobem

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Aloha!
Pozdrawiam z uśmiechem!
Za kameleona się przebierz