styka51
styka51
  28 ноября 2012 (pierwszy post)

Witam :D

Dziewczęta i chłopcy! Zapraszam do puszczenia wodzy wyobraźni, oderwania się od rzeczywistości. Jesteśmy tylko MY i oczywiście....

...

nasz wymarzony mężczyzna/kobieta ( oczywko o wygląd chodzi).
Ale żeby nie było za nudno, dajemy propozycję idealnego według nas faceta/kobiety, który pojawił się w jakimś filmie/serialu/teledysku.

Liczę, że będzie dużo zdjęć i ewentualnych opisów ewentualnych "wyimaginowanych" randek :D

Pozdrawiam, Stycz :ziober2:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  28 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Momoa

CUDNY nadal :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ładni nie ? są ładni, tacy delikatni i ładni:D

O, ten drugi piłkarz wygfada na taką ciapę po prostu :D
IVillemoI
IVillemoI
  28 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: O, ten drugi piłkarz wygfada na taką ciapę po prostu :D

dobra, koniec, bo Ruda się wkurzy i nie bedzie chciała z nami gadać :D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  28 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: Moze i coś mają podobnego jak się przyjrzałam, ale jednak różnica dla mnie jest na tyle znaczna że on jest męski (i nie w charakteryzacji serialowej) a oni tacy jacyś ..no właśnie...za mdli, szczególnie ten drugi którego kilka zdjęć dalaś ;D

Kwestia charakteryzacji, nie urody.

Konto usunięte
Konto usunięte: http://images.hollywood.com/cms/500x625/7809922.jpg

Wystarczyłby zarost i trochę poniewierki :ziober2:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  28 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: O, ten drugi piłkarz wygfada na taką ciapę po prostu :D

Znak czasów.
Ludzie patrzą na to, kto jak jest umalowany, jak się "nosi" i na kogo jest wystylizowany. Błąd :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, koniec, bo Ruda się wkurzy i nie bedzie chciała z nami gadać :D

A niby dlaczego?
IVillemoI
IVillemoI
  28 ноября 2012

Aniu masz wiadomośc, Rudej nie moge podesłac bo nie przyjmuje :D zrób to Ty i wyjaśnijcie o co tu chodzi bo ja nie rozumiem.

Konto usunięte
Konto usunięte: A niby dlaczego?

żartowałam,:)
Psyche30
Psyche30
  28 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, koniec, bo Ruda się wkurzy i nie bedzie chciała z nami gadać :D

To mało prawdopodobne :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kwestia charakteryzacji, nie urody.

Albo ciała :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ludzie patrzą na to, kto jak jest umalowany, jak się "nosi" i na kogo jest wystylizowany. Błąd

W ogóle patrzenie przez pryzmat zdjęć jest zawsze w jakiś sposób zafałszowane, przeze mnie samą.Bo zapewne wielu facetów którzy nie podobają mi się na zdjęciach jakiś tam w realu potrafiłoby zawrócić mi w głowie, jak i na odwrót.
Psyche30
Psyche30
  28 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aniu masz wiadomośc, Rudej nie moge podesłac bo nie przyjmuje :D zrób to Ty i wyjaśnijcie o co tu chodzi bo ja nie rozumiem.

Hahahaha już widziałam tego gościa, czego nie rozumiesz? No ja widze rajstopy albo się spsiukał tym co ma je imitować , kiedyś z niego była już polewka gdzieś :D
IVillemoI
IVillemoI
  29 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: Hahahaha już widziałam tego gościa, czego nie rozumiesz? No ja widze rajstopy albo się spsiukał tym co ma je imitować , kiedyś z niego była już polewka gdzieś :D

kiedyś czytalam ze przy wspinaczce gola włosy by nie było kurzu i otarc na nogach, moze się chroni w ten sposób :nielapie:
dziwne wrażenie na mnie zrobił
pijana
pijana
  29 ноября 2012
styka51
styka51: teledysku

Tego nie doczytałam, więc wklejam moich muzycznych ulubieńców, kolejno Professor Green i Zeus oraz Miuosh

ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
Psyche30
Psyche30: Albo ciała

O ciele nie wspominałam.
Oczywiście, że powinien być wysoki :ziober2:

Psyche30
Psyche30: W ogóle patrzenie przez pryzmat zdjęć jest zawsze w jakiś sposób zafałszowane, przeze mnie samą.Bo zapewne wielu facetów którzy nie podobają mi się na zdjęciach jakiś tam w realu potrafiłoby zawrócić mi w głowie, jak i na odwrót.

Zdjęcia zdjęciami. Wiadomo, że wygląd zewnętrzny to nie wszystko. Na to, czy nam ktoś zawróci w głowie, czy nie składa się jeszcze wiele czynników.
Niemniej i po zdjęciach można określić powierzchowność.
IVillemoI
IVillemoI
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiście, że powinien być wysoki

tak, tu się zgadzam w 100%
nawet w 200% :D
Psyche30
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zeus

Ma cos w sobie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Niemniej i po zdjęciach można określić powierzchowność.

Same zdjęcia średnio, co innego jak widzimy już np na ekranie, często bywało np tak że ze zdjęć ktoś się nie podobał mi a w filmie ta sama osoba już zupełnie inne wrażenia.
Psyche30
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś czytalam ze przy wspinaczce gola włosy by nie było kurzu i otarc na nogach, moze się chroni w ten sposób dziwne wrażenie na mnie zrobił

No ale rajtuzami? :ninja: :D
Wygląda to komicznie :D
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, tu się zgadzam w 100% nawet w 200% :D

Duży facet, być dobry facet :D

Psyche30
Psyche30: Same zdjęcia średnio, co innego jak widzimy już np na ekranie, często bywało np tak że ze zdjęć ktoś się nie podobał mi a w filmie ta sama osoba już zupełnie inne wrażenia.

Odgrywali pasujące Ci role? :rotfl:
Psyche30
Psyche30
  29 ноября 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Odgrywali pasujące Ci role?

Też :rotfl:
Ale taki np Edward Norton , o dziwo będzie dla mnie seksowny nawet jak będzie grał rolę jakiegoś ciamajdy więc uj, różnie to bywa :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.