Rosyjska modelka, urodziła się w niejakim mieście Taldykorgan, urodzona 2 lipca 1987, zmarła 28 czerwca 2008 roku, mało o niej informacji w necie, ale i tak nikogo to zapewne nie interesuje. :)
Zdjęcia:
- Co na tak, co na nie?
- Ile jej dajecie w skali 1-10?
- Ogólnie, podoba wam się? Ja jestem nią zachwycona.
Pozdrawiam wszystkich starych forumowiczów, pamiętam was za starych czasów.
Ruslana Korshunova strona 1 z 4
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pochodzila ponoc z Kazachstanu, nie Rosji
w jednym artykule napisano, ze sie utopila 9samobojstwo)
w jednym, ze sie rzucila z 9 pietra swojego apartamentu w Nowym Jorku (tez samobojstwo)
a z relacji bliskich nie wynikalo w zaden sposob, by miala mysli samobojcze czy tez depresje - ciekawa zagadka !
morderstwo?
ide pogrzebac dalej w sieci :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w jakim sensie?
wyczytalam, zmarla bo ponoc zeskoczyla z 9 pietra. ponoc, bo nie do konca jest pewne ze to bylo samobojstwo ! ciekawa sprawa, az mi dreszcze przeszly jak czytalam.
planowala ponoc swoje 21 urodziny ktore mialy obdyc sie pare dni pozniej - samobojcy nie planuja
miala obciete wlosy - portier z apartamentowca zauwazyl i to zglosil, powiedzial, ze jak wracala do swojego apartamentu to miala dlugie wlosy, jak ja zobaczyl na asfalcie, wlosy byly obciete - tak jakby ktos chcial pozbyc sie jakis sladow !
jakis posh szanowany fryzjer specjalista powiedzial, ze wlosy byly zniszczone i obeciete zwyklymi nozyczkami - gdyby sama sobie je sciachala, znalezliby je w apartamencie - nie bylo ich nigdzie

ktos z policji powiedzial, ze na skutek upadku z tak ogromnej wysokosci, wlosy moga wypasc, ale nie skrocic sie

ponoc swiatem modelek rzadzi mafia, ktora zmusza te "biedniejsze" dziewczyny do prostytucji, czyli dupa za kariere
.... czytam dalej !
Znalazlam jeszcze konspiracyjna teorie, ze maczal w tym palce Gazprom - jako mafia kontrolujaca nastoletnie modelki ze wschodniej Europy !
Piszą, że depresję miała, Boże, znam dziewczynę chorą na depresję, nie wiedziałam, że ta choroba może mieć takie skutki.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=9564
szkoda jej...
tak sie bawila wczesniej, tzn. przed smiercia

szkoda jej, utwierdzam sie tylko w przekonaniu, ze swiatek showbizu nie jest dla mlodych, naiwnych i slabych jeszcze psychicznie ludzi