styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
FrenchShoes
FrenchShoes
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem jak u loszek ale u facetów zdecydowanie schowany, co więcej- sam kołnierz nie powinien wystawać na sweter tylko wyglądać tak jak na obrazku załączonym a gdy dekolt swetra jest dość głęboki, to żeby kołnierz się nie rozłaził wskazany jest button down jak pomogłem daj SOGa

chyba nic wiecej nie dodam, ale jesli pytanie earth bylo na temat damskich /fa/tałaszków, no to było raczej bezsensowne, bo w sumie loszki nie maja żadnych hehe zasad czy innych dres kodów, wy możecie ubierać się dość losowo, wygladać dobrze i nikt nie spojrzy źle na to, że wam mankiet wystaje o 1cm za dużo xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wy możecie ubierać się dość losowo, wygladać dobrze i nikt nie spojrzy źle na to, że wam mankiet wystaje o 1cm za dużo xD

i nawet mając ciuchy z lumpeksu możemy wyglądać lepiej niż niektóre fotkowe tryhardy :))))) :) :))))))))
FrenchShoes
FrenchShoes
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i nawet mając ciuchy z lumpeksu możemy wyglądać lepiej niż niektóre fotkowe tryhardy :))))) :) :))))))))

O BOŻE ALE MNIE BOLI DUPA :)))) NIKT MI NAWET NIE ODPISAŁ :))))) DEJCIE ATENCJI, CO :))))
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: NIKT MI NAWET NIE ODPISAŁ :))))) DEJCIE ATENCJI, CO :))))

Ja Ci odpisałam przystojniaczku :))))))) :))))d83dde18d83ddc9cd83ddc36d83ddc93 :))))))))))
PROVIRON318
PROVIRON318
  12 мая 2014
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: i nawet mając ciuchy z lumpeksu możemy wyglądać lepiej niż niektóre fotkowe tryhardy :))))) :) :))))))))

no pewnie ładna loszka w tych twoich szmatach wyglądałby ładnie...
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wyglądałbym ładnie...

nowa forumowa konczita wurst? :))))))))
PROVIRON318
PROVIRON318
  12 мая 2014

>nie wiedz, co odpisać
>daj je­banie o literówkę
zero bezwzględne to za mało, żeby określić twoją indolencję...

MartaKarinka
MartaKarinka
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: >nie wiedz, co odpisać >daj je­banie o literówkę zero bezwzględne to za mało, żeby określić twoją indolencję...

A co niby miałabym odpisać? Jeżeli tak ci zależy, to odniosę się do wcześniejszego posta.
Konto usunięte
Konto usunięte: no pewnie ładna loszka w tych twoich szmatach wyglądałby ładnie...

No, pewnie ładna loszka wyglądałaby w moich szmatach ładnie :) :)))) :)))

Lepiej?
PROVIRON318
PROVIRON318
  12 мая 2014

durniu, zniknij wreszcie z tego działu, bo jesteś tu jak wrzód na dupie...

Earth
Earth
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: bylo na temat damskich /fa/tałaszków

Tak. Ale wiedza na temat męskich też mi się przyda. :>

Miałam wyciągnięty bo uznałam, że tak lepiej wygląda. Że kołnierzyk nie ma wystawać to wiem. :)
Macie po plusiku.
:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: durniu, zniknij wreszcie z tego działu, bo jesteś tu jak wrzód na dupie...

Nie będziesz mi mówił, co mam robić, będę tu, bo tak mi się podoba, a ty nie masz nic do gadania.
Od teraz codziennie będę wrzucać swoje outfity.
FrenchShoes
FrenchShoes
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Od teraz codziennie będę wrzucać swoje outfity.

NA ZŁOŚĆ BABCI ODMROŻĘ SOBIE USZY :)))))
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: NA ZŁOŚĆ BABCI ODMROŻĘ SOBIE USZY :)))))

rozbawiłeś mnie tym komentarzem, tak bardzo prawdziwe, bo nigdy nie chciałam nosić czapkid83ddc36
tak właśnie zrobię!
PROVIRON318
PROVIRON318
  12 мая 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Od teraz codziennie będę wrzucać swoje outfity.

mi to nie przeszkadza, ja zawsze mam z tego festiwalu małomiasteczkowej mody w twoim wykonaniu top bk, a najbardziej śmiecham, że twoje drugie imię w tym przypadku to nie przypadek xD
JuIia
JuIia
  12 мая 2014

Marto co sądzisz o moim outficie do lasu? Leginsiki mam na sobie heh.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.