cześć.
potrzebuje dobrego, kryjacego podkladu (ale zeby nie byl zauwazalny) ktory nie da efektu maski. i w miare jasne odcienie.
powinien przykryć bardzo fioletowe cienie pod oczami, lekko zaczerwienione policzki i mocno czerwony nos.
cena do 60-70 zl.
odpadam edm + burjouis.
http://www.janssen-beauty.pl/sklep/index.php?cPath=29 mial ktos z was ten korektor?
czy ten najjasniejszy pokryje cienie + te zaczerwienienia? czy da sie przykryc podkladem?
lista tematów
Podkład+janssen strona 1 z 3
Konto usunięte: potrzebuje dobrego, kryjacego podkladu (ale zeby nie byl zauwazalny) ktory nie da efektu maski. i w miare jasne odcienie.
Ten polecam

Konto usunięte: powinien przykryć bardzo fioletowe cienie pod oczami, lekko zaczerwienione policzki i mocno czerwony nos.
Z tym sobie poradzi, ale nie lepiej zamiast zakrywać cienie pod oczami podkładem, użyć do tego korektor?
Dlaczego? Przejechałeś się na tej firmie? Pytam tak z ciekawości bo ja za każdym razem jak coś od nich kupić to jestem niezadowolona.
Tego to nie miałam, pierwszy raz na oczy widzę.
może LP z max factora, a na sińce pod oczami to bardziej korektor, albo ten janssen właśnie, są jeszcze kryolany, mocne kamuflaże
Konto usunięte: Z tym sobie poradzi, ale nie lepiej zamiast zakrywać cienie pod oczami podkładem, użyć do tego korektor?
czyli moge dac ten najjasniejszy korektor, a na to podklad. przyjmie sie?
Konto usunięte: Dlaczego? Przejechałeś się na tej firmie? Pytam tak z ciekawości bo ja za każdym razem jak coś od nich kupić to jestem niezadowolona.
mial kryc, a nie zrobil nic. i szybko schodzil + wchodzil w pory.
a polecasz jakis inny ktory naprawde da rade z wyzej wymienionymi problemami?
bo ten az za jasny mi sie wydaje

na allegro bedzie?
aaa i poszukuje takiego do skory tlustej/mieszanej.
Konto usunięte: potrzebuje dobrego, kryjacego podkladu (ale zeby nie byl zauwazalny) ktory nie da efektu maski
Używam La Roche-Posay, Toleriane (nowa formuła - z czerwonym kwadracikiem na opakowaniu, nie beżowym) i jestem baardzo zadowolona, nie przypuszczałabym, że tak lekki podkład może tak kryć. Ale jasny odcień jest tylko jeden, 10 :/
Wcześniej używałam Vichy Dermablend, ale ten jest o wiele cięższy i skóra po nim błyszczy (nawet moje suche policzki Oo).
Myślę, że tak, ja nie używam korektora więc nie wiem jak to wygląda, ale powinno być ok.
ale on ma dość ciemne odcienie.

a jaki miałeś? bo ja miałam helathy mix, straszny był. no i miałam 2 pudry tej firmy za czasów jak jeszcze używałam, w ogóle nie byłam zadowolona.
Konto usunięte: polecasz jakis inny ktory naprawde da rade z wyzej wymienionymi problemami?
bo ten az za jasny mi sie wydaje
Nie wiem, w życiu korektora nie używałam, ale wszyscy chwalą ten:

Ja mam taką skórę i póki co to jest najlepszy podkad jaki miałam. Na allegro pewnie tak, ja w Rossmanie kupowałam.
Konto usunięte: a jaki miałeś? bo ja miałam helathy mix, straszny był. no i miałam 2 pudry tej firmy za czasów jak jeszcze używałam, w ogóle nie byłam zadowolona.
10 hour sleep efect
ale to widze, ze taki pudrowy jest. mozna dac to i na to podklad w plynie?
Konto usunięte: Ja mam taką skórę i póki co to jest najlepszy podkad jaki miałam. Na allegro pewnie tak, ja w Rossmanie kupowałam.
na allegro wlasnie widze, ze sa jakies ciemne cyganskie odcienie. zobacze w rossmanie.
Konto usunięte: Używam La Roche-Posay, Toleriane (nowa formuła - z czerwonym kwadracikiem na opakowaniu, nie beżowym) i jestem baardzo zadowolona, nie przypuszczałabym, że tak lekki podkład może tak kryć. Ale jasny odcień jest tylko jeden, 10 :/
Wcześniej używałam Vichy Dermablend, ale ten jest o wiele cięższy i skóra po nim błyszczy (nawet moje suche policzki Oo).
a jak sie rozprowadza?
hahaha ciezka sprawa

a korektor maybelline superstay miales? jak dla mnie to wymiata z kryciem

hmm z podkladow, mocno kryjacych nie uzywam raczej - mam lepsza buzie niz ty najwyrazniej

ale kiedys jak mi syfy powyskakiwaly to uzywalam Clinique, taki w srebrnym kompakcie. Bylam zadowolona. :)
Poszukam foty to wrzuce
Konto usunięte: bardzo fioletowe cienie pod oczami, lekko zaczerwienione policzki i mocno czerwony nos.
musisz paskudnie wygladac bez tapety

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jasne też są, tylko ciężko dostępne, na allegro są na bank
pewnie mają swoje sklepy w większych miastach, a za przystępną cenę są na allegro, to są profesjonalne kamuflaże, zakrywają nawet znamiona, tatuaże
http://allegro.pl/krazek-kamuflazy-korektorow-kryolan-9086-i1400608718.html
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tego nie używałam akurat
Chyba nie pudrowy, nie wiem, jaką on ma dokadnie konsystencję, widziałam go tylko na zdjęciach bo w sklepie nawet nie zwracałam uwagi, wydaje mi się, że on będzie coś jak taki błyszczyk z palety, taki "żelowy bardziej"

Konto usunięte: na allegro wlasnie widze, ze sa jakies ciemne cyganskie odcienie. zobacze w rossmanie.
No ja mam ten z Rossmana najjaśniejszy i jestem mile zaskoczona, bo zawsze podkłady z tej firmy były dla mnie za ciemne, nawet te najjaśniejsze, a ten jest nawet ok.
No na allegro na pewno, ale w drogeriach nie ma.

da sie przezyc. jesusowi sie bardziej podobalem bez i ogolnie ludziom, ale ja si pewniej czuje "Z"

massacre: ale kiedys jak mi syfy powyskakiwaly to uzywalam Clinique, taki w srebrnym kompakcie. Bylam zadowolona. :)
clinique jest drogi, nie stac mnie na razie

Owieczka: pewnie mają swoje sklepy w większych miastach, a za przystępną cenę są na allegro, to są profesjonalne kamuflaże, zakrywają nawet znamiona, tatuaże
na razie nie kupie, bo za drogie, ale dzieki za polecenie :)
a jaka masz cere? ma w miare jasne odcienie?
czesc piekna :*