DomesticGoddess
DomesticGoddess
  24 января 2011 (pierwszy post)

Witam Was :)

Potrzebuję rady - chcę kupić dobrej jakości sztuczne rzęsy, czy macie jakieś swoje typy? :woot:
Cena nie gra roli, chodzi o dobry efekt i łatwość w odklejaniu.

Z góry dziękuję,

Pozdrawiam -Alicja. :mrgreen:

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  24 января 2011

Jezuuu... Dobrze ze napisałaś :-) ale bym se narobiła, kto by chciał miec świeżą żonkę bez rzęs? :D:lol: zartuje, ale powaznie, na pewno odmowie ta wizyte :-)

368212
368212
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja teraz tez sie wystraszylam, jednak zrezygnuje :-)

Mogę Ci pokazać zdjecie przed zrozbieniem rzes, po zrobieniu rzes i po ich sciagnieciu..
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  24 января 2011
368212:
Mogę Ci pokazać zdjecie przed zrozbieniem rzes, po zrobieniu rzes i po ich sciagnieciu..

Nie musisz nic udowadniać bo wierzę CI, ale pokaż z czystej ciekawości :-)
368212
368212
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie musisz nic udowadniać bo wierzę CI, ale pokaż z czystej ciekawości :-)

przed doklejeniem sztuczniaków:

niby ladnie to wyglada ale szkoda, ze nie widac tego jakie one byly masakrycznie ciezkie i drazniace dla oka.
ze sztuczniakami:

po ściągnięciu tego badziewia:

to zdjecie zrobione miesiac po sciagnieciu, w miare juz jakos wygladaja choc i tak sa strasznie slabe i roznej dlugosci, smaruje je roznymi odzywkami ale watpie zeby juz kiedys wygladaly tak jak wczesniej. Wczesniej ladnie mi sie krecily a teraz sa proste jak drut. Zdjecie nie oddaje tego co jest naprawde a zaluje ze nie zrobilam zdjecia od razu po sciagnieciu.
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  24 января 2011
368212:
to zdjecie zrobione miesiac po sciagnieciu, w miare juz jakos wygladaja choc i tak sa strasznie slabe i roznej dlugosci, smaruje je roznymi odzywkami ale watpie zeby juz kiedys wygladaly tak jak wczesniej. Wczesniej ladnie mi sie krecily a teraz sa proste jak drut. Zdjecie nie oddaje tego co jest naprawde a zaluje ze nie zrobilam zdjecia od razu po sciagnieciu

Hmm no widac ze szczegolnie kaciki ucierpiały :szok:
368212
368212
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm no widac ze szczegolnie kaciki ucierpiały

jak patrze na nie w lustrze to az mi sie plakac chce, mowie ci proste sa jak drut, a jak pomaluje tuszem to dopiero straznie wyglada :( nie ukladaja sie juz tak ladnie tylko stercza jak glupie i sie robia miedzy nimi strasznie duze odstepy. Jak patrze na wprost to wyglada jakbym nie miala rzes :P
DomesticGoddess
DomesticGoddess
  24 января 2011

Paula, wystraszyłaś mnie :ninja:

moonlight28
moonlight28
  24 января 2011

kępki wyglądają ładniej niż takie całościowe

moonlight28
moonlight28
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze lepiej wyglądają rzęsy doczepiane w stosunku 1:1

takie mam, ale ile nerw przy nich tracę to już ja tylko wiem :ziober2:
Darunia511
Darunia511
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam Was :) Potrzebuję rady - chcę kupić dobrej jakości sztuczne rzęsy, czy macie jakieś swoje typy? Cena nie gra roli, chodzi o dobry efekt i łatwość w odklejaniu.Z góry dziękuję, Pozdrawiam -Alicja.

Mi tam kazde odpowiadają.
Tylko klej sobie zmieniam, kiedyś kupowałam na bazarku bo był świetny ale już ich nie ma, kupuje teraz sam klej w inglocie i spoko.
Flo
Flo
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebuję rady - chcę kupić dobrej jakości sztuczne rzęsy, czy macie jakieś swoje typy? Cena nie gra roli, chodzi o dobry efekt i łatwość w odklejaniu.

essence ma świetne, kosztują ok 10 zł (2-3 euro), mega długie i mają dołączony swietny klej
DomesticGoddess
DomesticGoddess
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kępki wyglądają ładniej niż takie całościowe

Tak doklejasz kępka po kępce.. ? :ninja:

Flo
Flo: essence ma świetne, kosztują ok 10 zł (2-3 euro), mega długie i mają dołączony swietny klej

Dzięki, chodziło mi właśnie o jakąś konkretną markę :tak: :)
moonlight28
moonlight28
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak doklejasz kępka po kępce.. ?

tak się robi, kępka obok kępki, jak najgęściej się da, ale wada tego...samej sobie ciężko zrobić, najlepiej jak się ma koleżankę wprawioną w taka robota ;)
SoDope
SoDope
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ooh, jeszcze lepiej wyglądają rzęsy doczepiane w stosunku 1:1 czyli jedna sztuczna rzęsa doklejona do Twojej naturalnej. Tylko drogi interes, ok 250 zł u kosmetyczki :D

i nie żebym go nie polecała .. ale mam do tego zabiegu uprzedzenia. :and:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  24 января 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i nie żebym go nie polecała .. ale mam do tego zabiegu uprzedzenia.

kolejna osoba co nie poleca... a ta kosmetyczka tak zachwalała :| i to w dodatku moja znajoma, ta od ultradzwiekow... :/ ona chyba patrzy zeby zarobic a nie zebym nie miala problemow...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.