abstractly
abstractly
  12 января 2011 (pierwszy post)

Rosyjska modelka, urodziła się w niejakim mieście Taldykorgan, urodzona 2 lipca 1987, zmarła 28 czerwca 2008 roku, mało o niej informacji w necie, ale i tak nikogo to zapewne nie interesuje. :)

Zdjęcia:

- Co na tak, co na nie?
- Ile jej dajecie w skali 1-10?
- Ogólnie, podoba wam się? Ja jestem nią zachwycona. :zakochany:

Pozdrawiam wszystkich starych forumowiczów, pamiętam was za starych czasów. :mrgreen:
:piwo:

SoDope
SoDope
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znam dziewczynę chorą na depresję, nie wiedziałam, że ta choroba może mieć takie skutki.

zależy też co jest 'powodem' tej depresji.

bo niektóre tapeciary lampuciary mają depresje po złamanym tipsie.
abstractly
abstractly
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zależy też co jest 'powodem' tej depresji. bo niektóre tapeciary lampuciary mają depresje po złamanym tipsie.

No przecież nie mówię o takiej depresji... Złamany paznokieć to nie choroba. Znam osobę chorą na depresję, musi zażywać psychotropy. U mnie też kiedyś podejrzewali. :ninja: Na szczęście nie dałam sobie tego wmówić.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiedziałam, że ta choroba może mieć takie skutki.

moze :smutny: nie myslisz wtedy o konsekwencjach smierci, po prostu nie chcesz byc na tym swiecie i nawet nie odczuwasz strachu przed bolem, ktory smierci zazwyczaj towarzyszy :C

kozaczkowi bym do konca nie wierzyla :ninja:

obczytalam raporty policyjne

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

abstractly
abstractly
  12 января 2011
massacre
massacre: moze nie myslisz wtedy o konsekwencjach smierci, po prostu nie chcesz byc na tym swiecie i nawet nie odczuwasz strachu przed bolem, ktory smierci zazwyczaj towarzyszy :C

To jest straszne.

massacre
massacre: kozaczkowi bym do konca nie wierzyla obczytalam raporty policyjne

Ja czytałam to co znalazłam, i tak nie dojdziemy do tego, jak było naprawdę :P
Paulinessa
Paulinessa
  12 января 2011

Włooosy! :zakochany:

SoDope
SoDope
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Znam osobę chorą na depresję, musi zażywać psychotropy.

no ja wiem że nie taką znasz.
tylko mówię że różne mogą być przyczyny.
Babsy
Babsy
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: abstractly:Znam osobę chorą na depresję, musi zażywać psychotropy. no ja wiem że nie taką znasz. tylko mówię że różne mogą być przyczyny.

depresja w znaczeniu potocznym, a medycznym, to dwie rozne rzeczy... mowiac potocznie o depresji ma sie na mysli spadek, nastroju, chandre.
Transcendencja
Transcendencja
  12 января 2011

3x nie dla modelek . Krupa , Srupa wszystkie są okropne .

abstractly
abstractly
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 3x nie dla modelek . Krupa , Srupa wszystkie są okropne .

Dlaczego wszystkie od razu są do niczego?
Nemuri
Nemuri
  12 января 2011

chociaz zazwyczaj uroda modelek mnie nie zachwyca, tto akurat Ruslane uwazam za niebanalnie piekna.

DarknessInsideMe
DarknessInsideMe
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: - Co na tak, co na nie?

taki wlasnie nos chce :zakochany:

bardzo ladna jest :)
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: - Co na tak, co na nie? - Ile jej dajecie w skali 1-10? - Ogólnie, podoba wam się? Ja jestem nią zachwycona

- Na tak: usta, na nie: kolor włosów i w ogóle trochę rysy twarzy.
- 3
- Ogólnie taka sobie.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

pijana
pijana
  12 января 2011

3 zdjęcie od końca :zakochany: 8/10 !

abstractly
abstractly
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz zazwyczaj uroda modelek mnie nie zachwyca, tto akurat Ruslane uwazam za niebanalnie piekna.

To zależy, większość modelek jest przesadnie wychudzona co nie jest fajne, ale zdarzają się wyjątki, np. Adriana Lima ma super figurę, jest szczupła, ale ma "kształty". Ta Ruslana akurat za chuda jest jak na moje :P
Ale i tak mi się podoba. :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: Włooosy!

na 3 od końca- idealne!

Konto usunięte
Konto usunięte: taki wlasnie nos chce

agoosiaa? :P Przecież normalny masz nos, czego od niego chcesz?
Ale fakt, ona ma zgrabny jakby się przyjrzeć, ja jakoś nigdy większej uwagi do tej akurat części ciała nie przywiązuję, no chyba, że się bardzo rzuca w oczy.
Sensi
Sensi
  12 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: urodzona 2 lipca 1987, zmarła 28 czerwca 2008 roku
Jaka młodziutka, mother. :szok:

Konto usunięte
Konto usunięte:
To jest śliczne.

Konto usunięte
Konto usunięte: /quote]a to takie niebanalne! [quote=abstractly]- Co na tak, co na nie? - Ile jej dajecie w skali 1-10
-na niektórych zdjęciach makijaż zdecydowanie na nie. figura na nie, bo troszkę za chuda. oczy, włosy na tak.
-7.5.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.