Cześć,
pytanie do Pań - czy lubicie zarost u facetów, czy może całkowity brak zarostu??
Druga kwestia, jeżeli już coś się wybierze, jak to utrzymać/osiągnąć?
Oczywiście pomijając drogie golarki. Chciałbym spróbować jakiejś innowacji bez większych kosztów. :))
Pozdrawiam ciepło.
lista tematów
Zarost u faceta strona 18 z 23
w życiu nie chciałam być fryzjerem, nie pochlebiaj sobie

zawiść?
nie używaj pojęć , których znaczenia nie znasz.
kto Ci może zazdrościć tego, że jesteś fryzjerką w zawszonym salonie?
a czyje? twoje i Wiadomo?
nie, nie jestem ku*rwą aby takie rzeczy wiedzieć ;-) chociaz podobno wszystkie fryzjerki sie puszczają więc moze jestem a nawet nie wiem? tu jest wszystko mozliwe
nie było nigdy wszy w salonie, jakbyś nie wiedział wsza żyje na człowieku - na owłosionej skórze głowy ;-) zgrywasz mądrego a pomyliło Ci się z pchłami - one wskakują na żywiciela tylko po to aby się napić a tak to ukrywają się w domu i składają jaja w zakamarkach - wesz odwrotnie żyje non stop na człowieku i na włosach składa jaja - tak więc nie mam zawszonego salonu ;-) a to, że ktoś miał wszy ja za to nie odpowiadam, zresztą wszy może złapać każdy - w autobusie, windzie, w kolejce w ZUSIE czy urzędzie miasta - wystarczy, ze przeskoczy z głowy na głowę.
zrozumiałeś mały móżdzku?
368212: |
w życiu nie chciałam być fryzjerem, nie pochlebiaj sobie |
jak zwykle nie rozumiesz, dużo jest ludzi którzy chcą być fryzjerem i idą do szkoły po to aby nim byc a nie po to, zeby ominąć liceum.
368212: |
a czyje? twoje i Wiadomo? |
chyba Cie nie ma u Nas w grupie.