Aloha!
Idę na imprezę przebieraną: tematyka dowolna.
Ostatnio nie jestem w ogóle kreatywna, nie mam pojęcia za kogo się przebrać (w grę nie wchodzą podpaski i inne wedżajny jakby co.) Help! Chciałabym uniknąć również typowych pomysł jak policjantka, wampirzyca, wróżka, pielęgniarka etc.
Pozdrawiam z uśmiechem!
Przebranie karnawałowe.

Też o tym myślałam dziś, bo mamy połowinki przebierankowe i w sumie brak mi pomysłu.
Myślałam co by się za EMO nie przebrać...ale chyba głupi pomysł.
Albo za królową disco

Jeśli nie masz nic przeciw mhrocznym stylówkom, to polecam przebranie za La Catrinę. :D (meksykańska pani śmierci:) nie jest to moim zdaniem tak oklepane, jak np. strój wampirzycy czy wróżki, za to daje duże pole do popisu przy małym wydatku pieniędzy. ;)
Coś jak przebranie za Kostuchę, tylko w znacznie bardziej kolorowej i kobiecej wersji:
Warianty makijażu są oczywiście bardzo różne, nie musi być identyczny, właściwie wszystko zależy od naszego widzimisię. ;)
Do tego jakaś ładna suknia, biżuteria, może być ewentualnie jakiś wielki staromodny kapelusz (poszukaj w babcinej szafie:D:D), mogą być sztuczne kwiaty...
Ja się przebrałam za nią kiedyś (a raczej zostałam umalowana:D) i byłam zadowolona. Ciężko było mnie rozpoznać ;D
hmmm... strazaczka;P? hipiska mi ostatnio chodzi po glowie;)
zaczerpnij inspiracji se swojego ava :3
Wejdź na mój profil, mam zdjęcie w stroju, który ubrałam na przebieranego Sylwestra .
Na allegro dostępny za jedyne 50 zł .

jakoś mnie to nie jara

wystarczy że wołają na mnie Śnieżka ;) przebierać się za nią nie muszę.
za strażaczkę nie mam jak skombinować stroju, osobiście myślałam coś może w stylu Lara Croft ale nie wiem czy ludzie połapią za kogo się przebrałam ;/
haha jak się przebierzesz pokaż zdjęcie ;d
haha! na kolędzie ksiądz do mnie wyskoczył z tekstem " Ciebie to zacno duszyczko w zakonie widzę! ". Rodzice tak parsknęli śmiechem, że aż mi się głupio zrobiło...

nie chciałabym wydawać hajsu z powodu przebieranej imprezy, ale zakonnica to dobry pomysł nawet, myślę że można samemu wykombinować taki strój ;)
ale czekam na dalszą burzę mózgów

:D
Strój zawsze może się przydać potem

Za motylka

za to się przebierałam już milion razy z racji tego że mam takie przebranie w domu

Wyczuwam, że na imprezie będzie jakiś przystojniak

Kurdę, to tylko zakonnica przychodzi mi do głowy

Masz: http://allegro.pl/listing.php/search?category=74173&string=przebranie pobiegaj po stronach, i może ściągniesz z allegro jakiś pomysł ;D.

no tam są świetne stroje, ale niestety w szafie nie posiadam takich rzeczy ;/
jedynie na zakonnice by się znalazło hah, ale nie wiem, to dosyć odważne, obawiam się że ludzie by to zbyt dosłownie potraktowali, że niby zniesławiam religię czy coś ;/