Witam!
Dzisiaj jestem w dużo lepszym nastroju!
I chciałam Wam wszystkim serdecznie podziękować za rady!
Zrobiłam tak jak mówiliście: pojechałam do innego salonu, i znalazłam suknię. Zupełnie inny model, tamten mierzyłam ale był jednak dla mnie za skromny
Ale teraz zastanawiam się:
1. Biała, czy ecru?
2. Buty szpic czy okrągłe?
3. Doszywać takie ramiączko na szyję?
http://www13.speedyshare.com/files/27283563/download/(00)20110308014.jpg
Dziękuje jeszcze raz - szczególnie tym, co doradzali, abym jeszcze się rozejrzała. :-)
lista tematów
Suknia ślubna 2. strona 4 z 4

o! w sensie zeby te falbanki były ułożone równomiernie
albo jak juz tak chcesz "zaszaleć" to może jak tutaj?

żeby było właśnie bez tych brzegów takich zaznaczonych :)
chcę Ci tylko pomóc, ale zdecyduj sama :) ważne żebyś czuła się pięknie i wyjątkowo :)
na swój ślub kupisz sobie taką suknie, ja chce taką i już wpłaciłam zaliczkę

po prostu na swoje wesele kup sobie taką a komentarze zachowaj dla siebie, nie pytałam czy się podoba tylko pytałam jaki kolor, czy doszyć ramiączko i jakie dac buty.
moja suknia i mój wybór. kropka.
temat do zamknięcia
ale sie zdenerwowałam
to chyba ja mam dobrze się czuć w tej sukni i mi się ma podobać, nie rozumiem dlaczego niektórzy na siłę próbują mnie przekonać, że inna byłaby lepsza
jak pójdziecie do swojego ślubu to same się przekonacie jak łatwo jest kupić suknie ślubną
i jak miło Wam będzie, kiedy poczujesz się wyjątkowo i poczujesz, że to WŁAŚNIE TA a ktoś Wam powie 'szukaj czegoś innego, te obszycia są brzydkie, to nie takie, lepsze by było bez tego czy tamtego'.
masakra :/
Konto usunięte: bez sensu jest takie stwierdzenie, to nie Twój ślub, Ty byś takiej sukienki nie przymierzyła więc nie musiałabyś szukać innej ;-) mierzyłabyś te które Ci sie podobaja ;-)
i nie brałam pierwszej lepszej z brzegu, zeby powiedziec' mogłam poszukac innej'
Wyluzuj, coś taka spięta. Nie musi mi się podobać Twoja sukienka i nie widzę powodu, żeby ukryć swoją opinię.
Konto usunięte: Wyluzuj, coś taka spięta. Nie musi mi się podobać Twoja sukienka i nie widzę powodu, żeby ukryć swoją opinię.
Coś taka spięta Ci powie

jak zauważyłaś, w poście nie pytałam o opinię tylko o dodatki, to jest trochę przykre, kiedy ktoś o TWOJEJ SUKNI MÓWI SZUKAJ CZEGOŚ INNEGO (bo to jest paskudne), nie sądzisz? Bo mnie jest przykro ;-)