Musi być hot, bo dział nam usycha. I jest to też moja wina, bo rzuciłam się na ten hajd, który jak dotąd nie wniósł żadnej wartości do mojego życia
MiU
Sprawa jest prosta: każdy zadaje jakieś pytanie dotyczące kosmetyków, składów, makijażu, zabiegów kosmetycznych, ubrań, dodatków, biżuterii itp, np. Podoba Wam się ta sukienka?; Używałyście tego szamponu?; Lepszy tusz X czy Y? itp.
Zresztą, nie trzeba Wam tłumaczyć
Ja zaczynam, następna osoba mi odpowiada i zadaje pytanie. Nie oznacza to jednak, że inne osoby nie mogą odpowiadać na wcześniejsze pytania :)
Q: Jaki kolor bluzki dobrałybyście do miętowej spódnicy?
Pozdrawiam, Paula
lista tematów
HOT TEMAT! strona 23 z 23
z klawiszami
ciepła zima
Kiedyś jak byłam młodsza to lubiłam i nosiłam a teraz żadnych ozdób ;D
wiosna
rozpuszczony nieład ;D
Mężczyzna lepiej wygląda w muszce czy w krawacie ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
NuTiiiiii: ---
co ubrać jak pada deszcz żeby nie być mokrym - nadmieniam, że kurtka nie wchodzi w grę, jest lato
Sa takie specjalne foliowe ''plaszcze'' ktore sie mieszcza w kieszeni, jak zaczyna lac zakladasz i jestes suchy, cos w ten desen:

U mnie kosztuja jakos funta za sztuke.
W krawacie.
Na jakich stronach internetowych przebywacie najczesciej?
Sylvinka: Włosy- spięte w kucyk, rozpuszczone i wyprostowane czy po prostu rozpuszczony nieład? :) styka51
Zależy... ostatnio rozpuszczony nieład, albo kucyk.
Krawat.
NuTiiiiii: co ubrać jak pada deszcz żeby nie być mokrym - nadmieniam, że kurtka nie wchodzi w grę, jest lato
Latem, to się moknie, bo deszcz jest ciepły

Ostatnio: facebook, iitv,pl, stronka UAM, fotka...
Najgorszy kosmetyk?
Konto usunięte: a takie specjalne foliowe ''plaszcze'' ktore sie mieszcza w kieszeni, jak zaczyna lac zakladasz i jestes suchy, cos w ten desen:
Ciekawe, szkoda że przezroczyste bo głupio by się chyba wyglądało pod spodem z krawatem.
Jak się biega po kartoflisku to okej, gorzej jak się idzie gdzieś w gości a partnerka zamiast podjechać furą wybiera spacer w deszczu

taką konstrukcją jest kobieta

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek