Witam :D
Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....
...
nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.
Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Facet... strona 14 z 16
Twojego też chcę na pw

Sejm hir

A zapostuję sobie kogoś :

Z wyglądu nie bardzo, ale jego bohater jest taki fajny, że bym nim nie pogardziła również

No w sumie masz rację, kiepskie zdjęci wybrałam, jakiś taki spedalony ;D.
I jego w pierwszej kolejności kojarzę z ''Anioła Ciemności'', chociaż wczesniej w Buffy gral ;D.
Elita Zabójców rozumiem ;D. Masz rację grała tam ;D. Świetne ma nogi ;D.

styka51: nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D
Wymarzony? Nigdy nie rozpatruję niczego w takich kategoriach. Może być co najwyżej "idealny", chociaż jak wiadomo, ideały nie istnieją, więc powiedzmy, że tylko tak "subiektywnie" idealny, czyli: znający się na poezji/rozumiejący poezję, potrafiący rozmawiać tak, żeby się nie skompromitować w oczach innych ludzi, silny, wysportowany (wiadomo, facet nie może być ciotą, więc to podstawa) i w miarę rozgarnięty. Wygląd obojętny, nie musi być jakiś super ekstra, ważne, żeby bez wstydu można pokazać się na ulicy no i oczywiście trafiający w mój gust.
ze znanych żaden jakoś mi nie odpowiada, przykro mi :(
ale jak już 'muszę' kogoś wybrać to niech będzie.

Kobiety:

MaqdaIena: Z wyglądu nie bardzo, ale jego bohater jest taki fajny, że bym nim nie pogardziła również
oj to Dex daleko w kolejce do wyra

pewnie zdjęcie do gazety gejusków

Ohh tak zabójców !

No nogi ma super ale bardziej mnie jara u niej buźka :D Bym ją wycałował

Megan Fox

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
Kurdę.
Aż mi się zachciało prosić swojego o wybaczenie i prosiłabym, prosiła, aż bym się pewnie wyprosiła... ykhm doprosiła

MaqdaIena: Chociaż nie wiem czy wybaczy mi noc dzisiejszą. Koło 2.00 stwierdziłam, że mi sie nudzi, i go obudziłam z panika w głosie, że jego budzik dzwoni i dzwoni że już jest rano i sie spóźni na spotkanie z klientem, eh jego mina bezcenna .
Ale ze mnie kawał cholery .

Że on Cię jeszcze nie zabił :-D
Psyche30: EJ CO JEST DO CHOLERY< JA TEŻ CHCE CHŁOPA SOLNICZKI I REDKI CENTRALNIE, BO NIE PAMIĘTAM NAWET CZY WIDZIAŁAM CZY NIE !!!
Czuję się ominięta, pamiętajcie ze nawet jak mnie nie ma to i do mnie na pw no ! :(
Pfff, a kiedy Ty pokażesz nam swojego, hm? :D
Mojego już widziałaś z piwem, ale masz wrzucam go w jakimś barze, tym razem przy "misce" z żarciem