Hej
Moj szef nie ma co robic z kasa, wiec postanowil otworzyc Salon Pieknosci
Jako, ze ja w poprzedniej pracy zajmowalam sie rekrutacja, postanowil mnie wykorzystac i zwalic na mnie dodatkowy obowiazek przeprowadzenia rekrutacji wsrod fryzjerek i dziewczyn, co robia paznokcie (nail technician - nie wiem jak sie w Polsce zwie ten zawod).
Caly proces rekrutacji to nie problem, bo sie na tym znam. Problem tkwi w tym, ze wczesniej rekrutowalam technicznych (inzynierow, specjalistow IT itd.)
Zrobilam maly research jezeli chodzi o specyfike obu zawodow, ale prawda jest taka, ze nie mam zielonego pojecia o co zapytac sie kandydatek na fryzjerki i te dziewczyny od paznokci.
Bardzo wiec prosze, czy macie jakies pomysly, o co powinnam sie pytac, zeby sprawdzic czy dana kandydatka/ kandydat sie nadaje? Jakas specjalna terminologia, czy cos?
Salon jest na wysokim poziomie, wiec i takich pracownikow oczekuje moj szef. Cale szczescie, ze ma juz kosmetyczki
Z gory dzieki za pomoc :)
Pozdro
WYMAGANIA strona 12 z 16
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
http://www.versaspasystem.pl/index.php?go=porady
poczytaj:
Kiedy zobaczę wynik zabiegu?
W salonach VersaSpa, w których przeprowadza się zabieg bezbarwnym preparatem, wynik jest widoczny już po dwóch godzinach od zastosowania i wzmacnia się sukcesywnie przez następne cztery godziny. W studiach, w których przeprowadza się zabieg preparatem brązującym, wynik jest widoczny natychmiast. Po około sześciu godzinach można zmyć warstwę makijażu pod prysznicem.
@massacre:
znasz ktoras z tych pisd? :D w koncu w Sverige mieszkalas :D
http://www.youtube.com/watch?v=9PhC0z69xmg
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ekstra
Tylko jak narzeczony będzie w robocie to mi nie da Audika i bede musiała jechać pociągiem? :/
wiekszosc czasu bylam w lesie gnomie, jako tlumacz terenowy, z facetami

pinde jedna znalam, silikon to jej wyciekal zewszad - lalka Barbie
nastepna dobra piosenka

I need a hero, I'm holding out for at hero 'till the end of the night
He's gotta be strong and he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight
I need a hero, I'm holding out for a hero 'till the morning light
He's gotta be sure and it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life, larger than life
Doo doo doo doooo, doo doo doo doooo, doo doo doo doooo
Aaahhh, aaahhh
czyli zdrowsze :P raz sprobuje, najwyzej drugi raz nie pojde :D
wlasnie gwiazdy (projektanci np :D) tego uzywaja i nie widze pomaranczy. mozna wybrac odcien.
mnie tez. ostatnio bylem na solarce, opalilem sie, lepiej wygladam, ale na dluzsza mete nie chce tam chodzic.
sobie nie dopisuj

pocalunkiem mam nadzieje

dobrze, ze Twoj Jarek tego nie czyta

Nanne? Charlotte vel czoło małe ma

ahahaha to jest dobre, tak jak kazdy homoś szuka ksiecia z bajki na bialym koniu

mozesz byc fag hag jak chcesz :D
Queen Mother of Fags dzierży Madonna

mozna wybrac? uuu to super :D zaszaleje sobie

ale ja sobie dzisiaj polkne a ty nie

nie. mialam na mysli cieply kremowy ladunek, ktory jest najlepszym dowodem milosci, zwlaszcza gdy go polkniesz

no co Ty
czyli pozostal mi rak skory? :C
bede blada :(
przed ślubem oczywiscie.
tylko zrób najpierw tak że 'wypróbuj' znaczy się idz raz tak dla sprawdzenia.
po ilu dniach ta 'opalenizna' będzie wyjściowa. i w takim odstepnie zrób sobie przed ślubem - oczywiście w tym samym salonie i żeby sobie zapisała jaki wtedy użyła barwnik.