Witam :D
Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....
...
nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.
Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D
Pozdrawiam, Stycz
lista tematów
Facet... strona 5 z 16
Psyche30: Moze i coś mają podobnego jak się przyjrzałam, ale jednak różnica dla mnie jest na tyle znaczna że on jest męski (i nie w charakteryzacji serialowej) a oni tacy jacyś ..no właśnie...za mdli, szczególnie ten drugi którego kilka zdjęć dalaś ;D
Kwestia charakteryzacji, nie urody.
Wystarczyłby zarost i trochę poniewierki

To mało prawdopodobne

Albo ciała

Konto usunięte: Ludzie patrzą na to, kto jak jest umalowany, jak się "nosi" i na kogo jest wystylizowany. Błąd
W ogóle patrzenie przez pryzmat zdjęć jest zawsze w jakiś sposób zafałszowane, przeze mnie samą.Bo zapewne wielu facetów którzy nie podobają mi się na zdjęciach jakiś tam w realu potrafiłoby zawrócić mi w głowie, jak i na odwrót.
Konto usunięte: Aniu masz wiadomośc, Rudej nie moge podesłac bo nie przyjmuje :D zrób to Ty i wyjaśnijcie o co tu chodzi bo ja nie rozumiem.
Hahahaha już widziałam tego gościa, czego nie rozumiesz? No ja widze rajstopy albo się spsiukał tym co ma je imitować , kiedyś z niego była już polewka gdzieś :D
Psyche30: Hahahaha już widziałam tego gościa, czego nie rozumiesz? No ja widze rajstopy albo się spsiukał tym co ma je imitować , kiedyś z niego była już polewka gdzieś :D
kiedyś czytalam ze przy wspinaczce gola włosy by nie było kurzu i otarc na nogach, moze się chroni w ten sposób

dziwne wrażenie na mnie zrobił
O ciele nie wspominałam.
Oczywiście, że powinien być wysoki

Psyche30: W ogóle patrzenie przez pryzmat zdjęć jest zawsze w jakiś sposób zafałszowane, przeze mnie samą.Bo zapewne wielu facetów którzy nie podobają mi się na zdjęciach jakiś tam w realu potrafiłoby zawrócić mi w głowie, jak i na odwrót.
Zdjęcia zdjęciami. Wiadomo, że wygląd zewnętrzny to nie wszystko. Na to, czy nam ktoś zawróci w głowie, czy nie składa się jeszcze wiele czynników.
Niemniej i po zdjęciach można określić powierzchowność.