Potrzebuję rady - chcę kupić dobrej jakości sztuczne rzęsy, czy macie jakieś swoje typy?

Cena nie gra roli, chodzi o dobry efekt i łatwość w odklejaniu.
Z góry dziękuję,
Pozdrawiam -Alicja.

| 368212: |
| Po pierwsze nie polecam. Odwracają się wywijają, wbijają w powiekę. Poza tym nie da się zbyt normalnie funkcjonować bo są trochę niewygodne. Trzeba uważać podczas mycia, nie można stosować tłustych kremów bo zaraz wylecą. Po drugie nie widzę sensu aby ich malować bo są na tyle grube i ciemne , że tusz jest zbędny a malując je i ciagle zmywając tusz odlecą szybciej i prędzej niż po dwóch tygodniach. Mnie pierwsze rzęsy ktore zaczely wypadac , to te w kącikach oka, gdy oko łzawiło, klej przestawał trzymać. Najlepiej jeszcze spać na plecach bo jak spałam na boku to się strasznie gniotły, wywijały i czepiały się jedna drugiej. Jednym słowem nie polecam, były bardzo niewygodne. Po zdjęciu ich nie poznałam moich własnych rzes ktore byly kiedys piekne. Teraz mam trzy rzesy na krzyz i kazda innej dlugosci, na szczescie juz odrastaja i chocby ktos mi proponowal za darmo, nie zrobilabym tego drugi raz |
o matko, nie wiedziałam. Ja chciałam założyć je dzien przed slubem, tez odradzasz?| 368212: |
| Ty zrobisz jak zechcesz ale czy nie lepiej byloby Ci sobie dokleić kępki? Ktore mozesz zdjac w kazdej chwili i nie uszkodza Twoich naturalnych rzes? |
| a przez pierwsze trzy dni rowniez bylam zadowolona, nie zwracalam uwagi na to ze sie wbijaja w oko czy wyginaja czy wywracaja w druga strone, ale pozniej juz to zaczelo dokuczac moim oczom i ten ciezar tych rzes byl juz nie do zniesienia. Pozniej zaczelo mnie draznic to ze wypadaly w kacikach oczu bo spalam na boku lub oko mi lzawilo. Poza tym gdy w niektorych miejscach mialam doklejona jedna sztuczna do kilku moich to od ciezaru zaczely sie wyrywac moje i ta sztuczna rzesa zwisala , reszta moich rzes wyrwana dalej trzymala sie tej sztucznej a ta sztuczna ledwo co trzymala sie ostatkiem na jednej mojej. |
| Poza tym gdy w niektorych miejscach mialam doklejona jedna sztuczna do kilku moich to od ciezaru zaczely sie wyrywac moje i ta sztuczna rzesa zwisala , reszta moich rzes wyrwana dalej trzymala sie tej sztucznej a ta sztuczna ledwo co trzymala sie ostatkiem na jednej mojej. |