Witam :)
Szukam intensywnie czarnego eyelinera w żelu, jaki możecie mi polecić ?
W ogóle używałyście taki eyeliner ?
Lepszy niż tradycyjny ?
lista tematów
Eyeliner w żelu strona 2 z 11
Konto usunięte: A po co mam szukać skoro nie interesuje mnie używanie eyelineru w żelu ;-) poza tym skoro nie mam o czymś pojęcia to nie będe się wymądrzać, bo nie o to chodzi aby wkleić zdjęcie i napisać 'wiesz, nie używałam tego ale ma bardzo dobre opinie i pewnie będzie dobry', to mija się z celem ;]
to po nim nie skacz, skoro napisalas ze nie wiesz i ci pokazal

Konto usunięte: Ty masz największe, bo wpisałeś w google hasło 'eye liner w żelu' wyskoczyło 10 tys wyników i myślisz, że jesteś mądry? pff
Jestem świadom że posiadasz sporą fantazje wykraczającą nie tylko kwestie kosmetyków,ale na litość boską tusz do rzęś w żelu?

Zresztą sporo razy nudziłem się na sesjach kolezanek to powidziałem te wszystkie smary do aut

forum to tez znajomi

z reszta ja tu niektorych szczerze polubilam i pewnie w realu takze bym sie zaprzyjaznila
Konto usunięte: i to są przeważnie Ci co tak atakują nowych , tutaj czują się ważni a w realu boją się wyjść na klatkę żeby nie zostać skopanym :D
czytalam na hajdzie, wlasnie, najwieksza nagonka przed sylwkiem byla a w sylwka pili do monitora

szkoda mi ich.... skopane dziecinstwo
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: nie kole, ale nie będzie mnie pouczał ktoś, kto wkleja obrazki ;-) jakby używał i miał to w ręce, to ok :-) obrazek to ja sama mogłam wkleić
no to nastepnym razem zamiast pisac, ze nie wiesz, to sprawdz na google i zamiast pisac ''nie wiem co to jest'' napisz ze nie uzywalas, wtedy nie bedziesz miec problemu, ze ktos ci bedzie probowal cos wyjasnic.
Konto usunięte: no to nastepnym razem zamiast pisac, ze nie wiesz, to sprawdz na google i zamiast pisac ''nie wiem co to jest'' napisz ze nie uzywalas, wtedy nie bedziesz miec problemu, ze ktos ci bedzie probowal cos wyjasnic.
luk7: Jestem świadom że posiadasz sporą fantazje wykraczającą nie tylko kwestie kosmetyków,ale na litość boską tusz do rzęś w żelu?
Tylko ze on nawet nie wie o czym mowa :-)