Mam w posiadaniu takie buty:
Moje pytania:
1.Co ubrać do nich na imprezę w klubie, aby nie przesadzić (miałam w planach czarne rajstopy i małą czarną + kolorowa bransoletka ale wydaje mi się to zbyt nudne;x )
2.Co ubrać do nich na imprezę urodzinową (18)? ...
...żeby nie wyglądać komicznie ^^
lista tematów
grfdgfd strona 4 z 7
Ewelina: ja też kiedyś na taki trafiłam, a w h&M czy NY (juz nie pamietam) widziałam prawie identyczny :D
o taki o :D
http://allegro.pl/anna-biagini-lux-tunika-sale-denny-rose-m-i1416552886.html
Konto usunięte: i na bazarze można znaleźć coś fajnego, więc nie rozumiem czasem wieeelkich oburzeń nawet na forum na bazar i jak coś brzydkie to wygląda jak z bazaru
Tez nie wiem. Nie rzadko zdarza się, że ubrania niby firmowe wyglądają tak, że bym za darmo nie wzięła (chociażby część ubrań z H&M) :)
A mam takie dwa małe stoiska na bazarku naprzeciwko moich okien, gdzie można naprawdę fajne rzeczy znaleźć i to ciekawe fasony :)
Konto usunięte: i na bazarze można znaleźć coś fajnego, więc nie rozumiem czasem wieeelkich oburzeń nawet na forum na bazar i jak coś brzydkie to wygląda jak z bazaru
ja osobiscie za ciuchami z bazaru nie przepadam, ale tez nie rozumiem takich stwierdzen ;p i nie odnosi sie to tylko do brzydkich stwierdzen ale np cekinow i lateksu ;p ze bazarowe
Ewelina: 1.Co ubrać do nich na imprezę w klubie, aby nie przesadzić (miałam w planach czarne rajstopy i małą czarną + kolorowa bransoletka ale wydaje mi się to zbyt nudne;x )
ale bezpieczne :)
z takimi butami latwo przesadzic
a o jakich ciuchach myslalas kupujac te buty?
czy byl to totalnie odjechany sponton?

standardowa rada jak dopasowac cos co ma wiele kolorow.
wybierz jeden z kolorow na bucie i w tym kolorze sie ubierz. w drugim zas wybierz bizuterie, czy ozdobe do wlosow :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail