Witam :)
Szukam intensywnie czarnego eyelinera w żelu, jaki możecie mi polecić ?
W ogóle używałyście taki eyeliner ?
Lepszy niż tradycyjny ?
lista tematów
Eyeliner w żelu strona 4 z 11
Konto usunięte: Jak się tego dokładnie używa? Chyba jednak lepszy w tej kwestii jest standardowy eyeliner.
no musisz miec do tego specjalny pedzelek i tym pedzelkiem go nakladasz, tak jak normalny eyeliner :)
no standardowy jest lepszy

w ogole chcialam sie spytac - pisalas ostatnio ze dostalas khol z guerlaina (mam nadzieje ze to dobrze napisalam) - jego uzywa sie tak samo jak eyelinera??
Po prostu widzę, że NEGUJESZ dosłownie wszystko co napiszę. Starasz się udowodnic, ze nie mam racji, ze to co mowie to nie jest prawda i często robisz to w mało kulturalny sposób, moze Ty myslisz ze nie, ale obrazasz mnie bardzo często. I nie wiem czym sobie zasluzylam?

gdzie cie tak porownalam? pisalam nie do ciebie a do agoosi wiec nie nadinterpretuj prosze :)
to sie nazywa neutralnosc i posiadanie wlasnego zdania. czasem ktos powie cos madrego, nie oznacza to automatycznie ze wiecznie bedzie madre rzeczy prawil. i tak samo, jak ktos palnie cos glupiego nie oznacza, ze jest idiota :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: gdzie cie tak porownalam? pisalam nie do ciebie a do agoosi wiec nie nadinterpretuj prosze :)
Pisałaś nie rusz gówna póki nie śmierdzi i pisałaś to w związku ze mną, że gdyby do mnie nie napisała to by nie było dyskusji ;-) i nie wykręcaj się teraz, bo nie ma sensu cisnąć na kogoś a potem mówić, że nie ;]
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: Po prostu widzę, że NEGUJESZ dosłownie wszystko co napiszę. Starasz się udowodnic, ze nie mam racji, ze to co mowie to nie jest prawda i często robisz to w mało kulturalny sposób, moze Ty myslisz ze nie, ale obrazasz mnie bardzo często.
przezywasz troche - temat o futrach i powiedzmy ze ten tez zaliczasz do obrazy - to tylko 2 tematy w ktorych cie moglam obrazic, bo wczesniej sobie nic takigo nie przypominam.