malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 августа 2012
Dobra laseczki i laseczkowie, spadam zrobic malemu cos do szamania :bye:
mirra20
mirra20
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: milo to czytac :) ale teraz juz nie chce rozjasniac tak mocno, bede starala sie teraz zejsc tylko do farbowania farbami, bo rozjasnianie perhydrolem (dobrze napisalam) potrafi naprawde zabic wlosy

Lubię jasny blond u innych dziewczyn, ale jak widzę na ulicy blond-siano to jednak nie wygląda to fajnie, sama rozjaśniałam 7 lat włosy i wiem, że ich kondycja po tym pozostawia wiele do życzenia, więc bez masek i odżywek ani rusz. Teraz dałam sobie spokój i nie maluje ani nie rozjaśniam, ale kto wiem za jakiś czas może znowu mi się zachce białej głowy:D
Babsy
Babsy
  14 августа 2012
tez sie zastanawiam nad zalaminowaniem wlosow, daj znac Prinz jak efekt :)
@agoosiaaa:
Boziu jakie masz dlugaśkie i piekne wlosy :zakochany:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: PS. Wiem, że 3 i 4 to sukienki weselne, dla panny młodej jak najbardziej, ale mi chodzi, że taki krój sukienki, żeby nikt na mnie nie naskakiwał, że chce się wystroić jak na wesele i być ważniejsza od solenizantki. Pozdrawiam i jeśli ktoś pomoże będę wdzięczna:)

Powiem Ci, że ja od jakiegoś czasu mam wylane .. czy dana sukienka jest tylko dla Panny młodej .. czy coś ... sram na to. Ładnie w tym wyglądam, kupuje i koniec kropka. O_o
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  14 августа 2012
Chyba też zaraz pokaże moje włosy ... bo ostatnio podciełam końcówki.

ale ja mam krótkie XD
styka51
styka51
  14 августа 2012
Prinza dupeczka fajną dupeczką jest :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba też zaraz pokaże moje włosy ... bo ostatnio podciełam końcówki.

Nie kuś, oj nie kuś :lol:
styka51
styka51
  14 августа 2012
Dobra, moje hery:

Możecie ochać i achać :lol:
Adidasowa
Adidasowa
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem Ci, że ja od jakiegoś czasu mam wylane .. czy dana sukienka jest tylko dla Panny młodej .. czy coś ... sram na to. Ładnie w tym wyglądam, kupuje i koniec kropka. O_o

No ja też:mrgreen: ale tak w nawiasie napisałam żeby się inni nie czepiali :D
sylwik
sylwik
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie Ty te próbki zamówiłaś? chciałam złożyć zamówienie ale w polu atrybuty (tam, gdzie sie wybiera co konkretnie) wyświetla mi tylko niektóre odcienie - same ciemne, nic, co by się nadawało do mojej cery da się jakoś wybrać te, które się chce? nie będę sobie sprowadzać za ciemnych próbek, to bez sensu....

no nie wszystkie sa dostepne - wiadomo, jasniejsze sie szybciej rozeszly. ja wzielam: kryjacy beige dark, matujacy natural dark, rozswietlajacy golden medium.
jak masz jasna cere to nie da rady, chyba zadnego jasnego nie bylo dostepnego
Paulinessa
Paulinessa
  14 августа 2012
Piękne włosy Aga! Zazdroszcze długości...
SailorMoon
SailorMoon
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Piękne włosy Aga! Zazdroszcze długości...

Podbijam.
mirra20
mirra20
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

SailorMoon
SailorMoon:

same też macie ładne przecież
Paulinessa
Paulinessa
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: same też macie ładne przecież

Ale nie mm jeszcze tak długich.
sylwik
sylwik
  14 августа 2012
agosia - faktycznie swietne wlosy:zakochany:

.

a ja w koncu mam dobra dlugosc, ale sa tak nieludzko rzadkie:smutny: chyba mnie czeka utrata z 10cm:and:
mirra20
mirra20
  14 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale nie mm jeszcze tak długich.

zawsze sobie możesz doczepić:P
ale niestety włosy nie rosną na metry;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.