malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Abaddon
Abaddon
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja generalnie nie piję

..tak,tak.W małych ilościach? :P

Daj kobieto czymś zabłysnąć :krzeslo:
Już miałem się otworzyć i opisać swoje doświadczenia alkoholika :and: Nieee,musiała jednak zdeptać jak kiepa ;D
Paulinessa
Paulinessa
  16 августа 2012
Abaddon
Abaddon: ..tak,tak.W małych ilościach? :P

dokładnie :rotfl:

Abaddon
Abaddon: Daj kobieto czymś zabłysnąć Już miałem się otworzyć i opisać swoje doświadczenia alkoholika Nieee,musiała jednak zdeptać jak kiepa ;D

nie pierdziel, własnie otwieram kolejne piwo ;D
Abaddon
Abaddon
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie

Prawidłowo, na co sobie żałować ? Życie ma się jedno, chlej ile wlejesz :D
A poważnie. Często pozwalasz sobie na większą ilość? U mnie to zależy od grona w jakim się znajduję, nie wlewam za dużo w 'obcym' towarzystwie.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie pierdziel, własnie otwieram kolejne piwo

Te małe, 5 litrowe jak rozumiem ;D
styka51
styka51
  16 августа 2012
Jaka jestem zmęczona, to szok ;C
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
O-o

masakra .... co to sie dzieje..
Babsy
Babsy
  16 августа 2012
A co się dzieje :-)?
styka51
styka51
  16 августа 2012
Babsy
Babsy: A co się dzieje :-)?

Nie wiem -,-
Jak się czujesz? ;)

Mam mega ochotę na imprezę -,-
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
Przyszedł rachunek za internet telefon i tv ... i nowy regulamin i uwaga zwiększają mi 'kwote' jaką mam zapłącić za internet...
teraz płace za ten pakiet tv+tel+internet 140,20 ... a przyszło, że od 1 paźdzniernika z 59 internet wskakuje mi na 95,50 :zonk: i telefon z 13,90 na 25 zł :zonk:...
styka51
styka51
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a przyszło, że od 1 paźdzniernika z 59 internet wskakuje mi na 95,50 i telefon z 13,90 na 25 zł ...

A to masz w jednej firmie wsio?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
styka51
styka51: A to masz w jednej firmie wsio?

tak w PROMAXIE ... O_o
i jak mama zakładała 1,5 roku temu to było w pakiecie super taniej a teraz wszystko w normalne ceny porobili O_o
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
Pójde tam do tego punktu się dowiem .. co i jak ... bo można oczywiście zerwac z nimi umowe :D
styka51
styka51
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak w PROMAXIE ... O_o i jak mama zakładała 1,5 roku temu to było w pakiecie super taniej a teraz wszystko w normalne ceny porobili O_o

Nie wiem co to promax -,- Teraz już robią... a jakbyś zadzwoniła, że np. chcesz rozwiązać umowę, to nie zaproponowaliby Ci jakiegoś super pakietu?
U mnie telefony wszyscy mają w simplusie, mama za tv z cyfrowego polsatu, a internet mamy radiowy xterm i płacimy 39.90.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  16 августа 2012
styka51
styka51: U mnie telefony wszyscy mają w simplusie, mama za tv z cyfrowego polsatu, a internet mamy radiowy xterm i płacimy 39.90.

no ale my mamy u jednego ... jakby operatora ... :P napisałam nazwe bo ogólnie na południowej wielkopolsce oni opanowali :P
styka51
styka51
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale my mamy u jednego ... jakby operatora ... :P napisałam nazwe bo ogólnie na południowej wielkopolsce oni opanowali :P

Ogarniam, ogarniam:D A ten..właśne spróbuj rozwiązać umowę, co? Bo jak dla mnie 60 zł za neta to trochę jest -,-
Paulinessa
Paulinessa
  16 августа 2012
Abaddon
Abaddon: A poważnie. Często pozwalasz sobie na większą ilość? U mnie to zależy od grona w jakim się znajduję, nie wlewam za dużo w 'obcym' towarzystwie.

Ja tak samo, czasem nie piję przez np 2 miesiace nawet piwa, a czasem rzucimy się w wir imprezowania, ot co. Z tym że teraz mam doła...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.