malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 августа 2012
SailorMoon
SailorMoon: Lepsze, nie robimy tego za plecami tylko pod swoimi nickami na ogólnodostępnym forum Przecież Ty też nie raz tak robiłeś ;)

ja jak komus cisne to otwarcie, stad. nie lubie niedomowien :mrgreen:
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  15 августа 2012
czytam tą afere dziewczyny powiedzcie mi czy Katosu sie do tego odniosla? i czy Maxi sie w koncu przyznala i przeprosila?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy Katosu sie do tego odniosla? i czy Maxi sie w koncu przyznala i przeprosila?

czytaj to będziesz widziałam obie się pojawiły w watku :P
SailorMoon
SailorMoon
  15 августа 2012
Prinz
Prinz: ja jak komus cisne to otwarcie, stad. nie lubie niedomowien

Ma bloga, więc my możemy ją komentować i oceniać. Ona i tak wszystko czyta. A że to robimy tutaj - tam blokuje i usuwa komentarze :)

Konto usunięte
Konto usunięte: czytam tą afere dziewczyny powiedzcie mi czy Katosu sie do tego odniosla? i czy Maxi sie w koncu przyznala i przeprosila?

A nie wiem :rotfl: Teraz dziewczyny piszą, że w jakimś konkursie Sephory oszukiwała :rotfl: Lepsze niż telenowela :crylol:
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czytaj to będziesz widziałam obie się pojawiły w watku :P

kunde to jest lepsze niz książka, jade dalej!
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
SailorMoon
SailorMoon: Teraz dziewczyny piszą, że w jakimś konkursie Sephory oszukiwała

W mojej ocenie ona dostała tam tyle głosów tylko .. bo widzowie na Nią głosowali ... O_o
Scare
Scare
  15 августа 2012
cały dzień mam doła
SoDontWasteTheTime
SoDontWasteTheTime
  15 августа 2012
e spodziewalam sie wiekszej afery, a KatOsu nie uwierzyla, szkoda
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cały dzień mam doła

Tym razem także przez dziewczynę? Walnij sobie jakiegoś browara czy kielicha :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: e spodziewalam sie wiekszej afery, a KatOsu nie uwierzyla, szkoda

chce być robiona cały czas w konia to niech sobie wierzy jak chce...
Paulinessa
Paulinessa
  15 августа 2012
Abaddon
Abaddon: To wcale nie jest takie głupie :> Ba,mobilizujące by działać aż się coś uda. No chyba że szybko się poddajesz, wtedy masz doskonałe wytłumaczenie żeby sobie łyknąć xD Nikt nie "dowali" żeś pijaczka, tylko spotkasz się z zrozumieniem od innych "nieudaczników" ;D

Gdym miała w naturze się poddawać, już dawno bym to chyba zrobiła :tak: no nic, może przyjdzie w końcu lepszy czas, może jakoś się "ogarnę".

Konto usunięte
Konto usunięte: przez tydzień nie miałem w ustach nic innego niż piwo , wódka i gorący kubek. właśnie wróciłem dzisiaj z urlopu a po wczorajszym dansingu w sumie to wczorajszo dzisiejszym będę się kurował następny tydzień wodą mineralną :D. nie chce jutro do pracy ja chce na wczasy jeszcze !

ja już na razie raczej przestanę imprezować.
Letal
Letal
  15 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja już na razie raczej przestanę imprezować.

ta zwłaszcza że w całym organizmie aż kipi alkh. potrzebny kilkudniowy detox oczyszczający powracający do normalnego trybu włącznie z jedzeniem i powrót do normalnych dawek przyjmowanych a nie po dużych ilościach dziennie
Scare
Scare
  16 августа 2012
Sylvinka
Sylvinka: Tym razem także przez dziewczynę?

tak, ale wiesz jak to jest. nie będę opisywał swoich uczuć. Zakochanie i tyle. Może mnie olewa, może nie. Nic nie wie, że się zakochałem w Niej.

Musiałbym jakąś książkę chyba pisać albo dalej bloga pisać, żebym to mógł wylewać wszystko gdzieś, bo tutaj to nie ma szans. Same Hejtery sie mje czepiają
Abaddon
Abaddon
  16 августа 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdym miała w naturze się poddawać, już dawno bym to chyba zrobiła

Z innej strony trochę.
Pij częściej ;) , byś mogła 'poprawnie' funkcjonować.

Konto usunięte
Konto usunięte: może przyjdzie w końcu lepszy czas, może jakoś się "ogarnę".

Mam to dawno za sobą, nie chce mi się jednak teraz (za późna godzina) opisywać spowiedzi (AA).
Paulinessa
Paulinessa
  16 августа 2012
Abaddon
Abaddon: Z innej strony trochę. Pij częściej ;) , byś mogła 'poprawnie' funkcjonować.

ja generalnie nie piję :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.