Rosyjska modelka, urodziła się w niejakim mieście Taldykorgan, urodzona 2 lipca 1987, zmarła 28 czerwca 2008 roku, mało o niej informacji w necie, ale i tak nikogo to zapewne nie interesuje. :)
Zdjęcia:
- Co na tak, co na nie?
- Ile jej dajecie w skali 1-10?
- Ogólnie, podoba wam się? Ja jestem nią zachwycona.
Pozdrawiam wszystkich starych forumowiczów, pamiętam was za starych czasów.
lista tematów
Ruslana Korshunova strona 3 z 4
na tak włosy, twarz, figura. Trudno znaleźć mi coś na nie. Wszystko ma ładne, choć ogólnie jakimś cudem, czy niewiadomo jaką pięknością nie jest.
7,5 :)
Ładna jest.
ssh! :D
no wlasnie takiego jako ona miala chce! :P
Konto usunięte: Ale fakt, ona ma zgrabny jakby się przyjrzeć, ja jakoś nigdy większej uwagi do tej akurat części ciała nie przywiązuję, no chyba, że się bardzo rzuca w oczy.
no ma bardzo zgrabny, wlasnie takiego mi potrrzeba

moze nastepnym razem :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
To jakaś tajemnica?

Dobra, będę cicho.

No fakt, ładny jest, ale Twój jest w porządku przecież, ja tam na swój też nie narzekam, nie wiem czemu, jakoś dla mnie nos to jedna z najmniej istosnych rzeczy w wyglądzie.
Chyba że bym miała taki jak ta Steczkowska

wtedy bym się na pewno na operację zdecydowała.

powiedzmy

Konto usunięte: No fakt, ładny jest, ale Twój jest w porządku przecież, ja tam na swój też nie narzekam, nie wiem czemu, jakoś dla mnie nos to jedna z najmniej istosnych rzeczy w wyglądzie.
Chyba że bym miała taki jak ta Steczkowska
http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/1254449957660.jpg
steczkowska to w ogole ma ten nos masakryczny

No tak, w sumie prawda, czasami jeden mały szczegół potrafi zepsuć cały efekt.
Ona ogólnie mi się nigdy nie podobała, może właśnie przez ten nos, kto wie jakby wyglądała z normalnym, ale dziwię się jej, że do dziś nie zrobiła operacji, stać ją na pewno, niby piszą, że ten nos to jej znak rozpoznawczy, ale jakoś nie chciałabym być z takim nosem kojarzona.