cześć
Dostałam propozycję sesji zdjęciowej. Mam już kilka za sobą, ale były to sesje w plenerze. Teraz z racji, że fotograf to zmarźluch, sesja ma się odbyć w studio. Szukam pomysłu na siebie. Mam ich sporo, ale.. no właśnie, nie w studio.
Może Wy macie jakieś pomysły? Tematyka może byś różna. Coś seksownego, mrocznego, na sportowo (jestem koszykarką) może retro.. albo męska koszula (częściowo mokra bądź nie) i do tego w ręce lampka czerwonego wina? Może coś fashion lub glamour? Chciałabym, żebyście mi pomogli z tematem jak i zarówno ze stylizacją i makijażem. Może jakieś przykładowe zdjęcia? Zdjęcia niekomerycjne, do mojego portfolio :)
mam nadzieje, że na wieczór jesteście kreatywni
lista tematów
Inspiracje i pomysły na sesję.. strona 4 z 4
pozdrawiam, Aga.
Konto usunięte: cześć
Dostałam propozycję sesji zdjęciowej. Mam już kilka za sobą, ale były to sesje w plenerze. Teraz z racji, że fotograf to zmarźluch, sesja ma się odbyć w studio. Szukam pomysłu na siebie. Mam ich sporo, ale.. no właśnie, nie w studio.
Może Wy macie jakieś pomysły? Tematyka może byś różna. Coś seksownego, mrocznego, na sportowo (jestem koszykarką) może retro.. albo męska koszula (częściowo mokra bądź nie) i do tego w ręce lampka czerwonego wina? Może coś fashion lub glamour? Chciałabym, żebyście mi pomogli z tematem jak i zarówno ze stylizacją i makijażem. Może jakieś przykładowe zdjęcia? Zdjęcia niekomerycjne, do mojego portfolio :)
mam nadzieje, że na wieczór jesteście kreatywni pozdrawiam, Aga.
No jasne, ze będę Ci za darmochę oddawać pomysły, głupiego szukasz?
Styliste sobie załatw jak nie dajesz rady sama.
www.adamsztokinier.com - do pewnego momentu są modelki, reszta to martwa natura. obejrzyj sobie. mam kilka ulubionych zdjęć autorstwa mojego brata, ale nie będę o tym się rozpisywała...
i link na grono.net - sesje - akurat link jest bezpośrednio do mojego ulubionego zdjęcia w wykonaniu mojego brata.
Tylko dlaczego on się nie chce uczyć.
i link na grono.net - sesje - akurat link jest bezpośrednio do mojego ulubionego zdjęcia w wykonaniu mojego brata.

Tylko dlaczego on się nie chce uczyć.

Flo: jezeli sie fotomodelka zglasza do fotografa, to tylko z konkretna poropozycja, nie znosze pseudo modeleczek, ktore chca zeby wszystko robic za nie i jeszcze za darmo ma byc ofc.
Flo bez urazy, piszesz z wyższością, patrzysz na te dziewczyny z góry, a siebie uważasz za Bóg wie kogo. Kiedy Ty zaczęłaś zawodowo zajmować się fotografią, jakieś wykształcenie w tym kierunku mieć? Jesteś nastolatką. Zdolną, ale nastolatką. Nie uważam, żebyś była nie wiadomo jak doświadczona. Narzekać na nie mógłby ktoś z bagażem doświadczeń.
Konto usunięte: Flo bez urazy, piszesz z wyższością, patrzysz na te dziewczyny z góry, a siebie uważasz za Bóg wie kogo. Kiedy Ty zaczęłaś zawodowo zajmować się fotografią, jakieś wykształcenie w tym kierunku mieć? Jesteś nastolatką. Zdolną, ale nastolatką. Nie uważam, żebyś była nie wiadomo jak doświadczona. Narzekać na nie mógłby ktoś z bagażem doświadczeń.
no akurat doswiadczenie mam calkiem spore i troche zarobilam na robieniu zdjec, pisze z wyzszoscia kiedy mam na mysli konkretna grupe osob, nie widzialas ich, nie pisaly do Ciebie, wiec nie rozumiesz, jak dojade do domu i ogarne kilka to Ci cycki opadna ;p
Flo: no akurat doswiadczenie mam calkiem spore i troche zarobilam na robieniu zdjec, pisze z wyzszoscia kiedy mam na mysli konkretna grupe osob, nie widzialas ich, nie pisaly do Ciebie, wiec nie rozumiesz, jak dojade do domu i ogarne kilka to Ci cycki opadna ;p
to najlepiej takim nie odpisywać i olać, po co tracić czas
jak ktoś wymaga, a sam z siebie nie chce nic dać :P
Konto usunięte: cześć
mam nadzieje, że na wieczór jesteście kreatywni
Ja bym proponowała Tobie na początek kilka prostych zdjęć. Bez specjalnego pozowania i dużej ilości rekwizytów, bo później nie będziesz wiedziała co masz robić i nie skoncentrujesz się na zdjęciach. Do stroju widzę Cię w kolorach. Jakieś adidasy, długie skarpety, kolorowe w paski, jakieś kolorowe szorty i do tego kolorowa koszulka, opaska i włosy upięte w kitkę to tego piłka do kosza. Piłkę możesz trzymać pod pachą lub udawać, że rzucasz do kosza czy kozłować. Nie polecałabym się rozbierać i robić jakieś seksowne sesje, bo się szybciej skompromitujesz niż zrobisz sobie portfolio. To by było na tyle z mojej strony.
gratulacje i powodzenia
Konto usunięte: Flo bez urazy, piszesz z wyższością, patrzysz na te dziewczyny z góry, a siebie uważasz za Bóg wie kogo. Kiedy Ty zaczęłaś zawodowo zajmować się fotografią, jakieś wykształcenie w tym kierunku mieć? Jesteś nastolatką. Zdolną, ale nastolatką. Nie uważam, żebyś była nie wiadomo jak doświadczona. Narzekać na nie mógłby ktoś z bagażem doświadczeń.

a ja pamietam jak bylam studentka, tez mi sie wydawalo, ze jestem najmadrzejsza, ze wiem wszystko, ze swiat nalezy do mnie i inne takie tam bzdury

zaryzykowalabym stwierdzenie, ze to typowe dla studentow ;) i na szczescie mija z wiekiem
student psychologii jest madrzejszy od kazdego spcyhologa z dyplomem
student medycyny jest madrzejszy od kazdego lekarza
student ekonomii jest madrzejszy nawet od Balcerowicza...
a juz na pewno oni wszyscy sa madrzejsi od "szarej masy"

tylko studenci politechnik sa skromni i madrzy naprawde

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail