styka51
styka51
  28 ноября 2012 (pierwszy post)

Witam :D

Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....

...

nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.

Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D

Pozdrawiam, Stycz :ziober2:

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012

Kiedy chcę ocenić powierzchownie człowieka, przez pryzmat zdjęcia, staram się odrzucać wszystko co ma na sobie. Nie zwiodą mnie makijaże, role, charakteryzacje, fryzury, miny.

Psyche30
Psyche30: Też Ale taki np Edward Norton , o dziwo będzie dla mnie seksowny nawet jak będzie grał rolę jakiegoś ciamajdy więc uj, różnie to bywa

:-D
Aaaa... seksowny facet nie musi być wcale "idealny" (lalusiowaty :-D)
Nawet "brzydale" mogą być seksowni :-D To już kwestia szeregu wariacji skupionych w jednym ciele :D
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedy chcę ocenić powierzchownie człowieka, przez pryzmat zdjęcia, staram się odrzucać wszystko co ma na sobie. Nie zwiodą mnie makijaże, role, charakteryzacje, fryzury, miny.

No ok, ale powiedzmy ze widzimy zdjecie człowieka w stanie surowym ;D Może ci się podobać ale gdyby ta osoba stanęła przed Tobą , przeszła kilka kroków w stylu pedzia którego pęcherz ciśnie i by się odzwała swym mało męskim głosem, do tego miała tik mrugania oczyma któego nie wyłapiesz na zdjeciu to nagle ta sama powierzchowność mogłaby stać się mało atrakcyjna :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet "brzydale" mogą być seksowni :-D To już kwestia szeregu wariacji skupionych w jednym ciele :D

To ja wiem , zresztą dla mnie akurat tak samo jest z kobietami, znałam seksowne diablice które nie porażały swoją urodą na pierwszy rzut oka, ale miały w sobie pewien magnetyzm i moc przyciągania , plus taką osobowość ze powalały facetów na kolana i nigdy adoratorów im nie brakło ;D Ale to włąśnie kwestia koniecznie znania kogoś w realu i tych wielu niuansów których nie widzimy na zdjęciach.

Konto usunięte
Konto usunięte: To już kwestia szeregu wariacji skupionych w jednym ciele :D

Idealnie określone :ziober2:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: No ok, ale powiedzmy ze widzimy zdjecie człowieka w stanie surowym ;D Może ci się podobać ale gdyby ta osoba stanęła przed Tobą , przeszła kilka kroków w stylu pedzia którego pęcherz ciśnie i by się odzwała swym mało męskim głosem, do tego miała tik mrugania oczyma któego nie wyłapiesz na zdjeciu to nagle ta sama powierzchowność mogłaby stać się mało atrakcyjna :D

Dokładnie. Właśnie o tym pisałam wcześniej :D

Każdy, nawet najmniejszy przejaw infantylności odpada. Zciotowaciały facet to coś strasznego, absolutnie nie do przyjęcia :D

Psyche30
Psyche30: To ja wiem , zresztą dla mnie akurat tak samo jest z kobietami, znałam seksowne diablice które nie porażały swoją urodą na pierwszy rzut oka, ale miały w sobie pewien magnetyzm i moc przyciągania , plus taką osobowość ze powalały facetów na kolana i nigdy adoratorów im nie brakło ;D Ale to włąśnie kwestia koniecznie znania kogoś w realu i tych wielu niuansów których nie widzimy na zdjęciach.

Często nie widzimy. Albo inaczej- nie wszystkie dostrzegamy, bo nie jest to z oczywistych względów możliwe :ziober2:
Wiele z nich da się jednak wyłapać, mimo wszystko.

Psyche30
Psyche30: Idealnie określone

Starałam się oddać istotę tego przez pryzmat żywych jeszcze reakcji chemicznych zachodzących w moim ciele :rotfl:
IVillemoI
IVillemoI
  29 ноября 2012

Dwie Czarownice zrobiły hot temata :D

Psyche30
Psyche30: f

Psyche30
Psyche30: To ja wiem , zresztą dla mnie akurat tak samo jest z kobietami, znałam seksowne diablice które nie porażały swoją urodą na pierwszy rzut oka, ale miały w sobie pewien magnetyzm i moc przyciągania , plus taką osobowość ze powalały facetów na kolana i nigdy adoratorów im nie brakło ;D Ale to włąśnie kwestia koniecznie znania kogoś w realu i tych wielu niuansów których nie widzimy na zdjęciach.

o! w 1000% się zgadzam, w 1000%
Psyche30
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy, nawet najmniejszy przejaw infantylności odpada. Zciotowaciały facet to coś strasznego, absolutnie nie do przyjęcia :D

Zgadzam się ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Często nie widzimy. Albo inaczej- nie wszystkie dostrzegamy, bo nie jest to z oczywistych względów możliwe Wiele z nich da się jednak wyłapać, mimo wszystko.

Nie jest możłiwe a nawet to co jest mozłiwe do wyłapania wśród wielu różnych osób będzie wyłapane tez niekoniecznie w ten sam sposób ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Starałam się oddać istotę tego przez pryzmat żywych jeszcze reakcji chemicznych zachodzących w moim ciele

Cieszy że jeszcze żywe zachodzą :rotfl:
Bosz, jak to zabrzmiało :rotfl:

Uciekam stąd, więc dobrej:* ;D
IVillemoI
IVillemoI
  29 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: Uciekam stąd, więc dobrej:* ;D

jak ja przyszłam,

Dobrej ;]
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dwie Czarownice zrobiły hot temata :D

Ja niedawno zauważyłam dopiero, że uciułałam ponad 10 tysięcy postów :-D

Psyche30
Psyche30: Nie jest możłiwe a nawet to co jest mozłiwe do wyłapania wśród wielu różnych osób będzie wyłapane tez niekoniecznie w ten sam sposób ;D

Jest. Nie mówię, że ze 100% trafnością, jak napisałam wcześniej.

Można jednak stworzyć całkiem przyzwoity portret psychologiczny człowieka na podstawie zdjęcia, ba ...nawet bez zdjęcia, na podstawie wyłącznie jego aktywności :D

Psyche30
Psyche30: Cieszy że jeszcze żywe zachodzą Bosz, jak to zabrzmiało Uciekam stąd, więc dobrej:* ;D

Ja też się cieszę :D
Dobrej :bye:
Psyche30
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ja przyszłam,Dobrej ;]

Co ja poradzę ze na pisanie nie mam już sił :ninja:
Tobie też dobrej :ziober2:
IVillemoI
IVillemoI
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja niedawno zauważyłam dopiero, że uciułałam ponad 10 tysięcy postów :-D

To i tak malutko na okres jaki Cię znam i pamiętam :))
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrej

Psyche30
Psyche30: Tobie też dobrej

Czystej :ziober2:
Psyche30
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Można jednak stworzyć całkiem przyzwoity portret psychologiczny człowieka na podstawie zdjęcia, ba ...nawet bez zdjęcia, na podstawie wyłącznie jego aktywności :D

Chodziło mi o to ze to jak Ty stworzysz swój portret kogoś nie będzie musiało wcale być odzwierciedleniem portretu tej samej osoby zrobionego przez inną osobę.Nawet patrząc jak napisałaś przez samą aktywność odczucia będą rózne, wiadomo ze nie każda osoba koniecznie inne ale jakieś stworzą się grupy o innych odczuciach.

Tyle na dziś .Pa ;D
IVillemoI
IVillemoI
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Można jednak stworzyć całkiem przyzwoity portret psychologiczny człowieka na podstawie zdjęcia

Redka to ja chcę takie cudo, tak, ja chcę, ja poprosze :D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To i tak malutko na okres jaki Cię znam i pamiętam :))

No zawrotna ilością postów nigdy nie mogłam się pochwalić :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Czystej

Albo brudnej :D

Psyche30
Psyche30: Chodziło mi o to ze to jak Ty stworzysz swój portret kogoś nie będzie musiało wcale być odzwierciedleniem portretu tej samej osoby zrobionego przez inną osobę.Nawet patrząc jak napisałaś przez samą aktywność odczucia będą rózne, wiadomo ze nie każda osoba koniecznie inne ale jakieś stworzą się grupy o innych odczuciach. Tyle na dziś .Pa ;D

Oczywiście.
Bo to jest już kwestia subiektywnego postrzegania.
Pa.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Redka to ja chcę takie cudo, tak, ja chcę, ja poprosze :D

To nie są żadne cuda.
To jest kwestia wiedzy, jej wykorzystania, usystematyzowania, skonfrontowania informacji oraz skupienia się na ich obiektywnej ocenie.
Na przykład taka niepozorna małżowina uszna, a mówi bardzo wiele :D
IVillemoI
IVillemoI
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na przykład taka niepozorna małżowina uszna, a mówi bardzo wiele :D

ja mam zayebiste uszy, powaga, podobają mi sie.
A poważnie to chyba wiem o czym piszesz, aczkolwiek bym chciała, tylko o litości nie publicznie a prywatnie, na priv. Potem wstawie foto z odkrytym uchem :D
Psyche30
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na przykład taka niepozorna małżowina uszna, a mówi bardzo wiele :D

To ja słyszałam ze jak duży nos to i duży ptak, nie mogłam się powstrzymac :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.