cześć.
potrzebuje dobrego, kryjacego podkladu (ale zeby nie byl zauwazalny) ktory nie da efektu maski. i w miare jasne odcienie.
powinien przykryć bardzo fioletowe cienie pod oczami, lekko zaczerwienione policzki i mocno czerwony nos.
cena do 60-70 zl.
odpadam edm + burjouis.
http://www.janssen-beauty.pl/sklep/index.php?cPath=29 mial ktos z was ten korektor?
czy ten najjasniejszy pokryje cienie + te zaczerwienienia? czy da sie przykryc podkladem?
Podkład+janssen strona 3 z 3
no tak

House of Fraser - oszalalbys tam

exactly

dlatego ja w Polsce nie moge isc na shopping, kuwica mnie strzela i zawsze konczy sie na rozmowie z kierownikiem
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
* nie wiem skad mi sie fota prady wziela
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jezuuuu

ale to na tym polega. ja jak bede projektantem to wiem, ze bede musial miec usmiech przyklejony nawt jesli w srodku bede czul inaczej. wtedy klient czuje sie chciany, lubiany i powraca.
dlatego nie lubie chodzic na zakupy.
babka jeszcze zapytana, ze chce podklad zrobila wielkie oczy i z laska mnie obslugiwala ;/
Już pisałam kiedyś.
Jest to najlepszy korektor jaki kiedykolwiek trzymałam w ręce. Uczyłam się na nim makijażu kiedy robiłam kurs. I kupiła wtedy jeden, odcien 2 lub 3. Te korektory pokrywają nawet ciemne, brązowe znamiona barwnikowe (np. jak ktoś ma pół twarzy w ciemnej plamie to on bez problemu to pokryje)
Jasny bez problemu przykryje cienie i wszelkie inne niedoskonałości.
Głowną zaletą tego korektora jest bardzo wysoka wydajność. Ja mój mam już z 3 lata i nawet nie zużyłam połowy. POLECAM, jest wart zamówienia.
Btw podkład to moze znajdziesz jakiś dla siebie.
Ale jeśli chcesz naprawdę dobry korektor to zapomnij o tych dostępnych w drogerii:
Rimmel, Maxfactor, Maybelline - nic się nie równa z tym Janssenem. Jak kupisz na pewno będziesz zadowolony. Mogę zrobić Ci zdjęcie ile mi mojego zostało po 3 latach i jak kryje cienie. Chcesz?
jasne, jak mozesz to bede naprawde wdzieczny.
poprosze :) to w postaci pudru jest czy innej?
a co sadzicie o loreal true match? ostatnio troche na solarium chodze i chyba sie opalilem, wiec moglby byc dobry jezeli chodzi o odcien.. wchodzi w pory? kryje?
a tu swatch - bo w wiadomościach prywatnych nie dało się wysłać...
http://2.bp.blogspot.com/_5VyAaYoqKcY/TSXulErXVuI/AAAAAAAAABQ/iXRVlpxxjZg/s1600/kryolan.jpg
oczywiście moja skóra jest bardzo jaśniutka, a jak widać najjaśniejszy odcień jest i tak za jasny :)