Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
zrobiłam makijaż taki jaki mnie się podobał i w jakim czułam się dobrze - dla mnie był odpowiedni i ładny nie mówię że idealny ale starałam się jak najlepiej go wykonać o ile to było możliwe przy takich nerwach, wklejałam wcześniej zdjęcie profesjonalnej makijażystki kryolan - dziewczyny zapytały czy wstałam z łóżka i czy to zdjecie przed makijazem.. I na czym owy makijaż miał polegać. Bo był żałosny, mogę Ci pokazać zdjęcie jeszcze raz jeśli sobie życzysz
ale wolałabym nie 
A teraz jakim prawem ktoś krytyykuje mojego psa że jest głupi skoro wcale taki nie jest? Albo krytykuje że go chcę ubrać w zimę czy robię mu kucyk - bo jest to wymagane dla jego zdrowia notabene ale to już inny temat. Chyba po to jest forum? Sylvinka karmi psa chlebem czy cymś tam - ja bym tego nie robiła. Ja psa ubieram - ona by też tego nie robiła to chyba właśnie różnica poglądów czy nie prawda? Ja staram się odnosić do faktów i krytykuję fakty a nie jadę po kimś byle zrobić na złość. To że ktoś ma firany które mnie się nie podobają nie oznacza, że są brzydkie a osoba jest bezguściem - to jest złośliwość
mnie może się coś nie podobać ale nie bede komuś cisła tak jak się to często tutaj robi. (pomijam temat Jasminy
)
to że ktoś mi napisał że ciągle udzielam się na różne tematy to nie jest żaden pojazd. Co innego gdybym wypisywała głupoty za głupotą i gówno wiedziała a najwięcej się udzielała - to co innego
to co wyczytam w książkach jest moje i sory ale nikt mi nie wmówi, że karmienie psa ludzkim jedzeniem jest dobre dla jego zdrowia. 
ja w moim ogrodzie nie życzyłabym sobie aby pies załatwiał się wszędzie gdzie popadnie, szczególnie przy małym dziecku... Nawet jeżeli sprzątniesz kupę bakterie zostają, potem dziecko przykładowo raczkuje po trawie, stawia rączki tam gdzie była kupa a potem wsadza do buzi.. Przyznasz, że nie jest to fajne

również nie popieram ubierania psa od wczesnej jesieni, niektorzy ubieraja nawet w wiosne czy w lato kaftaniki bez rekawow
Nie mało jest takich ludzi - moja ciotka też wołała weta do domu w grudniu aby pies sie nie przeziebil jak wyjdzie a buty zostawialo sie na korytarzu aby nie wnosic bakterii do domu, pomijam fakt ze w ogole nie chcial chodzic tylko go noszono na rękach ciągle..
Codzienna pielęgnacja Yorka, maltanczyka, westa to jest konieczne - czy Ty tego nie mozesz zrozumiec? Powiedz kobiecie zeby nie czesała włosów codziennie - kto normalny tak robi? Weź w empiku pierwszą lepszą książkę o psach długowłosych i wejdz na dział pielęgnacja więc dlaczego tak to krytykujesz? Uważasz że to zabawne? ... Kiepski argument, jak ktos ma duzo czasu dla psa kupuje yorka lub maltanczyka ktorego trzeba czesac dziennie, a jak nie ma to kupuje psa z krótką sierścią - proste nie widze w tym nic dziecinnego.
od wybijania gadziny, gryzoni i robactwa są specjalni ludzie... I koty włóczęgi.
Przykładowo wczoraj na grillu rzucałam (dokładnie mierzyłam) jej ulubioną zabawkę przez 2 bite godziny i prawie 30 min, przed każdym rzuceniem wykonywała komende (co dodatkowo wymaga koncentracji i powoduje utratę energii) i ona ją nosiła non stop, gdyby nie to że musieliśmy iść bo padało to pewnie dalej by nosiła.
mają krótkie nogi, jak ja idę względnie powoli to mój pies idzie 3 razy szybciej ale chodzi na długie spacery, nieraz i 2-3 godziny i dorównuje.
wiec dlaczego nie mialabym sobie rowniez pozwolic na zlosliwosc wzgledem takiej osoby? Krytyke moge przyjac jezeli napisze cos glupiego - linczujcie mnie ale doprawdy, jak ktos napisze ze wszystkie yorki są głupie to bede powtarzac jak mantre ze moj nie jest. kropka
)a także kości drobiowe których notabene psy nie powinny jeść. Święta racja, a karmy są be. Weterynarze oraz osoby ds żywienia psów wcale się nie znają, bo nie jadły Twojej zupy.
Nie wiem jak Ciebie ale mnie nie stac aby wydac 400 zl na same probne makijaze. Ale Ty na swoje wesele na pewno dobrze zainwestujesz, co?