styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
magdalena169
magdalena169
  17 ноября 2012
http://www.youtube.com/watch?v=bKh0ACWZEnM&feature=related

Idealny outfit hahahaha !
MARYJAwSANDALACH
MARYJAwSANDALACH
  17 ноября 2012

pijana wiecej zdjec z portfelem poprosze:zakochany:

LaTuaOmbra
LaTuaOmbra
  18 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=bKh0ACWZEnM&feature=related Idealny outfit hahahaha !

kościołowy z lekka :>
styka51
styka51
  18 ноября 2012

Dodałabym zdjęcie, ale nie mam czym zdjęcia zrobić :D Soł opiszę:
czarne kozaki, które są w temacie niżej, fioletowa tunika i czarne rajstopy.
Niech Wasza wyobraźnia zadziała :D

aseptyczny
aseptyczny
  18 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.youtube.com/watch?v=bKh0ACWZEnM&feature=related

Spodnie, takie wycierusy. d83dde02
pijana
pijana
  18 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana wiecej zdjec z portfelem poprosze

Hahah :rotfl:
W weekendy mój outfit to zazwyczaj pracownicza koszulka Reserved (czarna), rurki (czarne), Vansy (czarne) i czarne skarpetki :zonk: Jedynie zegarek kolorowy... :and:
madzia2143
madzia2143
  19 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W weekendy mój outfit to zazwyczaj pracownicza koszulka Reserved (czarna), rurki (czarne), Vansy (czarne) i czarne skarpetki Jedynie zegarek kolorowy...

my mamy koszule w kratkę fioletową, wyglądamy jak pastereczki :ziober2:
i nie możemy nosić obuwia sportowego ;/
pijana
pijana
  19 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: my mamy koszule w kratkę fioletową, wyglądamy jak pastereczki i nie możemy nosić obuwia sportowego ;/

O_o no co Ty mówisz ? Ale kwas... Ja akurat nie znoszę koszul, źle wyglądam w większości z nich, więc akurat z V-neck'a się cieszę, dodatkowo wzięłam XL i wisi na mnie, ale przynajmniej nie jest mi w nim gorąco, bo właściwie nie dotyka ciała xD A buty mamy mieć dowolne, byle czarne, choć niektóre mają szare. Teoretycznie gładkie, ale ja mam np. białą podeszwę, zast. kierownika się doczepił tylko raz, bo wizytacja była, ale sobie odpuścił xD
kedi
kedi
  19 ноября 2012

a tak już rozmawiając o ubiorze roboczym- pracowałam w jednym sklepie (którego nazwy wymieniac nie będę) w którym miesięcznie wyszło mi 1200zł. kazali mi zakupić obuwie z ich sklepu, (pomijając fakt, że większość buciszy było niewygodne, sztywne i nie sportowe, nieskórzane w środku) gdzie po zniżce wyszło mi 300zł (łatwy rachunek ile zostało z wypłaty) :crylol: i jeszcze co sezon trzeba było kupować nowe buty bo taki wymóg. jakaś porażka.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 ноября 2012

@Kedi
Moja koleżanka pracuje w Selfridges, w ekskluzywnym departamencie odzieży dla pań. Jeśli Burberry, Mulberry czy Prada coś Ci mówią to wiesz jakiego typu to sklep. Tez jest wymóg, by każda ekspedientka miała na sobie nie tylko ciuchy z tego departamentu, ALE muszą być z obecnie panującego sezonu.
Jak łatwo sie domyślić, ekspedientkę na takie rzeczy nie stać - firma funduje dwa sety pracownicom (same wybierają spodnie/ spodnica plus top/koszula cokolwiek), za każdy kolejny maja 90% zniżki.
Wymagać żeby jeszcze z własnej wypłaty uniform sobie kupować to juz przesada!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  19 ноября 2012
massacre
massacre: Wymagać żeby jeszcze z własnej wypłaty uniform sobie kupować to juz przesada!

dokładnie, moja koleżanka pracuje też w ekskluzywnym sklepie i w jej umowie było dokładnie opisane jaki powinna mieć makijaż i jak się ubierać ;o to jest lekka przesada ;p
mirra20
mirra20
  19 ноября 2012

Cieszę się, że moja firma nie wymaga ode mnie mundurka ufffff.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: massacre:Wymagać żeby jeszcze z własnej wypłaty uniform sobie kupować to juz przesada! dokładnie, moja koleżanka pracuje też w ekskluzywnym sklepie i w jej umowie było dokładnie opisane jaki powinna mieć makijaż i jak się ubierać ;o to jest lekka przesada ;p

Z jednej strony to jednak dobrze jest miec tego typu szczegoly w umowie, jakby nie bylo ekspedientka musi odpowiednio wygladac, w koncu swoim wygladem reprezentuje sklep i firme. A uwierz, nie dla kazdej kobiety oczywistym jest to, ze np swiecacych rozowych tipsow nie wypada miec, nie mowiac o sztucznej tapecie na mordzie ;D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  19 ноября 2012

Jedno z fleszykiem, bo robiłam na szybko by nikt mnie nie przyczaił i zapomniałam wyłączyć xD Sweter normalnie jest długi, ale że jest oversize to zrobiłam z niego dziś krótki.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  20 ноября 2012

niewyjściowa twarz, której nie będę zakrywała :)

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.