Hej
Moj szef nie ma co robic z kasa, wiec postanowil otworzyc Salon Pieknosci
Jako, ze ja w poprzedniej pracy zajmowalam sie rekrutacja, postanowil mnie wykorzystac i zwalic na mnie dodatkowy obowiazek przeprowadzenia rekrutacji wsrod fryzjerek i dziewczyn, co robia paznokcie (nail technician - nie wiem jak sie w Polsce zwie ten zawod).
Caly proces rekrutacji to nie problem, bo sie na tym znam. Problem tkwi w tym, ze wczesniej rekrutowalam technicznych (inzynierow, specjalistow IT itd.)
Zrobilam maly research jezeli chodzi o specyfike obu zawodow, ale prawda jest taka, ze nie mam zielonego pojecia o co zapytac sie kandydatek na fryzjerki i te dziewczyny od paznokci.
Bardzo wiec prosze, czy macie jakies pomysly, o co powinnam sie pytac, zeby sprawdzic czy dana kandydatka/ kandydat sie nadaje? Jakas specjalna terminologia, czy cos?
Salon jest na wysokim poziomie, wiec i takich pracownikow oczekuje moj szef. Cale szczescie, ze ma juz kosmetyczki
Z gory dzieki za pomoc :)
Pozdro
WYMAGANIA strona 13 z 16
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nie mozemy byc tego pewni, on siedzi w pracy z kolegami i na iPhonach napitalaja

ona sie nazywala Ulrika Ljung :D jej corka Matilda jest na fejsie - zrypana szwedzka rodzinka

co za zaszczyt

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Pamiętam, że raz w pewnym profesjonalnym magazynie była cała rozpiska w jakich odstepach co robić.
Rozumiem że chodzi Ci głównie o twarz.
Tak więc - oczyszczanie a po miesiącu mikrodermabrazja. Jeżeli nigdy nie miałaś tego drugiego robionej - polecam.
Zrobić już teraz - w lato się tego zabiegu nie robi. a z tego co pamiętam to we wrześniu masz ślub prawda ?
wybierz zielony i ufarbuj wlosy na cynober :D
tez moge

"jak polkniesz to mnie kochasz"

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
przezorny zawsze ubezpieczony :D
cos jak Wisniewscy?
sie wie :D
Jocelyn

uwielbiam.
nie jestem gejem, jaki kolor to cynober?
kojarzy mi sie z pedobearem w cynie

ja sie nie ruszam

praca poczeka na poniedzialek

no mam ! rzondze, co nie?

nie wiem, nie znam Wisniewskich

tamci to byli poryci - moja pierwsza stycznosc z ludzmi wrecz obrzydliwie bogatymi. siedzimy sobie u nich w ogrodku (ogrodek pojecie wzgledne, moglbys tam urzadzic wyscigo motocrossowe) niewazne, siedzimy sobie, gadamy, nagle Ulrika (Barbie) pedolnela na swojego meza focha wstala, wsiadla do swojej czerwonej porszawki i pojechala. Ja sie pytam Andersa (jej meza) czy nie pojedzie za nia, czy cos. a on ze ona zawsze jak ma focha to jedzie sie uspokoic na zakupach

para wymiatala, ona jak barbie zrobiona, a on wygladal jak z tego serialu starego Zar Tropikow

swinski szwedzki blondyn pofarbowany na bruneta

o jak on:

no Ich Troje nie znasz?

ale parka dobra