styka51
styka51
  28 ноября 2012 (pierwszy post)

Witam :D

Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....

...

nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.

Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D

Pozdrawiam, Stycz :ziober2:

sol6
sol6
  29 ноября 2012

[quote=Psyche30]EJ CO JEST DO CHOLERY

sol6
sol6
  29 ноября 2012

o posta mi wcięło :and:
Anno nie skrzecz już:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Możecie się śmiać ale jest On tak szalenie przystojny :zakochana:

jest, tylko taki mały się wydaje i uszu nie widać :mrgreen:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  29 ноября 2012

:o Twój men jest 100% w moim typie, rżnęłabym ze ojaaaa :ziober2:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 487
Kiniowska
  29 ноября 2012

A to i ja zapostuję obiekty moich westchnień. :D

:zakochany: :zakochany: :zakochany:

sol6
sol6
  29 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: :o Twój men jest 100% w moim typie, rżnęłabym ze ojaaaa

a ja długo mam czekać ? :ziober2:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  29 ноября 2012
sol6
sol6: a ja długo mam czekać ?

Na co? :rotfl:
sol6
sol6
  29 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: Na co?

na jajco Anno :ziober2:
na to samo :mrgreen:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 ноября 2012
sol6
sol6: na to samo

Twojego też chcę na pw :ziober2:.

Psyche30
Psyche30: wój men jest 100% w moim typie

Sejm hir :mrgreen:.

A zapostuję sobie kogoś :

Uwielbiałam go, i już wklejałam jego fotę w innym temacie, gdzie również napisałam, że nie żyje, szkoda, szkoda.

Na tym zdjęciu zbyt 'wygładzony', myślę, że gdyby sie ubrudził trochę to byłby fajniejszy, ale nie chce mi się szukać innego zdjęcia.

Z serialu Arrow :mrgreen:.

Ten gra w ostatnim sezonie Dextera, świetny :ziober2:.
:ziober2:
sol6
sol6
  29 ноября 2012

Znów poprawiasz fotki, by być sexy? Już nie musisz! Schudnij i zgarniaj same 11!

:rotfl:

Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  29 ноября 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Ten gra w ostatnim sezonie Dextera, świetny .

A Dexter nie w twoim typie :ziober2:?

a tak sobie przypominałem, że gdzieś ona grała a przecież grała z Jasonem Statham w Elicie zabójstw :D

ten z Kości paskudnie wygląda w tej wannie :and:

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  29 ноября 2012
Wiertlo92
Wiertlo92: A Dexter nie w twoim typie ?

Z wyglądu nie bardzo, ale jego bohater jest taki fajny, że bym nim nie pogardziła również :ziober2:.

Wiertlo92
Wiertlo92: en z Kości paskudnie wygląda w tej wannie

No w sumie masz rację, kiepskie zdjęci wybrałam, jakiś taki spedalony ;D.
I jego w pierwszej kolejności kojarzę z ''Anioła Ciemności'', chociaż wczesniej w Buffy gral ;D.

Wiertlo92
Wiertlo92: Jasonem Statham w Elicie zabójstw

Elita Zabójców rozumiem ;D. Masz rację grała tam ;D. Świetne ma nogi ;D.
:ziober2:
marta0859
marta0859
  29 ноября 2012
styka51
styka51: nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi). Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D

Wymarzony? Nigdy nie rozpatruję niczego w takich kategoriach. Może być co najwyżej "idealny", chociaż jak wiadomo, ideały nie istnieją, więc powiedzmy, że tylko tak "subiektywnie" idealny, czyli: znający się na poezji/rozumiejący poezję, potrafiący rozmawiać tak, żeby się nie skompromitować w oczach innych ludzi, silny, wysportowany (wiadomo, facet nie może być ciotą, więc to podstawa) i w miarę rozgarnięty. Wygląd obojętny, nie musi być jakiś super ekstra, ważne, żeby bez wstydu można pokazać się na ulicy no i oczywiście trafiający w mój gust.

ze znanych żaden jakoś mi nie odpowiada, przykro mi :(
ale jak już 'muszę' kogoś wybrać to niech będzie.

Kobiety:

Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  29 ноября 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Z wyglądu nie bardzo, ale jego bohater jest taki fajny, że bym nim nie pogardziła również

oj to Dex daleko w kolejce do wyra :ziober2: by się złościł i zrobił swoje :ninja:

MaqdaIena
MaqdaIena: No w sumie masz rację, kiepskie zdjęci wybrałam, jakiś taki spedalony ;D.

pewnie zdjęcie do gazety gejusków :and:

MaqdaIena
MaqdaIena: Elita Zabójców rozumiem ;D. Masz rację grała tam ;D. Świetne ma nogi ;D.

Ohh tak zabójców ! :mrgreen: szkoda, że nie często pokazywana :( ale ma potencjał!
No nogi ma super ale bardziej mnie jara u niej buźka :D Bym ją wycałował :zakochany:

Megan Fox :napalony:

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Przez te wszystkie lata nauczył się wybaczać, mocno .

Kurdę.
Aż mi się zachciało prosić swojego o wybaczenie i prosiłabym, prosiła, aż bym się pewnie wyprosiła... ykhm doprosiła :rotfl:

MaqdaIena
MaqdaIena: Chociaż nie wiem czy wybaczy mi noc dzisiejszą. Koło 2.00 stwierdziłam, że mi sie nudzi, i go obudziłam z panika w głosie, że jego budzik dzwoni i dzwoni że już jest rano i sie spóźni na spotkanie z klientem, eh jego mina bezcenna . Ale ze mnie kawał cholery .

:rotfl:
Że on Cię jeszcze nie zabił :-D

Psyche30
Psyche30: EJ CO JEST DO CHOLERY< JA TEŻ CHCE CHŁOPA SOLNICZKI I REDKI CENTRALNIE, BO NIE PAMIĘTAM NAWET CZY WIDZIAŁAM CZY NIE !!! Czuję się ominięta, pamiętajcie ze nawet jak mnie nie ma to i do mnie na pw no ! :(

Pfff, a kiedy Ty pokażesz nam swojego, hm? :D

Mojego już widziałaś z piwem, ale masz wrzucam go w jakimś barze, tym razem przy "misce" z żarciem :rotfl:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: :o Twój men jest 100% w moim typie, rżnęłabym ze ojaaaa

Przypomina mi kogoś :and:

Wiem, nieco bardziej zaawansowanego wiekowo ojca Dody :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.