Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 18 z 23
przez lata tylko soczewki, ale ostatnio w 9/10 okulary.
nie, wydaje mi sie, ze moja figura w nich tragicznie wyglada

szary i khaki.
z trzydniowym zarostem

z 8

pomijajac upaly, nie chodze w niczym innym

kurtka motocyklowa. ale kurcze skonczylo sie zakupem auta jednak

od kilku lat nie:D
jaki jeden kosmetyk zabralybyscie ze soba na bezludna wyspe? :)
W swoich kategoriach to chyba sukienka i jesienne kozaki (?).
Mam, czasem włączam i tak wisi... ale używać nie używam, zwłaszcza ostatnio. :D
Baleriny - lubisz, posiadasz? Ile par jest w Twojej szafie? :)
Normalny
Lubie, 2 pary
Żel do mycia jakiś :D
2 kosmetyki kolorowe, które musiałabyś wybrac jako jedyne istniejące?
Płyn do higieny intymnej.
Mam dwie pary, plus "lordsy".
Normalny ;D
Tusz i fluid.
Czy jest ubranie, które podoba Ci się od "zawsze", a nie masz go jeszcze w szafie?
antyperspirant
srednio, mam moze z dwie pary
ze skory
tusz do rzes i bronzer
nie uzywam kremow do rak xD
klasyczny bezowy plaszcz Burberry
na basen jednoczesciowy, na plaze dwuczesciowy
Ulubiona kawa?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
borowkowe ze starowislnej w krakowie.
truskawki zblendowane z cukrem i zamrozone w foremce.
ze sklepowych frugo/ jakies inne sorbety.
czerwony garnier 'intensywny'. bo nie lubie kremow do rak, a ten pomaga na bardzo wysuszone.
czolenka nude. i klasyczny dlugi czerwony plaszcz.
jakiej czesci ubioru zawsze jest ci za malo i moglabys miec i 50 i wiecej sztuk?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Klasyczny beżowy trencz. Kiedyś sobie kupię.

Nawet zimą?

Algida śmietankowo-kawowa, śmietankowy orzech włoski. Carte d'Or straciatella i caffee latte.

Polecam je rozmrozić i wymieszać, z jogurtem naturalnym. Delicja! :)
PS. Lepsze są nie zblendowane, ale rozgniecione widelcem - wtedy nie masz jednolitej papki, a kawałki owoców, ktorych wielkość zależy od Ciebie. Dla mnie zdecydowanie lepiej ta wersja pasuje do jogurtu. ;)
T-shirty, bokserki, bluzki i inne takie. Wiecznie mi mało, wiecznie mogę kupować następne.

Matujący, kryjący - firmy nie podam, bo nie używam podkładów.
Ciuchland, secondhand, lumpeks - odwiedzasz? Jeżeli tak - jaki był Twój najlepszy lumpeksowy łup? :D
Kiniowska: Ciuchland, secondhand, lumpeks - odwiedzasz? Jeżeli tak - jaki był Twój najlepszy lumpeksowy łup? :D
Nie chodze, ale pamietam ze kiedys kupilam jakas bluzke (jakos przed narodzeniem mlodego) bo spodobala mi sie z wystawy w ktoryms charity shop'ie, wiec niech to bedzie moj nalepszy lup

Na jaki kolor nigdy nie pomalowal(a)bys wlosow?
Nawet zima
U mnie zima +5

Nawet jak jest sroga zima, jak ostatnio, ze temperatura spadla nawet do 0, w nocy chyba nawet do -3, to kremu nie potrzebuje. Nie lubie. Jak smaruje po kapieli cialo balsamem czy mleczkiem, to i dlonie zahacze, ale u mnie to akurat bez znaczenia.
Nie maluje wlosow, farbuje je. Nie ma takiego koloru, na ktory NIGDY bym nie pofarbowala. Rudy na pewno jest na koncu listy.
Jaki kolor eyelinera wybralabys poza czarnym?