styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
PoetaHydeparku
PoetaHydeparku
  2 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 6 zł na godzinę

mam nadzieje,ze trolujesz
JuIia
JuIia
  2 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ano pracuję xD Co się dziwić żeśmy smutni, 6 zł na godzinę, wielu klientów nawet na "dzień dobry" odpowiedzieć nie umie, ciągle trzeba zapieprzać, nie ma nicnierobienia... Sama się silę na uśmiech, więc to rozumiem doskonale, niestety...

Ja pracuję w croppie ale nie jako typowy sprzedawca, nie silę się na usmiech xd
Adidasowa
Adidasowa
  2 декабря 2012
Abaddon
Abaddon: Ja moge z nimi u Cie napsocic

Domyślam się :rotfl:
pijana
pijana
  2 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieje,ze trolujesz

Nie ? ;]
JuIia
JuIia: Ja pracuję w croppie ale nie jako typowy sprzedawca, nie silę się na usmiech xd

Ja chyba właśnie kończę przygodę, bo ktoś w pracy dziś zniszczył mój telefon, a dodam, że to nie jest jakiś grat i wymiana wyświetlacza będzie mnie kosztowała kilkaset złotych. Straciłam zaufanie i chyba się zwalniam.
kedi
kedi
  2 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja chyba właśnie kończę przygodę, bo ktoś w pracy dziś zniszczył mój telefon, a dodam, że to nie jest jakiś grat i wymiana wyświetlacza będzie mnie kosztowała kilkaset złotych. Straciłam zaufanie i chyba się zwalniam.

co? ale współpracownik czy klient (w sumie nie wiem jak, no ale) ? współczuję.
Paulinessa
Paulinessa
  2 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja chyba właśnie kończę przygodę, bo ktoś w pracy dziś zniszczył mój telefon, a dodam, że to nie jest jakiś grat i wymiana wyświetlacza będzie mnie kosztowała kilkaset złotych. Straciłam zaufanie i chyba się zwalniam.

ja piedole :and:
mirra20
mirra20
  2 декабря 2012
Konto usunięte

Zabiłabym chyba za takie coś
JuIia
JuIia
  2 декабря 2012
Konto usunięte

wtf :ninja:
Abaddon
Abaddon
  3 декабря 2012

@Adidasowa Jakies pro? :zabawa: Przekonamy sie czy potrafie dobrze postawic przy Tobie statyw? :mrgreen:

Kameleon
Kameleon
  3 декабря 2012
Konto usunięte

Nie trzeba kłaść byle gdzie tylko nosić przy sobie.
Jaki telefon dokładnie?
Adidasowa
Adidasowa
  3 декабря 2012
Abaddon
Abaddon: Jakies pro? Przekonamy sie czy potrafie dobrze postawic przy Tobie statyw?

Tu i teraz:zabawa:
pijana
pijana
  3 декабря 2012
kedi
kedi: co? ale współpracownik czy klient (w sumie nie wiem jak, no ale) ? współczuję.

Współpracownik, ktoś ze zmiany albo kierownik zmiany. W sumie podejrzewam dwie-trzy osoby, bo wiem, że stało się to między 15. a 16.30, a mało kto wtedy wchodził na magazyn.
Konto usunięte
Konto usunięte: ja piedole

JuIia
JuIia: wtf

Konto usunięte
Konto usunięte: Zabiłabym chyba za takie coś

Jutro idę oglądać nagranie z monitoringu, niestety na samym magazynie go nie ma, będzie widać tylko kto wchodził i kto wychodził. Dramat po prostu...
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie trzeba kłaść byle gdzie tylko nosić przy sobie. Jaki telefon dokładnie?

Zazwyczaj nie mam kieszeni, a nawet jeśli mam, to ciężko zmieścić Samsunga Note ;]
kedi
kedi
  3 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Współpracownik, ktoś ze zmiany albo kierownik zmiany. W sumie podejrzewam dwie-trzy osoby, bo wiem, że stało się to między 15. a 16.30, a mało kto wtedy wchodził na magazyn.

co za bydło.. mam nadzieję, że dojdziesz kto to zrobił. normalnie nóż się w kieszeni otwiera..
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  3 декабря 2012

chciałbym dodac ze rozwalenie tej cegły było dla mnie przyjemnoscia
ps.to prawda

PoetaHydeparku
PoetaHydeparku
  3 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałbym dodac ze rozwalenie tej cegły było dla mnie przyjemnoscia ps.to prawda

to ty byles?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.