Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  26 марта 2011 (pierwszy post)

Witam wszystkich :mrgreen:
Mam zamiar kupić sobie spodnie. Najlepiej jeansy. Tylko że jest problem :>
Mam wystający brzuszek i boczki - co skreśla u mnie noszenie biodrówek, a ostatnimi czasy nie widziałam nic ciekawego właśnie co by nie było biodrówkami :nie:. Mam 171 cm wzrostu, lubię raczej ciemny jeans. Nie chcę chodzić na darmo po CH, może ktoś zauważył coś ciekawego, co by do mnie pasowało? I tak do 200 zł max :tak:

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  26 марта 2011
animka
animka: i dziwisz się, że tyle osób odeszło?

o tak, odeszło bo ja tu jestem :lol: oh ja niegodziwa...
pusta, głupia, muszę się koniecznie ogarnąć, bo Nike jest złym sklepem, bo pani Animka tak powiedziała.

ide dziewczynki

:bye:
animka
animka
  26 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jescze czegoś nie rozumiecie z tej rozmowy?

na pierwszej stronie , na samym początku nie rozmawiałaś z agoosiaaa. ale nie chce mi sie cytować, tłumaczyć, bo i tak nie zrozumiesz. dziwi mnie jedynie, ze tyle osób sie z Ciebie nasmiewa, a Ty nawet tego nie widzisz.
Tricia
Tricia
  26 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież wiem to od pocztku, ja o Dresie rozmawiałam z Agoosią a nie z właścicielką posta to Wy zaczęłyście cytować moje odpowiedzi do Agoosi nie wiem po co

KUŹWA! pokaż mi pustaku gdzie agoosia pyta o rozmiarówkę spodni dresowych!
nie interesuje nas Twoje życie i marki ubrań w których paradujesz po swojej wsi.

animka
animka: i dziwisz się, że tyle osób odeszło? i nadal będą odchodzić. ja równiez mam dość ciagłego tłumaczenia czegoś , co jest zupełnie oczywiste. coraz rzadziej chce mi sie czytac te brednie, juz nawet mnie to nie bawi.

jakoś w 2006 byłam na forum non stop chyba do polowy 2007 jeszcze na starym koncie... miło było tu kiedyś pogadać
bellaragazzaa
bellaragazzaa
  26 марта 2011

Jesteście poyebane czy tylko udajecie? :woot: nie macie się czego czepiać?

animka
animka
  26 марта 2011
Tricia
Tricia: jakoś w 2006 byłam na forum non stop chyba do polowy 2007 jeszcze na starym koncie... miło było tu kiedyś pogadać

ja tez wtedy byłam i tez na zupełnie innym koncie. trochę Cie pamiętam. kiedys było inaczej i raczej wszyscy ogarniali co sie do nich pisze. no i atmosfera zuuupełnie inna.
Tricia
Tricia
  26 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ide dziewczynki

nie będziemy tęsknić.
animka
animka
  26 марта 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bellaragazzaa

miałas juz iść a nie sie przelogowywać :bye:
Tricia
Tricia
  26 марта 2011
animka
animka: ja tez wtedy byłam i tez na zupełnie innym koncie. trochę Cie pamiętam. kiedys było inaczej i raczej wszyscy ogarniali co sie do nich pisze. no i atmosfera zuuupełnie inna.

to było za czasów kiedy był chudy i cała reszta!
bellaragazzaa
bellaragazzaa
  26 марта 2011
animka
animka: miałas juz iść a nie sie przelogowywać

No Ty to już serio jesteś niespełna rozumu :woot:
animka
animka
  26 марта 2011
Tricia
Tricia: to było za czasów kiedy był chudy i cała reszta!

no nic.. było minęło, niestety. ide , bo znow zaczyna trollować, a ja na pewno wiecej w dyskusje wchodzic nie bede. miłego dnia!
Tricia
Tricia
  26 марта 2011
animka
animka: o nic.. było minęło, niestety. ide , bo znow zaczyna trollować, a ja na pewno wiecej w dyskusje wchodzic nie bede. miłego dnia!

okej, paaa :*

btw. nie wiedziałam, że Michał dalej na hyde :o
bellaragazzaa
bellaragazzaa
  26 марта 2011
animka
animka: no nic.. było minęło, niestety. ide , bo znow zaczyna trollować, a ja na pewno wiecej w dyskusje wchodzic nie bede. miłego dnia!

:lol: ahaha dziewczynko, nie każdy tutaj jest BreakMyFall :) nawet mnie czasem wkurza ale w tym momencie przesadzacie :)
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  26 марта 2011
animka
animka: miałas juz iść a nie sie przelogowywać

Konto usunięte
Konto usunięte: No Ty to już serio jesteś niespełna rozumu

Buahaha, nie wierze :wtf:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  26 марта 2011
Tricia
Tricia: pokaż mi pustaku gdzie agoosia pyta o rozmiarówkę spodni dresowych!

nie, pytała skąd biore takie bzdury z tą rozmiarówką więc jej opowiedziała o spodniach dresowych, jesteś taka głupia?
mmaryjka
mmaryjka
  26 марта 2011
Zielinek34
Zielinek34: może ktoś zauważył coś ciekawego, co by do mnie pasowało?

spodnie musisz iść sama i przymierzyć. w h&m są spodnie które mają lekko wyższy stan, ale ich jakość jest kiepska.
wszystkie LEPSZE marki mają rozmiary dzielone na dwa - rozmiar bioder i długość nogawki.
ja zazwyczaj kupuję 24/34 albo 34 w zarze.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.