Witam :D
Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....
...
nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.
Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Facet... strona 10 z 16
Ta, zwłaszcza, że Brad to ta sama szuflada, z której faceci Ci się nie podobają :-D
Powiedz to mojemu facetowi

To podobny typ

Kogokolwiek wstawiłam to był ten sam typ

Wszyscy w moim otoczeniu zwracają mi uwagę, że przy swoich wyborach kieruję się ku jednemu wyobrażeniu. Jak się tak zastanowię, to rzeczywiście tak jest.
Szlachetne, męskie, proporcjonalne, wyważone rysy twarzy, średni, prosty nos, pełne (ale nie murzyńskie) usta, wysokie, albo średnie czoło, opadnięte powieki, nisko osadzone brwi- to daje efekt seksownego spojrzenia. Szeroka, męska szyja, ale nie pakerska, średnie, aczkolwiek foremne uszy. Dodatkowo mile widziana niewielka, charakterystyczna blizna na twarzy, zarost, włosy w odcieniu pośrednim- szatyn, duże dłonie, ba cały powinien być duży.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

żeby Was Dżastin Bimber nie pociągał

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
To ja daje swoje typy:
Wiadomka:
Niestety tylko rok młodszy od mojego taty -,-
Kolejna oczywistość:
John za młodego^^
Damien ...
^^
Plus Depp i Linda w Sarze ;D