styka51
styka51
  5 июня 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Kameleon
Kameleon
  3 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro idę oglądać nagranie z monitoringu, niestety na samym magazynie go nie ma, będzie widać tylko kto wchodził i kto wychodził. Dramat po prostu...

No to fajnie. Obejrzysz sobie i co dalej? :zabawa: Myślisz że ktoś Ci zasponsoruje naprawę? Tak to jest jak jest się lekkomyślnym i rozrzuca swoje rzeczy dookooła.

Konto usunięte
Konto usunięte: Zazwyczaj nie mam kieszeni, a nawet jeśli mam, to ciężko zmieścić Samsunga Note ;]

Aha. No to faktycznie nie Twoja wina. Siła wyższa że Ci się nie zmieścił do kieszeni. Do pustej głowy może by wszedł :zabawa:

kedi
kedi: normalnie nóż się w kieszeni otwiera..

Victorinox jakiś?
Abaddon
Abaddon
  3 декабря 2012

@Adidasowa,łeee... Lipa tak jest. Jednak ok,zaczynaj pozowac bym sprzet rozstawil :jezyk2:

WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  3 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: WiadomoOd1410:chciałbym dodac ze rozwalenie tej cegły było dla mnie przyjemnoscia ps.to prawdato ty byles?

tak, miałem dylemat taki czy ukraść czy po prostu rozwalić, kradzież była taka polacka wiec postanowiłem pobawić sie zacnym samsungiem he he pozdrawiam

ps.karol kawał chlodego człowieka z ciebie ty zakolcu jeden xd
pijana
pijana
  3 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: WiadomoOd1410

Tyś widzioł taką "cegłę" w swojej Polsce B, chyba w telewizji XD
Konto usunięte
Konto usunięte: Kameleon

Nie jedz już tego biedackiego spaghetti, bo Ci w zwoje chyba powchodziło :nie:

Dobra, koniec nabijki, to nie ten temat :ninja:
JuIia
JuIia
  3 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro idę oglądać nagranie z monitoringu, niestety na samym magazynie go nie ma, będzie widać tylko kto wchodził i kto wychodził. Dramat po prostu...

Też nie mamy monitoringu na magazynie lol.
Adidasowa
Adidasowa
  4 декабря 2012
Abaddon
Abaddon: łeee... Lipa tak jest. Jednak ok,zaczynaj pozowac bym sprzet rozstawil

Okej, już :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 декабря 2012

Chyba Wam sie tematy poje.:cenzura:.y ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  4 декабря 2012
massacre
massacre: Chyba Wam sie tematy poje..y ;)

I tak w każdym wątku już jest burdel :C
Pacou
Pacou
  4 декабря 2012

patrycja pokaz siebie w jakiejs sukience

Abaddon
Abaddon
  4 декабря 2012

@Oryginalna
Jak juz,gdy ni ma nic :smutny:
Namawiam Cie od kilku dni na wklejke,az maszkara ma pretensje ze kce wyciagnac zdjecie :poddaje sie,joby za to dostac nie dla mje: :bye:
Ps. Zerkne czasem ludzac sie ze ujrze co obiecane nie mial przez Cie :and:

Adidasowa
Adidasowa
  5 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: patrycja pokaz siebie w jakiejs sukience

po co:P

Abaddon
Abaddon: Jak juz,gdy ni ma nic Namawiam Cie od kilku dni na wklejke,az maszkara ma pretensje ze kce wyciagnac zdjecie :poddaje sie,joby za to dostac nie dla mje: Ps. Zerkne czasem ludzac sie ze ujrze co obiecane nie mial przez Cie

może kiedys xD
Abaddon
Abaddon
  9 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może kiedys xD

Ledwo 4 dni poszły, poczekam i kolejne doby :tak:
(tylko wrzuć coś, no :smutny: )
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  9 декабря 2012

Janek, stary chłopie, zachowujesz się jakbyś baby na zywo na oczy nie widział :rotfl:

milu
milu
  9 декабря 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pacou

d83dde31
Abaddon
Abaddon
  9 декабря 2012

Aniu, inaczej kochana.
Nie miałem kompa około 2 tygodni,wiesz jak "intensywnie" nabijam xD
Mam chcicę na nabijkę ale...nie mam z kim,oryginalna mnie olała, Paulissa jako tako czyma fason,maszkara po banie (chyba nie była), uj wie co pisać mam nadal. Jak ja wiesz, czy dni nad aktywności po czym tydzień nic :zabawa: Na zły czas kufa trafiłem chyba :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.