Witam :D
Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....
...
nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.
Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Facet... strona 6 z 16
Kiedy chcę ocenić powierzchownie człowieka, przez pryzmat zdjęcia, staram się odrzucać wszystko co ma na sobie. Nie zwiodą mnie makijaże, role, charakteryzacje, fryzury, miny.
Psyche30: Też
Ale taki np Edward Norton , o dziwo będzie dla mnie seksowny nawet jak będzie grał rolę jakiegoś ciamajdy więc uj, różnie to bywa
:-D
Aaaa... seksowny facet nie musi być wcale "idealny" (lalusiowaty :-D)
Nawet "brzydale" mogą być seksowni :-D To już kwestia szeregu wariacji skupionych w jednym ciele :D
Konto usunięte: Kiedy chcę ocenić powierzchownie człowieka, przez pryzmat zdjęcia, staram się odrzucać wszystko co ma na sobie. Nie zwiodą mnie makijaże, role, charakteryzacje, fryzury, miny.
No ok, ale powiedzmy ze widzimy zdjecie człowieka w stanie surowym ;D Może ci się podobać ale gdyby ta osoba stanęła przed Tobą , przeszła kilka kroków w stylu pedzia którego pęcherz ciśnie i by się odzwała swym mało męskim głosem, do tego miała tik mrugania oczyma któego nie wyłapiesz na zdjeciu to nagle ta sama powierzchowność mogłaby stać się mało atrakcyjna :D
Konto usunięte: Nawet "brzydale" mogą być seksowni :-D To już kwestia szeregu wariacji skupionych w jednym ciele :D
To ja wiem , zresztą dla mnie akurat tak samo jest z kobietami, znałam seksowne diablice które nie porażały swoją urodą na pierwszy rzut oka, ale miały w sobie pewien magnetyzm i moc przyciągania , plus taką osobowość ze powalały facetów na kolana i nigdy adoratorów im nie brakło ;D Ale to włąśnie kwestia koniecznie znania kogoś w realu i tych wielu niuansów których nie widzimy na zdjęciach.
Idealnie określone

Psyche30: No ok, ale powiedzmy ze widzimy zdjecie człowieka w stanie surowym ;D Może ci się podobać ale gdyby ta osoba stanęła przed Tobą , przeszła kilka kroków w stylu pedzia którego pęcherz ciśnie i by się odzwała swym mało męskim głosem, do tego miała tik mrugania oczyma któego nie wyłapiesz na zdjeciu to nagle ta sama powierzchowność mogłaby stać się mało atrakcyjna :D
Dokładnie. Właśnie o tym pisałam wcześniej :D
Każdy, nawet najmniejszy przejaw infantylności odpada. Zciotowaciały facet to coś strasznego, absolutnie nie do przyjęcia :D
Psyche30: To ja wiem , zresztą dla mnie akurat tak samo jest z kobietami, znałam seksowne diablice które nie porażały swoją urodą na pierwszy rzut oka, ale miały w sobie pewien magnetyzm i moc przyciągania , plus taką osobowość ze powalały facetów na kolana i nigdy adoratorów im nie brakło ;D Ale to włąśnie kwestia koniecznie znania kogoś w realu i tych wielu niuansów których nie widzimy na zdjęciach.
Często nie widzimy. Albo inaczej- nie wszystkie dostrzegamy, bo nie jest to z oczywistych względów możliwe

Wiele z nich da się jednak wyłapać, mimo wszystko.
Starałam się oddać istotę tego przez pryzmat żywych jeszcze reakcji chemicznych zachodzących w moim ciele

Dwie Czarownice zrobiły hot temata :D
Psyche30: To ja wiem , zresztą dla mnie akurat tak samo jest z kobietami, znałam seksowne diablice które nie porażały swoją urodą na pierwszy rzut oka, ale miały w sobie pewien magnetyzm i moc przyciągania , plus taką osobowość ze powalały facetów na kolana i nigdy adoratorów im nie brakło ;D Ale to włąśnie kwestia koniecznie znania kogoś w realu i tych wielu niuansów których nie widzimy na zdjęciach.
o! w 1000% się zgadzam, w 1000%
Konto usunięte: Każdy, nawet najmniejszy przejaw infantylności odpada. Zciotowaciały facet to coś strasznego, absolutnie nie do przyjęcia :D
Zgadzam się ;D
Konto usunięte: Często nie widzimy. Albo inaczej- nie wszystkie dostrzegamy, bo nie jest to z oczywistych względów możliwe
Wiele z nich da się jednak wyłapać, mimo wszystko.
Nie jest możłiwe a nawet to co jest mozłiwe do wyłapania wśród wielu różnych osób będzie wyłapane tez niekoniecznie w ten sam sposób ;D
Konto usunięte: Starałam się oddać istotę tego przez pryzmat żywych jeszcze reakcji chemicznych zachodzących w moim ciele
Cieszy że jeszcze żywe zachodzą

Bosz, jak to zabrzmiało

Uciekam stąd, więc dobrej:* ;D
Ja niedawno zauważyłam dopiero, że uciułałam ponad 10 tysięcy postów :-D
Psyche30: Nie jest możłiwe a nawet to co jest mozłiwe do wyłapania wśród wielu różnych osób będzie wyłapane tez niekoniecznie w ten sam sposób ;D
Jest. Nie mówię, że ze 100% trafnością, jak napisałam wcześniej.
Można jednak stworzyć całkiem przyzwoity portret psychologiczny człowieka na podstawie zdjęcia, ba ...nawet bez zdjęcia, na podstawie wyłącznie jego aktywności :D
Ja też się cieszę :D
Dobrej

Konto usunięte: Można jednak stworzyć całkiem przyzwoity portret psychologiczny człowieka na podstawie zdjęcia, ba ...nawet bez zdjęcia, na podstawie wyłącznie jego aktywności :D
Chodziło mi o to ze to jak Ty stworzysz swój portret kogoś nie będzie musiało wcale być odzwierciedleniem portretu tej samej osoby zrobionego przez inną osobę.Nawet patrząc jak napisałaś przez samą aktywność odczucia będą rózne, wiadomo ze nie każda osoba koniecznie inne ale jakieś stworzą się grupy o innych odczuciach.
Tyle na dziś .Pa ;D
No zawrotna ilością postów nigdy nie mogłam się pochwalić :D
Albo brudnej :D
Psyche30: Chodziło mi o to ze to jak Ty stworzysz swój portret kogoś nie będzie musiało wcale być odzwierciedleniem portretu tej samej osoby zrobionego przez inną osobę.Nawet patrząc jak napisałaś przez samą aktywność odczucia będą rózne, wiadomo ze nie każda osoba koniecznie inne ale jakieś stworzą się grupy o innych odczuciach.
Tyle na dziś .Pa ;D
Oczywiście.
Bo to jest już kwestia subiektywnego postrzegania.
Pa.