gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  16 марта 2011 (pierwszy post)

Pisałam już kiedyś o tym moim nieszczęsnym cellulicie. Dzisiaj byłam kupić sobie gąbeczkę i balsamik. Gąbkę mam z balsamem jest problem. Na każdym jest napisane, że spala tkankę tłuszczową, wyszczupla itd. Ja czegoś takiego nie chcę! Ma likwidować cellulit i ujędrniać. Błagam, polećcie coś :D

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  17 марта 2011

a może spróbujesz masażu bańką chińską?
moja siostra się masuje i jej pomaga

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Hana25
Hana25
  18 марта 2011
gagulina
gagulina: Błagam, polećcie coś :D

Ja po zimie to zawsze mam dziwne nogi i kupiłam w tym roku szczotkę w Rossmanie drewnianą z włosiem dość sztywnym i miedzy nimi kulki drewniane 9,90 zł kosztowała (widziałam podobne w realu, ale ceny nie znam) i balsam nivea good-bye cellulite, robię peeling z kawy, zdrowa dieta, 2-3 l wody dziennie i rower. Latem moja skóra jest idealna. i tak co roku.
aresztovana
aresztovana
  18 марта 2011
Gejszalicious
Gejszalicious: a może spróbujesz masażu bańką chińską? moja siostra się masuje i jej pomaga

właśnie wczoraj zamówiłam to na allegro. Dziewczyny z wizażu bardzo sobie to chwalą. Niektóre twierdzą,że zlikwidowały cellulit. Juz mnie mogę sie doczekac aż przyjdzie paczka.

może wkleje kilka cytatów

"Mojej kolezanki mama ma 50- pare lat i raz w tygodniu naciera sie najzwyklejszym olejkiem i masuje cale cialo jedna banka chinska przez pol godziny. Czasem przed pilingiem czasem po pilingu a czasami bez. MA ZERO CELLULITU! cialo jak nastolatka! a nie nalezy do chudych!
ja tez chce zaczac to praktykowac, ale niestety nie moge tu w Niemczech ich dostac! nigdzie nie ma! nie wiem o co chodzi....
Reasumujac banki, jest to najtansza i najbardziej skuteczna forma walki z tym dziadoskim cellulitem. Nie trzeba zadnych balsamow. Ostatnio jak bylam w Polsce to pytalam sie kosmetyczki - studiowala kosmetologie, wiec chyba ma pojecie co robi i co mowi, opowiedziala mi, ze te kremy i balsamy to nie bardzo dzialaja na cellulit , jedynie poprawiaja miekkosc skory i jedrnosc. Najlepsze sa banki!
Pozdrawiam ! "

"moja koleznka co jest masazystka co 2gi dzien robi po tym stosuje serum z eveline slm 3d jakos tam ta nazwa leciala i powiedziala ze efekt juz miala po 1,5 tygdostalam od niej banke ;D id dzis sie masowac bede;D "

"ja jestem po ok. 12 masażach z tym, że robie szklaną bańką, może mniej wygodnie, ale efekt ten sam widzę znaczną poprawe i cellulit znika ostatnio mam małe siniaczki, ale szybko schodzą jestem dobrej myśli. Masaż robię co dwa dni, na oliwce dla dzieci.kolistymi ruchami. Na początku bolało, ale teraz już jestem przyzwyczajona "

"ja wczoraj wykonałam 14nasty masaż
Efekty widać, ale juz pogodziłam się z tym, że i tak całe życie spędzę z moją bańką
No i oliwka numer 2 zużyta."

"wydaje mi się, żę w gabinecie robią go troszkę lepiej niż samemu w domku.. więc po 4-5 zabiegach już coś widac.. ale my nie narzekamy na domowe zabiegi bo też mamy efekty tylko trzeba tyckę dłużej poczekac na widoczne zmiany hih"

"ja dziś będę robiła 16-ty masaż.. oczywiście wczoraj mi się nie chciało
pscoua jeśli masz tak zaawansowany cellulit to myślę, że po prostu będziesz musiała z nim troszkę dłużej powalczyć niz niektóre tutaj dziewczyny.. Ale nigdy się nie dowiesz czy on Ci pomoże, jeśli nie spróbujesz dojść do conajmniej 20-30 masaży.. a nawet może iwęcej.. ale czy to nie jest warte, jeśłi rzeczywiście on Ci zejdzie?
No a jaksię okaże, że nie widzisz różnicy ot chyba ten zabieg w salonie na rozbicie cellulitu będzie ostatnim ratunkiem.. tylko to koszty już o wiele większe niż nasza domowa bańka Dlatego walcz z Tym jeszcze sama.. może się uda!!!! ja też walczę więc nie jesteś sama "

to tylko kilka opinii...ale warto poczytac i spróbowac:) ja zaczynam po niedzieli
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.