Witam wszystkich
Mam zamiar kupić sobie spodnie. Najlepiej jeansy. Tylko że jest problem :>
Mam wystający brzuszek i boczki - co skreśla u mnie noszenie biodrówek, a ostatnimi czasy nie widziałam nic ciekawego właśnie co by nie było biodrówkami . Mam 171 cm wzrostu, lubię raczej ciemny jeans. Nie chcę chodzić na darmo po CH, może ktoś zauważył coś ciekawego, co by do mnie pasowało? I tak do 200 zł max
lista tematów
Spodnie strona 3 z 9
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Tricia: ja zawsze biorę wszystkie spodnie w moim rozmiarze do przymierzalni a i tak 2/3 leżą na mnie źle.
to też zależy od materiału, ja kiedyś na allegro zamawiałam spodnie z Goodiesa, wszystkie rozmiar 28, jedne były w sam raz - czarne ze sztucznego materiału, jedne jeansy byly za duze bo były mocno rozciągliwe a trzecie były za małe bo jeans był bardzo zbity.
Konto usunięte: moze troche niewymiarowa jestes, albo w sklapach, w ktorych kupujesz tak dziwnie szyja, ja zawsze jak biore odpowiedni rozmiar to spodnie leza normalnie
W24L32
jestem wymiarowa, ale w łydkach zazwyczaj są na mnie za szerokie, albo nogawki się kręcą.
a kupuję wyłącznie w kilku sklepach, których marek nie podam, bo pewnie urażę @BreakMyFall18:
po prosu niektóre mimo dobrego rozmiaru wyglądają źle.
tak samo jest z butami
no ja tez takie kupuje.
Tricia: jestem wymiarowa, ale w łydkach zazwyczaj są na mnie za szerokie, albo nogawki się kręcą.
a kupuję wyłącznie w kilku sklepach, których marek nie podam, bo pewnie urażę @BreakMyFall18:
po prosu niektóre mimo dobrego rozmiaru wyglądają źle.
podaj, w koncu to forum o modzie :P
no z butami to jest masakra czasem

no właśnie, dlatego nie widzę sensu w zakupach internetowych jeśli o ciuchy chodzi.
G-star, Wrangler i Guess czasem Levis, ale te zazwyczaj po kilku praniach są jak psu z gardła wyjęte.
jeszcze czasem, ale bardzo rzadko znajdę jakieś w mango o jakości ich dżinsów wolę nic nie mówić, stamtąd tylko takie hm "materiałowe" są okej według mnie.
mam buty od rozmiaru 35,5 do 38...
mój narzeczony kupuje tam spodnie, jedne wytrzymały mu chyba 5 lat, ja nie widzę sensu kupować rzeczy, które wytrzymują 5 lat bo nie mam zamiaru w spodniach tyle chodzic :D wolę kupic coś w innym sklepie i za rok i tak wymienie, chociaz ma spodnie co mają już 3-4 lata i i tak w nich nie chodze

(wiem, jestem niesamowicie głupia i pusta

Tricia: G-star, Wrangler i Guess czasem Levis, ale te zazwyczaj po kilku praniach są jak psu z gardła wyjęte.
jeszcze czasem, ale bardzo rzadko znajdę jakieś w mango o jakości ich dżinsów wolę nic nie mówić, stamtąd tylko takie hm "materiałowe" są okej według mnie.
w sumie z tych sklepow nic nie mam, bo nie ma ich u mnie w miescie, ja raczej ubieram sie w river island, banku itp, no ale na kiepska jakosc mialam szczescie jak doi tej pory nie trafic :)
ja tylko 38 - 39 na szczescie :P
Tricia: wybacz, przypomniała mi się po prostu reakcja na cenę mojej sukienki, więc teraz wolę unikać takich sytuacji (nie wspomnę już o tym, że to Ty domagałaś się konkretnych kwot.)
To jest chore, i tyle! Każdy niech kupuje to co lubi i to na co go stać, nie rozumiem obrazania kogos za to, ze wydał dużo kasy na ciuch. U Nas to ciągle wywołuje kontrowersję.
Buahaha, mój narzeczony własnie mi powiedział:
a mama:
Konto usunięte: no wlaśnie i to do tego stopnia, ze jak pisze to nie dociera nic do niej i nie słyszy