malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiniowska:Robiła to wszystko w sposób który pierwszy raz na oczy widziałam i uznała, że parę pasm musi wyprostować - DYMIŁO się z nich no w moich pasm jak mi podkręcała to też się dymiło O_o

a tez mi sie tak zdarzalo u fryzjera ;/
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A no to tak wszędzie przecież, szkoda gadać.

tak a potem mi gada ... O JEJKU TRZEBA PODCIĄĆ :and:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też się raz zdenerwowałam i powiedziałam KONIEC! Wolę sobie sama opitolić :D Bo wiem, że jaak 0,5 cm czy 1 cm to tyle będzie, a nie 10 cm fryzjerzy chyba robią na złość.

Ech, inną fryzjerkę już miałam wytrenowaną, wiedziała ze jak tyci tyci to ma być tyci tyci i tak robiła, a ta do której poszłam ostatnio to nierozgarnięta .Ale najlepsze to miała moja kumpela kiedyś haha, miała włosy do pasa jak nie dłuzsze, i poszła farbowac i na końcówki a wylazła z włosami do ramion :rotfl: Fryzjerka sama jej tak opitoliła bo pieprzyła cały czas ze tak jej będzie do twarzy, powyła się jej tam, zwyzywała hahaha, ja na szczęście tą fryzjerkę omijałąm zawsze z daleka :D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 498
Kiniowska
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale kino

Daj spokój, takie wahania emocji wtedy miałam że hej - kuwić nie będę bo pomyślą psychopatka, awantur robić nie będę bo mnie rozsławią po mieście jak trzeba i po co mi to, ryczeć nie będę bo ze spuchniętymi oczami na imprezę nie pójdę, siedzieć bezczynnie też nie bo czas nagli. :rotfl: Fakt faktem, ponad stówa poszła wtedy psu w dupsko. :/
Babsy
Babsy: a tez mi sie tak zdarzalo u fryzjera ;/

Tacy to się z powołaniem mijają. :/
Psyche30
Psyche30: miała włosy do pasa jak nie dłuzsze, i poszła farbowac i na końcówki a wylazła z włosami do ramion Fryzjerka sama jej tak opitoliła bo pieprzyła cały czas ze tak jej będzie do twarzy

:szok:
Pochlastałabym się... :P
SailorMoon
SailorMoon
  15 августа 2012
Co to na Snobce się wyprawia :szok: Afera jakaś :rotfl:
http://www.snobka.pl/artykul/makijaz-bordo-i-fuksja-14897
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
Maxineczka dała dupy .. - tylko tyle powiem :tak:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Maxineczka dała dupy .. - tylko tyle powiem

kto to jest i o co w tym chodzi?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto to jest i o co w tym chodzi?

Dziewczyna która nagrywa filmiki na YouTube...

na Wizaż miała inny nick i krytykowała inne laski w tym swoja jedną Youtubowiczke z która jest 'zaprzyjaźniona' a siebie 'zachwalała' ... MODZI sprawdzili logowania dwóch kont i się wydało.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewczyna która nagrywa filmiki na YouTube... na Wizaż miała inny nick i krytykowała inne laski w tym swoja jedną Youtubowiczke z która jest 'zaprzyjaźniona' a siebie 'zachwalała' ... MODZI sprawdzili logowania dwóch kont i się wydało.

o shit :/ nie zle po co ludzie takie rzeczy robia?
Babsy
Babsy
  15 августа 2012
Psyche30
Psyche30: Nie poradzisz, po porodzie zniknie, pamiętam ze jakoś 2 tygodnie przed porodem to codziennie mnie męczyło.

kazde zarcie przestaje mi smakowac, jak mi sie potem nim odbija :lol:
SailorMoon
SailorMoon
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto to jest i o co w tym chodzi?

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewczyna która nagrywa filmiki na YouTube...

I "wizażystka" na Snobce. Teraz usuwa komentarze ze skanami, na których widać co pisała pod innym nickiem na swoje koleżanki :)
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o shit :/ nie zle po co ludzie takie rzeczy robia?

Nie wiem ...
Sama 'piszę' na tym wątku gdzie komentujemy dziewczyny ... i zazwyczaj jak jest afera czy coś to jesteśmy nazywane 'chlewem' a prawda jest taka, że te dziewczyny same sobie ten chlew robią O_o
SailorMoon
SailorMoon
  15 августа 2012
Babsy
Babsy: kazde zarcie przestaje mi smakowac, jak mi sie potem nim odbija

Ja praktycznie nie miałam z tym problemów. Już niedługo, jakoś musisz jeszcze trochę wytrzymać ;)
Babsy
Babsy
  15 августа 2012
Psyche30
Psyche30: Ech, inną fryzjerkę już miałam wytrenowaną, wiedziała ze jak tyci tyci to ma być tyci tyci i tak robiła, a ta do której poszłam ostatnio to nierozgarnięta .Ale najlepsze to miała moja kumpela kiedyś haha, miała włosy do pasa jak nie dłuzsze, i poszła farbowac i na końcówki a wylazła z włosami do ramion Fryzjerka sama jej tak opitoliła bo pieprzyła cały czas ze tak jej będzie do twarzy, powyła się jej tam, zwyzywała hahaha, ja na szczęście tą fryzjerkę omijałąm zawsze z daleka

mozliwe, ze potem sprzedala jej wlosy, jesli miala zadbane.
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewczyna która nagrywa filmiki na YouTube... na Wizaż miała inny nick i krytykowała inne laski w tym swoja jedną Youtubowiczke z która jest 'zaprzyjaźniona' a siebie 'zachwalała' ... MODZI sprawdzili logowania dwóch kont i się wydało.

a czytalam to wczoraj namietnie na wizazu ze 2 godziny . a niedawno ja zasubskrybowalam, a ta takie cyry odstawia.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
Babsy
Babsy: a czytalam to wczoraj namietnie na wizazu ze 2 godziny . a niedawno ja zasubskrybowalam, a ta takie cyry odstawia.

ja ostatnio coś często jestem poza domem i takie akcje na żywo mnie omijająO_o
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.