Witam :)
Szukam intensywnie czarnego eyelinera w żelu, jaki możecie mi polecić ?
W ogóle używałyście taki eyeliner ?
Lepszy niż tradycyjny ?
lista tematów
Eyeliner w żelu strona 3 z 11
pisalam ogolnie, a nie o tym obrazku - czytaj uwaznie :)
i nadal uwazam, na podstawie CALOKSZTALTU jego wypowiedzi a nie obrazka eylinera w zelu - ze ma bardzo duze pojecie - rozumiemy sie?
okej, moj makabrycznie ogromny problem. nie mam poczucia humoru i nie zrozumialam jej zartu :) wielki mi deal

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: no to nastepnym razem zamiast pisac, ze nie wiesz, to sprawdz na google i zamiast pisac ''nie wiem co to jest'' napisz ze nie uzywalas, wtedy nie bedziesz miec problemu, ze ktos ci bedzie probowal cos wyjasnic.
takie cos sie ignoruje

nie znasz powiedzenia "nie dotykaj gowna, bo bedzie bardziej smierdzialo"? czy jakos tak?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: dobra, skonczmy dyskusje bo mija się z celem tego wątku, chyba, że na siłę chcesz mi 'pocisnąc' i obrazic, jak to robisz ciagle do tej pory?
jak na razie ci nie jezdze, pisze normalnie, jakbym pisala do kazdego w tej sytuacji

massacre: takie cos sie ignoruje
nie znasz powiedzenia "nie dotykaj gowna, bo bedzie bardziej smierdzialo"? czy jakos tak?
wiem, wiem. ale i tak za chwile spadam z malym na spacer, wiec mi bez roznicy, czy zignoruje czy nie, bo i tak za 10 minut mnie tu nie bedzie :)
teraz potrafisz porównać mnie do 'gówna', ale jak pytałaś o makijaż, to jakoś nie byłaś taka mądra? skoro mnie nie lubisz to nie proś mnie następnym razem o pomoc ;-) tylko ignoruj moje wypowiedzi, bo jestes niekonsekwentna

a tak btw do tematu to nie używałam