Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 22 z 23
No to odpada, bo nie wiem gdzie w katowicach i okolicach jest top secret. niemniej- dziękuję :)
Dużo, ale używam tylko 3 ulubionych. Wolę wizytowe, ale klasyczne, czarne, na ramię, bez udziwnień.
Konto usunięte: Chyba teraz nie rzuciło mi się coś takiego w oczy, w sezonie zimowym była tego typu bluzka w h&m
h&m mam, sprawdzę, dzięki;)
bez grilla na działce, wyjazdu nad morze i słońca.
zielona herbata, woda mineralna.
nie mam

Kiniowska: Opalenizna naturalna - samo słońce, balsam z filtrem i "smażing" - czy ta wspomagana przez solarium?
jak już (!) to naturalna raczej..
Ulubiony zapach kosmetyków (żeli pod prysznic, balsamów do ciała etc?)
Kiniowska: Opalenizna naturalna - samo słońce, balsam z filtrem i "smażing" - czy ta wspomagana przez solarium?
tylko naturalna :)
ugotowani
cappy truskawkowy
upału
rzymki-na obcasie czy płaskie?
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
obojętnie, byle w bardzo delikatnym kolorze
najczęściej- rower, chociaż zdarza mi się wszystkiego po trochu :)
Nie używam kremów tylko olejku arganowego, ale jak już- Nivea
Ulubiony tusz do rzęs?
Płaskie.
Żółty Colossal.
Dla mnie puder. Po podkładzie zawsze odnoszę wrażenie, że mam maskę, a poza tym nie potrafię go poprawnie nakładać i nie lubię się w tym paćkać.

Na upały - shake czy owocowa granita?
Też do końca nie wiem, ale raz spróbowałam - wyczułam drobne kryształki lodu z sokiem owocowym. Nawet smaczne. O wodzie nie wspomniałam, bo w taką pogodę to dla mnie podstawa. :)
Wiosna.
Pierścionki - nosicie? Jeden czy kilka? Lubicie?
Wiosna.
Pierścionki - nosicie? Jeden czy kilka? Lubicie?