Witam Was :)
Potrzebuję rady - chcę kupić dobrej jakości sztuczne rzęsy, czy macie jakieś swoje typy?
Cena nie gra roli, chodzi o dobry efekt i łatwość w odklejaniu.
Z góry dziękuję,
Pozdrawiam -Alicja.
lista tematów
Sztuczne rzęsy strona 3 z 4
Jezuuu... Dobrze ze napisałaś :-) ale bym se narobiła, kto by chciał miec świeżą żonkę bez rzęs? :D zartuje, ale powaznie, na pewno odmowie ta wizyte :-)
368212: |
Mogę Ci pokazać zdjecie przed zrozbieniem rzes, po zrobieniu rzes i po ich sciagnieciu.. |
Nie musisz nic udowadniać bo wierzę CI, ale pokaż z czystej ciekawości :-)
przed doklejeniem sztuczniaków:

niby ladnie to wyglada ale szkoda, ze nie widac tego jakie one byly masakrycznie ciezkie i drazniace dla oka.
ze sztuczniakami:

po ściągnięciu tego badziewia:

to zdjecie zrobione miesiac po sciagnieciu, w miare juz jakos wygladaja choc i tak sa strasznie slabe i roznej dlugosci, smaruje je roznymi odzywkami ale watpie zeby juz kiedys wygladaly tak jak wczesniej. Wczesniej ladnie mi sie krecily a teraz sa proste jak drut. Zdjecie nie oddaje tego co jest naprawde a zaluje ze nie zrobilam zdjecia od razu po sciagnieciu.
368212: |
to zdjecie zrobione miesiac po sciagnieciu, w miare juz jakos wygladaja choc i tak sa strasznie slabe i roznej dlugosci, smaruje je roznymi odzywkami ale watpie zeby juz kiedys wygladaly tak jak wczesniej. Wczesniej ladnie mi sie krecily a teraz sa proste jak drut. Zdjecie nie oddaje tego co jest naprawde a zaluje ze nie zrobilam zdjecia od razu po sciagnieciu |
Hmm no widac ze szczegolnie kaciki ucierpiały

jak patrze na nie w lustrze to az mi sie plakac chce, mowie ci proste sa jak drut, a jak pomaluje tuszem to dopiero straznie wyglada :( nie ukladaja sie juz tak ladnie tylko stercza jak glupie i sie robia miedzy nimi strasznie duze odstepy. Jak patrze na wprost to wyglada jakbym nie miala rzes :P
Konto usunięte: Witam Was :)
Potrzebuję rady - chcę kupić dobrej jakości sztuczne rzęsy, czy macie jakieś swoje typy?
Cena nie gra roli, chodzi o dobry efekt i łatwość w odklejaniu.Z góry dziękuję, Pozdrawiam -Alicja.
Mi tam kazde odpowiadają.
Tylko klej sobie zmieniam, kiedyś kupowałam na bazarku bo był świetny ale już ich nie ma, kupuje teraz sam klej w inglocie i spoko.