Witam :D
Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....
...
nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.
Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D
Pozdrawiam, Stycz
Facet... strona 13 z 16
Odnośnie muzyki, to rock przestał być po prostu "modny". W Anglii jest to samo, jakie radio sie nie włączy to One Direction, dniami i nocami, Gangam stajl czy jak to sie pisze i te czarne lalki Barbie typu Rihanna i Nicki Minaj.
Jakis czas temu znalazłam Absolute Radio, daje tylko rocka, tego nowego i tego starego, no i co najważniejsze piosenki sie nie powtarzają co 15 minut.
Szkoda, że polskiego rocka tam nie puszczają, bo tak Was czytam i bym sobie posłuchała :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Przez te wszystkie lata nauczył się wybaczać, mocno

Chociaż nie wiem czy wybaczy mi noc dzisiejszą. Koło 2.00 stwierdziłam, że mi sie nudzi, i go obudziłam z panika w głosie, że jego budzik dzwoni i dzwoni że już jest rano i sie spóźni na spotkanie z klientem, eh jego mina bezcenna

Ale ze mnie kawał cholery

Jasność i klarowność lubimy

I chyba nawet coś bym mogła jeszcze do listy dodać

Redka nie masz tak złego gustu i nie wygląda jak te laleczki co wklejałaś na forum
zła baba, w maliny wprowadza :D
wyglada jak facet a nie jak lalka :D
Yhym. Do starego, dobrego rocka zawsze chętnie się wraca :)
:

Są

Kurdę, zabijają mnie telefonami.