styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
FrenchShoes
FrenchShoes
  11 мая 2014
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: może napisz mi jeszcze po koreańsku, żebym zrozumiała.... skoro nie wiem, co to znaczy po polsku, i co to takiego w ogóle jest, chyba logiczne, że nic mi nie powie angielska nazwa, also zawsze mnie niesamowicie bawi to popisywanie się "znajomością" angielskiej leksyki poszczególnych specyficznych części garderoby, to tak zaściankowe*, że zawsze mam z tego kupę śmiechu xD *w wykonaniu co po niektórych fotkowych elegancików kreujących się na feszynistuff

jajebe d83dde12 wszyscy moi znajomi to tak nazywają. sry, że nie pomyślałem, że jakaś karyna z forum o kupie nie zna tego określenia
a angielską nazwe podałem ci, bo to co napisałem wcześniej jest jej śmieszkowym spolszczeniem. jeśli nadal tego nie wygooglałaś, tylko prujesz dupe, to nawet mi cie nie żal
Earth
PROVIRON318
PROVIRON318
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze mam z tego kupę śmiechu

kupe guwna to ty masz zamiast mózgu
FrenchShoes
FrenchShoes
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: kupe guwna to ty masz zamiast mózgu

xDDD plusik
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jajebe wszyscy moi znajomi to tak nazywają. sry

No tak, zapomniałam, że u mnie to znają ino nazwewnictwo kaloszy do przerzucania gnoju, a ty jesteś tak bardzo elytarny xD
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli nadal tego nie wygooglałaś

Nie, bo aż tak mnie to nie zajmuje, żeby tego szukać.
Konto usunięte
Konto usunięte: xDDD plusik

xDD

Beka z dwóch życiowych przegrańców liżących się po peniskach

Eot jednakd83dde18
FrenchShoes
FrenchShoes
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Eot

co to znaczy, bo aż tak mnie to nie zajmuje, żeby tego szukać w google
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co to znaczy, bo aż tak mnie to nie zajmuje, żeby tego szukać w google

koniec tematu, słonko
PROVIRON318
PROVIRON318
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Beka z dwóch życiowych przegrańców

>implikuj wszystkim dookoła przegryw
>bądź nikim
zawsze bk xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: >implikuj wszystkim dookoła przegryw >bądź nikim

Powtarzasz to już 800-ny raz, a i tak w głębi duszy zdajesz sobie sprawę, że piszesz o sobie, chłopcze.
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 мая 2014

zresztą nie wiem po co w ogóle odpisuję jakimś przychlastom z marginesu. żegnam

PROVIRON318
PROVIRON318
  11 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Powtarzasz to już 800-ny raz

tak jak ty o tym przegrywie. jezu jaka ty jesteś tępa, naprawdę nie potrafisz dostrzec oczywistych rzeczy na zasadzie akcja-rekacja, gnije z ciebie tępaku po raz 800-ny xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 мая 2014

ładną bluzkę upolowałam na wyprzedaży w ciucholandzie? :)))))))) :)
Earth
Earth
  12 мая 2014

Pytanko do tutejszych /fa.

Czy jeśli kołnierzyk koszuli wystaje spod sweterka to dół koszuli powinien być schowany czy też wystawać? :|

666
666
  12 мая 2014
Earth
Earth: Czy jeśli kołnierzyk koszuli wystaje spod sweterka to dół koszuli powinien być schowany czy też wystawać? :|

I mankiety też XD
PROVIRON318
PROVIRON318
  12 мая 2014
Earth
Earth: Czy jeśli kołnierzyk koszuli wystaje spod sweterka to dół koszuli powinien być schowany czy też wystawać? :|

nie wiem jak u loszek ale u facetów zdecydowanie schowany, co więcej- sam kołnierz nie powinien wystawać na sweter tylko wyglądać tak jak na obrazku załączonym

a gdy dekolt swetra jest dość głęboki, to żeby kołnierz się nie rozłaził wskazany jest button down

jak pomogłem daj SOGa
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.